Binnaz Abla

Sessizce terketmez ya. Sen cevap vermeyince gururuna dokunmustur. Bence yazar, bitmiş bir iliski degil bence. Fallarin patladigini düşündüren ne? Falcilar 1 haftadan daha kisa sure mi vermistiler?

derin 2013 evleniceksiniz demişti
arafta evlilik dedi
ilkayda ayrılık görmüyorum devam ediceksiniz dedi
hepsi patladı yani
Falci değilim ama ben bile en azindan simdilik bittigini düşünmüyorum. Bana da hepsi dönecek evleneceksiniz dediler. Sana patlarlarsa benim de umudum kalmaz

Kimdir bu sevgi duman, nerdedir, ne zaman giriyordur, ucreti nedir? Teşekkürler :)))

Sevgi duman binnaz ablada ama yakalamak çok zor, çok meşhur oldu çünkü :) fiyatı yazıyor sitede ama uygundu en son binnaz fiyatları arttırdı onunki değişti mi bilmiyorum

Sen daha yakindan taniyorsundur ama sana bitti bile diyemecek biriyle hayirlisi olmuş olur bence.

Sessizce terketmez ya. Sen cevap vermeyince gururuna dokunmustur. Bence yazar, bitmiş bir iliski degil bence. Fallarin patladigini düşündüren ne? Falcilar 1 haftadan daha kisa sure mi vermistiler?
falcılar bu ayrılıkla ilgili birşey demediler ki . yani kopma yok dediler . devam dediler .
bir tek derin dedi bir kısa süreli kopuş var ama benim umudum yok bence aramaz bu saatten sonra bir haftayı geçti yani . üff öldürcek bu adam beni . inşş dediğin gibidir .

Sevgi duman binnaz ablada ama yakalamak çok zor, çok meşhur oldu çünkü :) fiyatı yazıyor sitede ama uygundu en son binnaz fiyatları arttırdı onunki değişti mi bilmiyorum
Cok tesekkurler. Ben yakalayamam kadini kesin. Depresyondayim ve omrumde ilk kez falci pesinde kosuyorum. Ask acisindan degil ama falci peşinde kosmaktan kanser olacagim :)))

Sen daha yakindan taniyorsundur ama sana bitti bile diyemecek biriyle hayirlisi olmuş olur bence.
ben bitsin demiştim en son madem böyle hayır falan dedi denicez senle ama biraz akışına bırakalım . ben çok üstüne düşmeye başlamıştım son zamanlarda bunalttım heralde . o sürekli ilgi bekliyor sadece tek taraflı ama kendi ilgili değil . bende kavga çıkardım . arkadaşımında gazına geldim . bir sürü şey saydım . ona çok kızmış . iş problemleri varmış sorunları falan filan .

Falci değilim ama ben bile en azindan simdilik bittigini düşünmüyorum. Bana da hepsi dönecek evleneceksiniz dediler. Sana patlarlarsa benim de umudum kalmaz
patladılar gibi ama baksana bir gelişme olsa yazıcam ama bide en olumsuz falcılar bile devam ediceksiniz dediler .
bugünde yüzyüze bir yerde baktırdım arama o seni arayacaktır dedi . ama sanmıyorum .insan iki kelime ayrılık konuşması yapar adama bak ona bile tenezzül etmiyor .

Vayy derin2013 mu? E kiz bilmis iste kısa sureli kopus var diye. Patlamamis henuz bence. Valla sen de iyi dayaniyorsun kardes. Ben bir hafta dayanamazdim girtlagina çökerdim :))

Bizim de buna benzer sekilde bitmisti. Erkekler ustune dusmeye hic gelemiyor, ters tepiyor. O kafasinda ölçüp tartiyordur şimdi. Bence gelir.

Vayy derin2013 mu? E kiz bilmis iste kısa sureli kopus var diye. Patlamamis henuz bence. Valla sen de iyi dayaniyorsun kardes. Ben bir hafta dayanamazdim girtlagina çökerdim :))
dayanmak zorundayım çünkü artislik yapıp resti çeken benim .
ben bozdum ilişkiyi gayet iyi gidiyorduk . arkadaşımın aklına uydum çocuğu boğdum bir aylık ilişki zaten .
derin öyle dedi yine mi atsam derine ki . arada soğukluk olabilir dedi . ama bence tamamen bitti

Bizim de buna benzer sekilde bitmisti. Erkekler ustune dusmeye hic gelemiyor, ters tepiyor. O kafasinda ölçüp tartiyordur şimdi. Bence gelir.
ne yapmaya çalışıyor acaba . bide bu özgürlüğüne çok düşkün biri . ben sıkıcam gibi geldi heralde . yani hesap sormalar vs yapıcam sandı sanırım çünkü başlamıştım bile daha şimdiden .
üfff bu kafayla nasıl işe gidicem ben pzartesi ya . kafayı yicem
saygısız konuştun benle falan dedi . çok sert bir yapıda ya adam .

Falkutusu' nda bir ımparatorıce gördüm Bunun senınkıyle bır ılgısı olabılır mı

1 aylik iliskiyse sessizce çekip gitme işini yapmış olabilir, evet. Var öyle tipler. Oyle biriyse harcanan emek yok salla gitsin. Ben de senin gibi kendimi sucluyordum ama seven adam her türlü katlaniyor bunlar hikaye. Bir de hersey olacagina variyor. Pazartesi gidip tikir tikir çalışacağız, onlarin devam ettigi gibi yola devam edemedigimizden bu kadar yaralaniyoruz zaten.

aynen canım ya
bir aylık ama kendi peşimde koştu yani olması için . şimdi geri çekti . olabilir ama insan gibi çıkıp söylemesi lazım . ayrılalım diyorum hayır diyor şimdide böyle yapıyor . dönüp yalvarıcam mı sanıyor anlamaım ki niyetini .
valla bu kafayla nasıl çalışcam hiç bilmiyorum .

üzüldüm canim benim uyuzlada iletisimim yok aramiyor bende aramiycam burcu ne seninkinin

üzüldüm canim benim uyuzlada iletisimim yok aramiyor bende aramiycam burcu ne seninkinin
akrep canım burcu
üff yaa terk edildim inanamıyorum bide hiç birşey söylemedi adam . bir haftadır yok aramıyor . kafayı yicem . bide bu kafayla pzt gidip çalışıcam nasıl çalışıcaksam .
okadar hırsım var ki içimde . neden böyle insanların hayatına girip mahvediyorlar . bide koştu kendisi peşimde . çıkmak istedi ne bileyim böyle olucağını

ilkayda patladı ayrılık yok demişti ya . kopukluk görmüyorum dedi ve biz koptuk falcılara verdiğim paraya mı yanayım neye yanayım şaşırdım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…