Binnaz Abla

üfff yaa ben türk erkeğine tövbe ediyorum kızlar burdan . başka aşklara yelken açıyorum . türk erkeği yok bundan sonra bitmiştir benim için .beni kaybettiler

Evet senin tek hatan cok sahiplenici olman ve baski yapman olmus maalesef ...

Evet senin tek hatan cok sahiplenici olman ve baski yapman olmus maalesef ...
ben kaçmasın diye sıktım işte adam kaçtı bir yerden . adam bu kız beni kafesleyecek diye düşündü heralde . ay sanki ben düştüm peşine . kendisi yanaştı şimdi kaçıyor mal ötesi ya .

anacımmm katil mi ?
evet çok dürtüseller akllıları hep şeyde yani :))
benimkide kesin bulmuştur bir rus zaten kızlar atlıyorlar . çok yakışıklı karizmatik bir tipti .

Benimki de oyleydi zaten bi dogal cekicilikleri oluyor, hani bi seytan tuyu denir ya oyle bisi, en basta cok kararli guclu vs saniyorsun da geciyor sonra hepsi.. Ama cogu akrep olay yerine geri doner merak etme, gecmisle ilgili takintilari vardir zaten, melankoliktir bir bakima.. Hemen olmasa bile iletisim kurar bence

üfff yaa ben türk erkeğine tövbe ediyorum kızlar burdan . başka aşklara yelken açıyorum . türk erkeği yok bundan sonra bitmiştir benim için .beni kaybettiler

Ben de boyle dusunup en son bi almanla gorusuyordum da hic bi farki yok :)) ne varsa yerli malinda var yine :)) bu arada hiic bi falci da eski hoslandiim kisinin yabanci oldugunu bilemedi kizlar

evet melankolik bir tavrı var . böyle sanki iki çocuğu var . karısı başka adama kaçmış enkaz yığını olmuş sonra tekrardan ayağa kalkmış gibi
evet çekicilikleri var kesinlikle acayip yakışıklı olmasalar bile .böyle yanında güvende hissediyordum . sahipleniciğili falan böyle erkek tavırları . ben hesap ödetmem yanımdaki kıza kimse bakamaz vs tripleri . aslında kıroca biliyorum ama kıro seviyorum heralde ben
umarım döner yaa adamın bağımlısı olmuşum haberim yok .

Ben de boyle dusunup en son bi almanla gorusuyordum da hic bi farki yok :)) ne varsa yerli malinda var yine :)) bu arada hiic bi falci da eski hoslandiim kisinin yabanci oldugunu bilemedi kizlar
aa o nasıldı mesela ?aynı mı tavırları falan .
benim hiç yabancı olmadı hep türk . esmer seviyorum ben yaa . almanla olamam heralde . bir italyan olabilirdi .

ay bu ne ya söylediklerin dogru asiri kiskanclik var bide sorma capkinlikta var bide sadakat beklerler ne bicim burcsa off ben aslanim bide zorlaniyorum gurur agir basiyor bende kontrol manyakligi var

Biz cok ayrildik baristik hep o mesaj atti en sonunda, iliskimiz zaten onun bi b.k yemesi benim ondan ayrilmam ve ardindan onun benimle barismasi uzerine kurulmustu, cok ikna edici olabiliyorlar :) ilk ayrildigimzda 3 ay sonra mesaj atmisti sonra inadi kirildi yavas yavas 1 hafta dayanamaz olmustu akrep ile onemli olan o takintiyi yaratabilmek sanirim, ben nasil yaptim bilmiyorum ama bir sekilde donme egiliminde, en son 1 ay once gorustuk ve artik daha iyi seyleri hakettigimi dusunup yine beni boyle akil oyunlarina suruklerken bir sey demeden her yerden engelledim, akrepler gercekten cok zor, gercekten sevdiklerinde buyuk bir tutku ile seviyorlar da cektirdiklerine degiyor mu bilmiyorum

ay bu ne ya söylediklerin dogru asiri kiskanclik var bide sorma capkinlikta var bide sadakat beklerler ne bicim burcsa off ben aslanim bide zorlaniyorum gurur agir basiyor bende kontrol manyakligi var
evet basit şeyleri bile kıskanıyorlar .ama kendilerini ksıkanınca sorun çıkarıyorlar . bendede gurur ağır basar hep . sadakat bekliyorlar vede bunda eminler beni aldatamaz zaten gibisinden . adam en iyisi ya işte .

Ben de aslanim tatlim merak etme akrepler genelde bizi daha cook seviolar adamlara aradiklari ask, tutku, atraksiyon sunuyoruz :))))

ya bana acıl derın2013 un falı cıkmayan varmı? baktırıp da soleyebılır mısınız?
Canım benim asıl olayda ucundan kıyısından yakaladı.Onun dışında söylediği birşey tutmadı.Endişe etme pek öyle her falı çıkanlardan değil.

sen bitirdin yani adamı helal olsun ne diyeyim
3 ay mıne kadar uzun zaman sonra dönmüş yaa
benimkide mi öyle olucak ki .
çok inatçı evet .ilk kavgamızda iki gün sonra dönmüştü . ikinci kavgamızdada ben dönmüştüm bir hafta sonra falan bakalım buda üçüncü 9 .günü devirdik . kim pes edicek ki acaba ?o buluşmak isteyince arar ararsa hafta sonuna falan ancak yoksa aramaz bence beni .
sen tamame bitirdin mi şimdi kalbindede ?

üzüldüm canim ya oysa sadik kalsa ne olurdu yani bunlar tam sopalik her seyini ortaya koyuyosun severken ama sonra hafizalarini mi kaybediyolar unutmus gibi en basa sariyosun ..
Insallah bundan sonra yüzün güler oda mutlu olamasin lütfen hak etmiyor cünkü bu kadar küsüp küsüp yada ortaliktan kaybolarak iliskinin aferdersiniz icine etmekte dogru degil yipratiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…