- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
AYISIIGININ FALINI sırf hayrına valla bos oldugum bı zaman atayım kım ıstıyosa dınlesın alakasız yerler o kadar coktu kı calısma yasamımdan bahsetmıstı mesela ben calısmıyorum kı :) denemeyın derım cıkmıyor da zaten zeus da mesela ıkı kısı senın dedıkodunu yapıyor demıstı ıkı gune cıktı guvendıgın kısıler duycaksın bu konuyu ve bıkac bısey daha bılmıstı
Katılıyorum cidden fiyaskoydu bende de. Yorumlara bakınca hayret ediyorumGülnaz ışık fiyasko. Ama 10 tlye düşürmüş diye sırf günlük fal krizim geçsin diye çok da umrumda olmayan bir konu için ben de gönderdim. Cevabı da umrumda olmayacak nasılsa çünkü. Ama asıl konular için aman bulaşma derim.
paranıza yazık olur derim.
Gülnaz ışık fiyasko. Ama 10 tlye düşürmüş diye sırf günlük fal krizim geçsin diye çok da umrumda olmayan bir konu için ben de gönderdim. Cevabı da umrumda olmayacak nasılsa çünkü. Ama asıl konular için aman bulaşma derim.
Katılıyorum cidden fiyaskoydu bende de. Yorumlara bakınca hayret ediyorum
Zeus'un çıkmasına çok şaşırdım canın ya. Benim en beğenmediğim hatta iade aldığım bir daldı tee geçen sene. Ayışığını beğenenler vardı bende denesem mi dedim ama şu an vazgeçtim.
Kim bildi canım kim bu falcı ?Bitanem birden uzuldum iste anda hersey karsi tarafla ilgili hersey bilinmis
Falkutusu'ndaki Damla'ya fal baktıran var mı? Dedikleri çıktı mı acaba size?
Gizem bana bir çok şeyi bildi ama gelecek tutacak mi göreceğiz. Bir yerden sonra dertlesmeye döndü bizim olay. Gelmeyeceğini düşünsem direkt söylerim biraz sabirli ol ama yine de hic bir fal yuzde yüz gerceklesmez kendini fallara baglama. Hayatına fallara gore yön verme şimdilik zamana birak kafa dinle dedi. Durust ve iyi bir insan. Karsi tarafi da bende cok net bildi. Fama ve aylin konuştuğu kumral orta boylu bir kiz var demisti. Gizem daha detaya girdi kizin yasini da söyledi ama ilişki yok dedi. Annesi senden ayirmak için kendi cevrelerinden o kizi istiyor kiz da erkek arkadaşını istiyor ama erkek arkadasin seni seviyor donecek dedi. Harbiden de öyle her ayriligimizda annesi kendi cevrelerinden birini dayatti ona. Kadin beni istemiyor tanimiyor bile ama... gizem hepsini bildi.
falalem. Ama onu yakalamak zor oluyor :) saat vermiyor sadece gun veriyor su gun giricem diye ya da ogleden sonra giricem diyeBu Gizem nerde bakıyo canım?
falalem. Ama onu yakalamak zor oluyor :) saat vermiyor sadece gun veriyor su gun giricem diye ya da ogleden sonra giricem diye
Kızlar bu sevgi duman'a kahve mi tarot mu tavsiye edersiniz? Su falı bakıyor muydu bir de?
Sevgiye baktıranlardan cevap alabilir miyim acaba?
Kimdir bu sevgi duman, nerdedir, ne zaman giriyordur, ucreti nedir? Teşekkürler :)))Sevgi su bakmıyor tarot bakıyor. Kahve bakıyor mu hiç dikkat etmedim. Çok güzel yorumladı ama verdiği tarih geçti bende
e sormadiniz mi neden yazmiyorsun diye? Sessizce iliski bitirilir mi?kızlar an itibariyle bendeki bütün fallar patladı . sevgilim bir haftadır aramıyor sanırım sessiizce ayrıldı benden birşey demeden . bende aramıyorum aramayacam da .
yani ilkay,aylin ,araf patladıı patır patır bilginize(
aa bide derin 2013 telweden
tartışmıştık işte . bende artık senin için birşey yapmayacağım diye resti çektim . oda konuşcaz dedi bende cevap vermedim . bir haftadır birşey yapmıyor . bende yapamam resti çekmiş oldum . adam seesice terk etti beni belli .taş olsa çatlar yani bir haftayı geçti .E sormadiniz mi
e sormadiniz mi neden yazmiyorsun diye? Sessizce iliski bitirilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?