Binnaz Abla

onlar ortalıktan kayboluyor çünkü arada başka kızları tavlamaya çalışıyorlar . ama boynuzu yiyince kuyrklarını kıstırıp onları seven özleyen fedekar bekleyen asıl kadına dönüyorlar işte . ama karşısındakini nasıl üzdüğünü anlamıyorlar anlamak istemiyorlar belkide . sanki o kadın hep orda beklemek zorunda . o kadın dürüst aldatmaz hep bekler vazgeçemez çünkü .bence akreplerin hep güvendikleri sığındıkları bir kadın var .o yüzen tamamen bitirmiyorlar işte . .

Ben de boyle dusunup en son bi almanla gorusuyordum da hic bi farki yok :)) ne varsa yerli malinda var yine :)) bu arada hiic bi falci da eski hoslandiim kisinin yabanci oldugunu bilemedi kizlar

Benim herifler de yabancı bizimkilerle pek takılmadım son 3 yıldır:))

Yabancıda da öküz markayı buldum ya şansıma tüküreyim:)))

Venüsamber , Luna beyaz tenli sarışın uzun boylu der genelde yabancı olduğunu anlıyorum işte:)))

Duygusal da fazla melankolik olumsuz düşünmeye yatkın bi depresyona kaydı mı toparlamak ölüm gibi zor
hiç sevgilim olmadı .
iki tane erkek oldu şimdiye kadar ikiside mahvetti gitti beni
biri ikizlerdi
diğeride bu akrep
balık arkadaşlarım vardı hep iyi insanlardı ya hiç kötüsünü görmedim . hep böyle anaç tavır bekliyorlar sanki balıklar kadınlardan . kurt cobain mesela balık burcuydu . depresyona yatkınlar evet .

YAY burcları erkeklerı bıtırdıklerı zaman donmezler kolay kolay unutuyorlrda maalesef hemen akrep gıbı degıller

Evet ben de yengeç burcu olduğum için anaçlık var bende çok hoşuna giderdi biliyorum :) şimdi depresyon evresinde beyefendi toparlamasını bekliyorum. Bi de inatçı ki sorma. Özünde de iyi bi insan gerçekten şanslıyım o konuda

Gecen sene cok umutsuz bir sekilde fal baktiriyordum ikimiz icin o sirada binnazi ihya etmistim, yine ben ondan ayrildim ve yine klasik olarak donmesini bekliyorum fln bu hic aramadi ve baskasiyla cikmaya baslamisti, ben de deli gibi fal atiorm gunde 3 tane atiorm bazi gunler.. Neyse sonra rezzan' a baktirdim dedi ki bu kisi sana donecek ama ne gerek var bu iliskide yipranmaya, onunla devam edersen bir evlilik olabilir ama cok zorlanacaksin, gercekten aylar sonra geri dondu ama unutmak icin cok cabalamistim yine denedik baktim ayni seyler sonra bunun onun dogasi oldugunu kabullendim degismeyecekti, tabi ki kalbimde yeri var, ama artik onu sadece guzel anilarla hatirlamak istiyorum, her iliskinin omru var ve biz cok zorladik bunu, bu kadar zor olmasi gerekmiyordu

balıktan zarar gelmez ya .yengeç de öyle mesela .
en kötüsü akrep ve ikizler bence . ikili oynyanlar .

yemin ederim şu an ağlayacağım yaa
ya sen rezzanı boşver o birşey bilemedi bende . birinden hoşlanıyordum . bu adam senin kaderin dedi ama adamla çıkmadık bile ben ona güvenmiyorum o biraz anlattığına göre yorum yapıyor .
sen çok sevmişsin belli . ama kurtulmuşsun . yıpranmışsın yorulmuşsun . ama ne bileyim keşke böyle bitmeseydi ya sizin ilişkiniz . kaç yaşındaydı bu adam merak ettim .

ikizler erkeğide akrep kadar lanet gerçekten. Bendende bi ikizler geçti ama ömrümüde çürüttü.. Sonunda unttum ama hala arar mesela eskisi gibi içim titremez alıştım durumlara ama unutmak çook uzun yıllarımı aldı.
şöyle bir gerçek var ama ikizler ve akrep çekimi çok farklı bence kadında da erkektede.. şeytan tüyü ya da:))

Isallah tatlim da iste olmuyor bazen yani ben de ayrildigimizda iyi seyleri hakettigimi iyi bir iliski yasayacagimi dusunuyordum sonrakini de biliyorsunuz, sanirim bir seylerin zamani var, ya da bu sekilde devam edecegim, o kadar cok ayrilik yasadim ki belki iliski istemeyen en basinda benim cunku tercihlerim hep en olmayacak kisilerden yana :)

akrep bence daha tutkulu ama ya ilişkilerde .
ikizler kıvırmayı çok iyi bilir . akrep pek yalan söylemiyor kırsa bile . yani ikizlere göre .ikizler yalancıdır . iki yüzlüdür .
ikizlerden nefret ettiğim kadar kimseden edemem heralde . adam beni bırakıp eski sevgilisine dönmüştü .ilk sevgilimdi . iyi hatırlamak isterdim ama asla iyi hatırlayamıyorum kendisini yalanlarını gel gitlerini kararsızlığını ki yaşı benden olgun olmasına rağmen . ah ah ikizler hakkında sayfalarca yazarım . ama böyle karar değiştiren dakka bir burç yoktur heralde .benim unutmam 5 yılımı aldı biliyor musun ?tam 5 yıl doğru düzgün kimse girmedi hayatıma . şimdi bu girdi ama buda üzüyor işte .

İkizler erkeği gerçekten rezil. Ben sevmem, onlar da beni sevmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…