Binnaz Abla

Ayışığın iş konusunda bana da saçmaladı. İlişki konusunda da hiç aklımdan bile geçmeyen bir şeyi sen böyle demişsin diye söylemişti. Zeus da arkadaşlarla alakalı bir şey söylemişti ama ne dedi unuttum. Ama ayışığın bana abartıldığı kadar gelmedi öyle çok şaşırtmadı beni

Katılıyorum cidden fiyaskoydu bende de. Yorumlara bakınca hayret ediyorum

Katılıyorum cidden fiyaskoydu bende de. Yorumlara bakınca hayret ediyorum

Aynen o yorumları hiç anlamıyorum zaten site mi yazıyor akrabaları mı anlamadım. Bir de su falı gibi ciddi bir fal göndermiştim kadına. Beni almancının biriyle evlendirdi 4 ay içinde tam ipek ongun romanı gibi pembe pembe sallamıştı. Birine ilk defa fal atmadan önce buraya bakıyorum yoksa yorumlara bakınca herkes harika herkes tutturuyor maşallah. Bir dünya fal baktırdım iyi falcı dediğim bir elimin parmağını geçmez ya. Az önce de başka bir telefondan binnaz ablanın uygulamasını indirdim bedavadan lena kovala katina gönderdim. Kartların anlamını yazmış göndermiş, gram his yok. ben zaten dayanamayıp anlamlarına bakıyorum da gönderdikten sonra. Yazık ya fal bakıyorum diye dolaşıyorlar ortalıkta. Bedava olmasa iade isterdim kesinlikle

Canım zeus benim ilk sanal falımı attığım kişiydi tüm hayatımı bildi katina atmıştım ÷80 ini yaşadım hatta bazı dediklerini 2_3 gün içinde yaşadım.

Falkutusu'ndaki Damla'ya fal baktıran var mı? Dedikleri çıktı mı acaba size?

Canım ben bugun tarot baktırdım, iş ve aşk konusunda yaşacaklarımı ve bazı yaşadıklarımı bildi, örnek olarak iş değişitrdim 10 gün önce, iş değiştirdigimi ve burada birisinden hoşlanacagımı dogru bildi, tavsiye ederim canım, ancak fal yorumundan sonra sohbet kısmında biraz geç cevap verdi yinede tavsiye ederim Damla'yı falkutusunda ücretida 7 liraydı sanırım.

Bu Gizem nerde bakıyo canım?

falalem. Ama onu yakalamak zor oluyor :) saat vermiyor sadece gun veriyor su gun giricem diye ya da ogleden sonra giricem diye

Şimdi baktım "gizem hatun" yazıyor o mu canım, napalım artık bakıcaz yakalayabilirsek haftaya denerim gizemi. :)

Kızlar bu sevgi duman'a kahve mi tarot mu tavsiye edersiniz? Su falı bakıyor muydu bir de?

Sevgiye baktıranlardan cevap alabilir miyim acaba?

Kızlar bu sevgi duman'a kahve mi tarot mu tavsiye edersiniz? Su falı bakıyor muydu bir de?

Sevgiye baktıranlardan cevap alabilir miyim acaba?

Sevgi su bakmıyor tarot bakıyor. Kahve bakıyor mu hiç dikkat etmedim. Çok güzel yorumladı ama verdiği tarih geçti bende

kızlar an itibariyle bendeki bütün fallar patladı . sevgilim bir haftadır aramıyor sanırım sessiizce ayrıldı benden birşey demeden . bende aramıyorum aramayacam da .
yani ilkay,aylin ,araf patladıı patır patır bilginize (
aa bide derin 2013 telweden

E sormadiniz mi
e sormadiniz mi neden yazmiyorsun diye? Sessizce iliski bitirilir mi?

E sormadiniz mi
e sormadiniz mi neden yazmiyorsun diye? Sessizce iliski bitirilir mi?
tartışmıştık işte . bende artık senin için birşey yapmayacağım diye resti çektim . oda konuşcaz dedi bende cevap vermedim . bir haftadır birşey yapmıyor . bende yapamam resti çekmiş oldum . adam seesice terk etti beni belli .taş olsa çatlar yani bir haftayı geçti .
erkekler çok adi canım bilerek böyle seesice giden tipler var . hesap vermeden etmeden tartışmadan . çünkü bitti dese ben bağırcam çağırcam niye hayatıma girdin madem diye ?bütün bunları duymak istemez . whats aapta ç içi oluyor görüyorum yazmıyor . normalde bugün arar buluşmak isterdi ama yapmadı .

derin 2013 evleniceksiniz demişti
arafta evlilik dedi
ilkayda ayrılık görmüyorum devam ediceksiniz dedi
hepsi patladı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…