Sessizce terketmez ya. Sen cevap vermeyince gururuna dokunmustur. Bence yazar, bitmiş bir iliski degil bence. Fallarin patladigini düşündüren ne? Falcilar 1 haftadan daha kisa sure mi vermistiler?tartışmıştık işte . bende artık senin için birşey yapmayacağım diye resti çektim . oda konuşcaz dedi bende cevap vermedim . bir haftadır birşey yapmıyor . bende yapamam resti çekmiş oldum . adam seesice terk etti beni belli .taş olsa çatlar yani bir haftayı geçti .
erkekler çok adi canım bilerek böyle seesice giden tipler var . hesap vermeden etmeden tartışmadan . çünkü bitti dese ben bağırcam çağırcam niye hayatıma girdin madem diye ?bütün bunları duymak istemez . whats aapta ç içi oluyor görüyorum yazmıyor . normalde bugün arar buluşmak isterdi ama yapmadı .
Falci değilim ama ben bile en azindan simdilik bittigini düşünmüyorum. Bana da hepsi dönecek evleneceksiniz dediler. Sana patlarlarsa benim de umudum kalmazderin 2013 evleniceksiniz demişti
arafta evlilik dedi
ilkayda ayrılık görmüyorum devam ediceksiniz dedi
hepsi patladı yani
Kimdir bu sevgi duman, nerdedir, ne zaman giriyordur, ucreti nedir? Teşekkürler :)))
Ilkay gür e fal attim 8 gun bakmadi geri cektim. Uyuz oldum.
Sen daha yakindan taniyorsundur ama sana bitti bile diyemecek biriyle hayirlisi olmuş olur bence.tartışmıştık işte . bende artık senin için birşey yapmayacağım diye resti çektim . oda konuşcaz dedi bende cevap vermedim . bir haftadır birşey yapmıyor . bende yapamam resti çekmiş oldum . adam seesice terk etti beni belli .taş olsa çatlar yani bir haftayı geçti .
erkekler çok adi canım bilerek böyle seesice giden tipler var . hesap vermeden etmeden tartışmadan . çünkü bitti dese ben bağırcam çağırcam niye hayatıma girdin madem diye ?bütün bunları duymak istemez . whats aapta ç içi oluyor görüyorum yazmıyor . normalde bugün arar buluşmak isterdi ama yapmadı .
falcılar bu ayrılıkla ilgili birşey demediler ki . yani kopma yok dediler . devam dediler .Sessizce terketmez ya. Sen cevap vermeyince gururuna dokunmustur. Bence yazar, bitmiş bir iliski degil bence. Fallarin patladigini düşündüren ne? Falcilar 1 haftadan daha kisa sure mi vermistiler?
Cok tesekkurler. Ben yakalayamam kadini kesin. Depresyondayim ve omrumde ilk kez falci pesinde kosuyorum. Ask acisindan degil ama falci peşinde kosmaktan kanser olacagim :)))Sevgi duman binnaz ablada ama yakalamak çok zor, çok meşhur oldu çünkü :) fiyatı yazıyor sitede ama uygundu en son binnaz fiyatları arttırdı onunki değişti mi bilmiyorum
ben bitsin demiştim en son madem böyle hayır falan dedi denicez senle ama biraz akışına bırakalım . ben çok üstüne düşmeye başlamıştım son zamanlarda bunalttım heralde . o sürekli ilgi bekliyor sadece tek taraflı ama kendi ilgili değil . bende kavga çıkardım . arkadaşımında gazına geldim . bir sürü şey saydım . ona çok kızmış . iş problemleri varmış sorunları falan filan .Sen daha yakindan taniyorsundur ama sana bitti bile diyemecek biriyle hayirlisi olmuş olur bence.
patladılar gibi ama baksana bir gelişme olsa yazıcam ama bide en olumsuz falcılar bile devam ediceksiniz dediler .Falci değilim ama ben bile en azindan simdilik bittigini düşünmüyorum. Bana da hepsi dönecek evleneceksiniz dediler. Sana patlarlarsa benim de umudum kalmaz
Vayy derin2013 mu? E kiz bilmis iste kısa sureli kopus var diye. Patlamamis henuz bence. Valla sen de iyi dayaniyorsun kardes. Ben bir hafta dayanamazdim girtlagina çökerdim :))falcılar bu ayrılıkla ilgili birşey demediler kisa sureli ok dediler . devam dediler .
bir tek derin dedi bir kısa süreli kopuş var ama benim umudum yok bence aramaz bu saatten sonra bir haftayı geçti yani . üff öldürcek bu adam beni . inşş dediğin gibidir .
Bizim de buna benzer sekilde bitmisti. Erkekler ustune dusmeye hic gelemiyor, ters tepiyor. O kafasinda ölçüp tartiyordur şimdi. Bence gelir.ben bitsin demiştim en son madem böyle hayır falan dedi denicez senle ama biraz akışına bırakalım . ben çok üstüne düşmeye başlamıştım son zamanlarda bunalttım heralde . o sürekli ilgi bekliyor sadece tek taraflı ama kendi ilgili değil . bende kavga çıkardım . arkadaşımında gazına geldim . bir sürü şey saydım . ona çok kızmış . iş problemleri varmış sorunları falan filan .
dayanmak zorundayım çünkü artislik yapıp resti çeken benim .Vayy derin2013 mu? E kiz bilmis iste kısa sureli kopus var diye. Patlamamis henuz bence. Valla sen de iyi dayaniyorsun kardes. Ben bir hafta dayanamazdim girtlagina çökerdim :))
ne yapmaya çalışıyor acaba . bide bu özgürlüğüne çok düşkün biri . ben sıkıcam gibi geldi heralde . yani hesap sormalar vs yapıcam sandı sanırım çünkü başlamıştım bile daha şimdiden .Bizim de buna benzer sekilde bitmisti. Erkekler ustune dusmeye hic gelemiyor, ters tepiyor. O kafasinda ölçüp tartiyordur şimdi. Bence gelir.
telwedeydı eskıden ama gelmıyorlar ıste artık eskıden ıyıydı falcılar sabah ımparatorıce lamıa bırkerebır bunlar bılırlerdı artık yoklarusandılarmı noldu anlamadımkı gelmıyorlar
1 aylik iliskiyse sessizce çekip gitme işini yapmış olabilir, evet. Var öyle tipler. Oyle biriyse harcanan emek yok salla gitsin. Ben de senin gibi kendimi sucluyordum ama seven adam her türlü katlaniyor bunlar hikaye. Bir de hersey olacagina variyor. Pazartesi gidip tikir tikir çalışacağız, onlarin devam ettigi gibi yola devam edemedigimizden bu kadar yaralaniyoruz zaten.ne yapmaya çalışıyor acaba . bide bu özgürlüğüne çok düşkün biri . ben sıkıcam gibi geldi heralde . yani hesap sormalar vs yapıcam sandı sanırım çünkü başlamıştım bile daha şimdiden .
üfff bu kafayla nasıl işe gidicem ben pzartesi ya . kafayı yicem
saygısız konuştun benle falan dedi . çok sert bir yapıda ya adam .
aynen canım ya1 aylik iliskiyse sessizce çekip gitme işini yapmış olabilir, evet. Var öyle tipler. Oyle biriyse harcanan emek yok salla gitsin. Ben de senin gibi kendimi sucluyordum ama seven adam her türlü katlaniyor bunlar hikaye. Bir de hersey olacagina variyor. Pazartesi gidip tikir tikir çalışacağız, onlarin devam ettigi gibi yola devam edemedigimizden bu kadar yaralaniyoruz zaten.
üzüldüm canim benim uyuzlada iletisimim yok aramiyor bende aramiycamkızlar an itibariyle bendeki bütün fallar patladı . sevgilim bir haftadır aramıyor sanırım sessiizce ayrıldı benden birşey demeden . bende aramıyorum aramayacam da .
yani ilkay,aylin ,araf patladıı patır patır bilginize(
aa bide derin 2013 telweden
akrep canım burcuüzüldüm canim benim uyuzlada iletisimim yok aramiyor bende aramiycamburcu ne seninkinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?