Binnaz Abla

çok baskıcı . gel deyince gidecem . geleemem işim var desem küsüyor .
zaten daha öncede kavga ettik dönen o oldu . ben kavga ettiğimize bitirmiştim kafamda ama adam arayınca yine şans verdim .ben çok sert konuşmuşum saygısız konuşmuşum duyanda küfür ettim sanıcak .

bugün bağdat caddesinde bir cafede baktırdım fal .
kadın geçmişi bildi ilişkimi ama gelecekle ilgili olumlu konuştu arayacak dedi de sen olumsuz olma dedi . ama nasıl olmayayım yani üff ömrümü tüketti bu erkek milleti . erkeksiz daha mutluyuz ya kızlar biz .

Dengesizler bi süre süper giidiyor sonra hoooopp kafa gidiyor bunlarin neredeyse diyecekki sen kimsin biz sevgilimiydin ben seni hatirlamiyorum derecesine geliyor manyaklar

ya bana acıl derın2013 un falı cıkmayan varmı? baktırıp da soleyebılır mısınız?
baktırdım işte ben
şu anda çıkmadı diyebilirim . ayrılık yok dedi adamdan ayrıldım .
olumsuz mu dedi sana ?
bana aranızda soğukluk var dedi . senin daha ilgili olman lazım daha nasıl olucaksam gururum yerlerde zaten .
ama ayrılık yok dedi evlilik sonu tırt yani .

Son düzenleme:
akrep burcu olarak tamameen katılıyorum:))
ah bütün kötü huyları bende mevcut kahretsin ama özümde iyiyim hehe.Erkeğininde çok farklı olcağını düşünmüyorum o yüzden.

sekerim bu akreple ilgili tüm bilgilerini istiyorum mümkünse bana cok lazim

:)) yavrum bu zodyaktaki hayvanli burclar genel olarak icgudusel hareket eder ilk basta sonra dusunurler, durtusel hareket etmeleri hem senin icin avantaj hem de dezavantaj, avantaj cunku kolay manipule olabilirler dezavantaj cunku capkinliga meyilli oluyorlar ki akrep erkegi maalesef capkindir, gorsellige onem verir, her zaman "kadin" olman gerekir, bunun disinda o yalan soylememeni, sonsuz bir sadakat gostermeni bekler, kiskanctit ama her duygusu gibi bunu da belli etmez, bunlarla surekli psikolojik bir savasta olursun, birak sevgiliyi bunlarla arkadas bile olunmaz, en cok cinayet isleyen burc zaten :)))

[
Ahahhaa ben yengecim ben bile sevmiyorum burcumu katılıyorum dediklerine valla

anacımmm katil mi ?
evet çok dürtüseller akllıları hep şeyde yani :))
benimkide kesin bulmuştur bir rus zaten kızlar atlıyorlar . çok yakışıklı karizmatik bir tipti .

yok baktırmadım da kopus var demıs ya sana hanı onu bılmıs derın2013 baska cıktı dıyen ya da cıkmadı dıyen varmı derın2013 un

Canim ya sessiz kal bence derim rest cekmissen eger adim atarsan asla saygi duymaz sana bir daha cok zor biliyorum ama yokol ortadan
kesinlikle öyle
ama oda adım atmayacak gibi 9 . gün bugün . günleri sayıyorum ya .
üstüne gittim adamın bendede suç var .
ilk günden adama baskı yaptım kaçırdım .
düşün oğlak bile üstesinden gelemiyor akrep in . oğlakta inattır güya .

yok baktırmadım da kopus var demıs ya sana hanı onu bılmıs derın2013 baska cıktı dıyen ya da cıkmadı dıyen varmı derın2013 un
kopul var ama sonra barışcaksınız dedi . hani nerde 9 .gün bugün aramayacak belli adam yani falı fos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…