hep balık burcu sevgilim olsun isterdim böyle duygusal ama işte nerde odun var ona aşık oldum ben .Kız gibi diyorum
Duygusal da fazla melankolik olumsuz düşünmeye yatkın bi depresyona kaydı mı toparlamak ölüm gibi zorhep balık burcu sevgilim olsun isterdim böyle duygusal ama işte nerde odun var ona aşık oldum ben .
onlar ortalıktan kayboluyor çünkü arada başka kızları tavlamaya çalışıyorlar . ama boynuzu yiyince kuyrklarını kıstırıp onları seven özleyen fedekar bekleyen asıl kadına dönüyorlar işte . ama karşısındakini nasıl üzdüğünü anlamıyorlar anlamak istemiyorlar belkide . sanki o kadın hep orda beklemek zorunda . o kadın dürüst aldatmaz hep bekler vazgeçemez çünkü .bence akreplerin hep güvendikleri sığındıkları bir kadın var .o yüzen tamamen bitirmiyorlar işte . .üzüldüm canim ya oysa sadik kalsa ne olurdu yani bunlar tam sopalik her seyini ortaya koyuyosun severken ama sonra hafizalarini mi kaybediyolar unutmus gibi en basa sariyosun ..
Insallah bundan sonra yüzün güler oda mutlu olamasin lütfen hak etmiyor cünkü bu kadar küsüp küsüp yada ortaliktan kaybolarak iliskinin aferdersiniz icine etmekte dogru degil yipratiyorlar
Ben de boyle dusunup en son bi almanla gorusuyordum da hic bi farki yok :)) ne varsa yerli malinda var yine :)) bu arada hiic bi falci da eski hoslandiim kisinin yabanci oldugunu bilemedi kizlar
Duygusal da fazla melankolik olumsuz düşünmeye yatkın bi depresyona kaydı mı toparlamak ölüm gibi zor
Nasıl yaniii
Evet öyle duydum da iki duygusal bir araya gelince de çok garip oluyo incesazımYengeçle iyi anlaşır derler hep :)
hiç sevgilim olmadı .Duygusal da fazla melankolik olumsuz düşünmeye yatkın bi depresyona kaydı mı toparlamak ölüm gibi zor
Evet ben de yengeç burcu olduğum için anaçlık var bende çok hoşuna giderdi biliyorum :) şimdi depresyon evresinde beyefendi toparlamasını bekliyorum. Bi de inatçı ki sorma. Özünde de iyi bi insan gerçekten şanslıyım o konudahiç sevgilim olmadı .
iki tane erkek oldu şimdiye kadar ikiside mahvetti gitti beni
biri ikizlerdi
diğeride bu akrep
balık arkadaşlarım vardı hep iyi insanlardı ya hiç kötüsünü görmedim . hep böyle anaç tavır bekliyorlar sanki balıklar kadınlardan . kurt cobain mesela balık burcuydu . depresyona yatkınlar evet .
ben tarot attım ya atmayın tırt yani çıkmadıkızlar derine kahve mi attınız tarot mu
sen bitirdin yani adamı helal olsun ne diyeyim
3 ay mıne kadar uzun zaman sonra dönmüş yaa
benimkide mi öyle olucak ki .
çok inatçı evet .ilk kavgamızda iki gün sonra dönmüştü . ikinci kavgamızdada ben dönmüştüm bir hafta sonra falan bakalım buda üçüncü 9 .günü devirdik . kim pes edicek ki acaba ?o buluşmak isteyince arar ararsa hafta sonuna falan ancak yoksa aramaz bence beni .
sen tamame bitirdin mi şimdi kalbindede ?
balıktan zarar gelmez ya .yengeç de öyle mesela .Evet ben de yengeç burcu olduğum için anaçlık var bende çok hoşuna giderdi biliyorum :) şimdi depresyon evresinde beyefendi toparlamasını bekliyorum. Bi de inatçı ki sorma. Özünde de iyi bi insan gerçekten şanslıyım o konuda
yemin ederim şu an ağlayacağım yaaGecen sene cok umutsuz bir sekilde fal baktiriyordum ikimiz icin o sirada binnazi ihya etmistim, yine ben ondan ayrildim ve yine klasik olarak donmesini bekliyorum fln bu hic aramadi ve baskasiyla cikmaya baslamisti, ben de deli gibi fal atiorm gunde 3 tane atiorm bazi gunler.. Neyse sonra rezzan' a baktirdim dedi ki bu kisi sana donecek ama ne gerek var bu iliskide yipranmaya, onunla devam edersen bir evlilik olabilir ama cok zorlanacaksin, gercekten aylar sonra geri dondu ama unutmak icin cok cabalamistim yine denedik baktim ayni seyler sonra bunun onun dogasi oldugunu kabullendim degismeyecekti, tabi ki kalbimde yeri var, ama artik onu sadece guzel anilarla hatirlamak istiyorum, her iliskinin omru var ve biz cok zorladik bunu, bu kadar zor olmasi gerekmiyordu
ikizler erkeğide akrep kadar lanet gerçekten. Bendende bi ikizler geçti ama ömrümüde çürüttü.. Sonunda unttum ama hala arar mesela eskisi gibi içim titremez alıştım durumlara ama unutmak çook uzun yıllarımı aldı.hiç sevgilim olmadı .
iki tane erkek oldu şimdiye kadar ikiside mahvetti gitti beni
biri ikizlerdi
diğeride bu akrep
balık arkadaşlarım vardı hep iyi insanlardı ya hiç kötüsünü görmedim . hep böyle anaç tavır bekliyorlar sanki balıklar kadınlardan . kurt cobain mesela balık burcuydu . depresyona yatkınlar evet .
üzüldüm canim ya oysa sadik kalsa ne olurdu yani bunlar tam sopalik her seyini ortaya koyuyosun severken ama sonra hafizalarini mi kaybediyolar unutmus gibi en basa sariyosun ..
Insallah bundan sonra yüzün güler oda mutlu olamasin lütfen hak etmiyor cünkü bu kadar küsüp küsüp yada ortaliktan kaybolarak iliskinin aferdersiniz icine etmekte dogru degil yipratiyorlar
akrep bence daha tutkulu ama ya ilişkilerde .ikizler erkeğide akrep kadar lanet gerçekten. Bendende bi ikizler geçti ama ömrümüde çürüttü.. Sonunda unttum ama hala arar mesela eskisi gibi içim titremez alıştım durumlara ama unutmak çook uzun yıllarımı aldı.
şöyle bir gerçek var ama ikizler ve akrep çekimi çok farklı bence kadında da erkektede.. şeytan tüyü ya da:))
akrep bence daha tutkulu ama ya ilişkilerde .
ikizler kıvırmayı çok iyi bilir . akrep pek yalan söylemiyor kırsa bile . yani ikizlere göre .ikizler yalancıdır . iki yüzlüdür .
ikizlerden nefret ettiğim kadar kimseden edemem heralde . adam beni bırakıp eski sevgilisine dönmüştü .ilk sevgilimdi . iyi hatırlamak isterdim ama asla iyi hatırlayamıyorum kendisini yalanlarını gel gitlerini kararsızlığını ki yaşı benden olgun olmasına rağmen . ah ah ikizler hakkında sayfalarca yazarım . ama böyle karar değiştiren dakka bir burç yoktur heralde .benim unutmam 5 yılımı aldı biliyor musun ?tam 5 yıl doğru düzgün kimse girmedi hayatıma . şimdi bu girdi ama buda üzüyor işte .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?