tartışmıştık işte . bende artık senin için birşey yapmayacağım diye resti çektim . oda konuşcaz dedi bende cevap vermedim . bir haftadır birşey yapmıyor . bende yapamam resti çekmiş oldum . adam seesice terk etti beni belli .taş olsa çatlar yani bir haftayı geçti .
erkekler çok adi canım bilerek böyle seesice giden tipler var . hesap vermeden etmeden tartışmadan . çünkü bitti dese ben bağırcam çağırcam niye hayatıma girdin madem diye ?bütün bunları duymak istemez . whats aapta ç içi oluyor görüyorum yazmıyor . normalde bugün arar buluşmak isterdi ama yapmadı .
ay benimkide akrepakrep canım burcu
üff yaa terk edildim inanamıyorum bide hiç birşey söylemedi adam . bir haftadır yok aramıyor . kafayı yicem . bide bu kafayla pzt gidip çalışıcam nasıl çalışıcaksam .
okadar hırsım var ki içimde . neden böyle insanların hayatına girip mahvediyorlar . bide koştu kendisi peşimde . çıkmak istedi ne bileyim böyle olucağını
yok şöyle yazışarak kavga ediyorduk . beni sinirlendirdin şu an çok sinirliyim sonra konuşalım lütfen dedi . sonra ben yine yazdım bir sürü şey giydirdim epey sonra konuşuruz yazmış cevap yazmadım bende öyle orda kaldı ilişki . ondan beri haber yok .Tatlim ben de birine konusacagiz desem cevap alamasam karsi tarafin beni istemedigini dusunurdum de 1 hafta panik yapmak icin erken daha, biraz zaman tani iletisim kurmazsa sen yaz bence
benimki sürekli seyahet ediyor . çevresindede kızlar falan vardır muhakkak . kafası bir şekilde dağılıyor yani .ay benimkide akrep
bu sessiz kalma durumu bizde daha öncede oldu hatta ayrildik sonradan kendisi geri döndü
biryolunvar da promosyon falciya tarot atmistim onun kisacik fali gercekten cikmisti oda pek girmiyor keske gelse
belki seninkide böyle sessiz kalip daha net karar almaya calisiyodur biraz bekle sende acele karar verme her sey kesinlige kavussun ondan sonra yoluna bakarsin üzüp yipratma kendini
ne olacak halimiz pekiastrolojik açıdan berbat bir konumdayız. neredeyse tüm ilişkiler çöküş içinde...
merkur geri gidiyormuşastrolojik açıdan berbat bir konumdayız. neredeyse tüm ilişkiler çöküş içinde...
Benimkinde öyle hava atacak bi durumu yok ama bazi huylari beni deli ediyorbenimki sürekli seyahet ediyor . çevresindede kızlar falan vardır muhakkak . kafası bir şekilde dağılıyor yani .
ne kadar sonra döndü seninki ?akrep burcu zaten sıkıntı ya . akrepler çok havalı kendilerini birşey sanıyor .
benim 9 gün oldu sanırım bugün .Benimkinde öyle hava atacak bi durumu yok ama bazi huylari beni deli ediyor
valla 10 gün mü diyim 15 mi diyim 15 bile degildir yani öyle anla
sen bekle yazma bisi kendi sürüne sürüne gelir eger sana karsi gercekten istekliyse gelecektir
böyle whatsapp durumuma atarlı birşey mi yazsam ki ?daha mı ezik duruma düşerim ?
yok şöyle yazışarak kavga ediyorduk . beni sinirlendirdin şu an çok sinirliyim sonra konuşalım lütfen dedi . sonra ben yine yazdım bir sürü şey giydirdim epey sonra konuşuruz yazmış cevap yazmadım bende öyle orda kaldı ilişki . ondan beri haber yok .
hmm seninkide kazanova yani katiyyen ilgilenme yeni resimler filan koy mutlu halini göster hep takma sen onubenim 9 gün oldu sanırım bugün .
ya zaten çok istede her dakka arar bence baksana adam gidiyor yani rahat . öyle kaçıcak kız diye düşünmüyor . giderse gider diyordur . benimki çok havalı ukala .başta kedi gibiydi ilgimi anlayınca adam kaplan oldu .
şeytan diyor engelle whatsaptan .
sekerim bu akreple ilgili tüm bilgilerini istiyorum mümkünse bana cok lazimBurada bir akrep uzmani var :) akrep erkeginin sana karsi bi zaafi varsa mutlaka arar, akrep kadar bagimli takintili bir burc olamaz zaten, pasif agresif olduguklarindan simdi seni bu sekilde cezalandiriyordur o.. Ama akrep zor bir burctur, bencildir, problemi direkt soylemez, insanin ruhunu emer adeta, surekli pispislaman lazim onlari, hem sevgililik hem annelik yapman gerek ben 3,5 yilimi harcadim uzulmeye degmez
yok duvar olmam lazım haklısın .Hiiiççççç takma derim. Tepki verme.
Umursamaz görün. Yazma, arama sorma , engelleme hiiiç umrunda değilmiş gibi yap. Umursanmamak erkekleri kanser ediyor.
Burada bir akrep uzmani var :) akrep erkeginin sana karsi bi zaafi varsa mutlaka arar, akrep kadar bagimli takintili bir burc olamaz zaten, pasif agresif olduguklarindan simdi seni bu sekilde cezalandiriyordur o.. Ama akrep zor bir burctur, bencildir, problemi direkt soylemez, insanin ruhunu emer adeta, surekli pispislaman lazim onlari, hem sevgililik hem annelik yapman gerek ben 3,5 yilimi harcadim uzulmeye degmez
ah bilsem çıkmaza girdim resmen ilk defa..ne olacak halimiz peki
kazanova heralde ne bileyim baksana . çocuk gibi yaklaştı bana . aa dedim ne kadar tatlı . ben senin yüzünden herşeyi unuttum bak ne yaptın bana vs diyordu adam . o adam gitti yerine baskıcı dediğim dedik bir adam çıktı . kendi hatalarını asla kabul etmez . eleştirye tahammülü yok . o isteyince ben elinin altında olucam gelemem görüşemeyiz bgün deyince alınır böyle bir tip işte .hmm seninkide kazanova yani katiyyen ilgilenme yeni resimler filan koy mutlu halini göster hep takma sen onu
senle ilgilenmiyorsa bence bahanesi olamaz insanin 7/24 ü dolu gecmiyor sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?