Binnaz Abla

Canım benim inşallah faydası olsunda minnet duyulacak bişey yok ortada..

Minnet orada sukur etmek anlamında kullandıgım bir tabirdi tatlım Simdiden sukurlere baslıyorum gibi yani:))) Ben kitaba rastlama maceramı sana anlatsam, bana hatırlatmanın icinde bulundugum durumdaki onemini sen de anlarsın

O çalışmalara katılmayı bende çok istemiştim..o sıra ki maddi sıkıntılarımdan katılamamıştım Mutlaka değerlendir canım..

onu bende duydum.meleklerinden yardım istiosun ve unutuosun sonra istediğin yardımı sonra hiç beklemediğin bi anda tüylerini bırakıyolar buda dileğinin kabul olduğuna dair bi işaret oluyo..ben bunu yaptım ve yaşadım arkişidişler enazından hep bi umut oluyo içinizde :)

Uygulayacagim canim ilkde sizinle paylasacagim tsk ederim) ben bian korktum ama gecti

bilge demek boyle olumsuz..ayse melekte cok olumlu konusmadi bana..umarim ikiside cikmaz

Merak ettim bak şimdi anlatsana bu görevi belkide Allah ım meleklerim bana vermışlerse ne mutlu

Hem umut oluyor içinizde daim olan hemde o kadar çok şükretmeye alışıyoki dil , her an herşeye şükreder halde buluyosunuz kendinizi..

ankaradaki eylülün tavsiyesiyle almıştım o kitabı. içinden çıkan cd yi dinledim sitesinde de var bazı ses kayıtları.geçmişi şifalandırmayı ben de yaptım o kitap zaten incecik, geçmişi şifalandırma bende pek işe yaramadı cd deki adımları aynen uygulamıştım halbuki.
ama klasik olumlu düşünmeden farkı isteyip unutmak. geçmişte isteyip unuttuğum ne varsa Allah onu bana vermiştir hep ama belli bi teknikle yapmam mesela hıdrellez kağıtlarımda ne yazdıysam çoğunu yaşamşımdır...çoğunlukla unuttuklarımı...

Selam kızlar az evvel Binnaz'daki Ceren'e baktırdım, yeni gelmiş.. Falları bittikçe çoğalıyor herkes ona gönderiyor merak ettim acaba nasıl güzel mi bakıyor diye, çoğundan da iyi yani. Benle ilgili bir durumu bildi , söyledikleri tutarlı rüyamda gördüğüm şeyi söyledi banaaaaaa Böyle böyle olacak dedi rüyamda da öyle görmüştüm hadi inşallah

katina falı zaman vermezmiş, bunu da yeni öğrendim.
Doğrudur katina kartlarında hiç rakam yazmaz mesela.Ama sevgili meral saydam bana ekim demişti, tabiki çıkmadı.O neye istinaden söylemiş acaba?Vahiy gelmiş olacak herhalde...

Doğrudur katina kartlarında hiç rakam yazmaz mesela.Ama sevgili meral saydam bana ekim demişti, tabiki çıkmadı.O neye istinaden söylemiş acaba?Vahiy gelmiş olacak herhalde...

Katina falında banada çok sallamıştı artık ona baktırmıyorum bu yüzden...Bence falcılığı bıraksın ve senaristliğe başlasın hayallerimde bile yok dedikleri o kadar uçmuş

Ayyy ne zaman baktitrdin sekerim, zamani da tuttu mu? Kahve mi tarot muydu?

Kritik bir konu mu, cok ozel olmazsa neleri tutturdu?

Tarottu canim ve i$te kavga tartisma yassadinmi demisti sarsici bir tartisma yasiycaksin demisti yasadim dün maalesef ve i$ten ayrildim..ask acisindanda hicbisi görmedi simdide artik tüm dengeler degisti falcilarin hic bi dedigi cikmamis oluyor bu durumda

not:fala gecen pazar baktirdim ,tartismayida dün yasadim üstelik böyle bi durumda yokken

Son düzenleme:

Katina falında banada çok sallamıştı artık ona baktırmıyorum bu yüzden...Bence falcılığı bıraksın ve senaristliğe başlasın hayallerimde bile yok dedikleri o kadar uçmuş
Aynen canım banada güzel sallamış meral hanım.Bide ekimde güzel haberlerini bekliyorum demiş.Komik ya vallaha..Bunlar bizi salakmı zannediyolar da kekliyolar anlamadım ki..Ya en fazla dört kişi dürùst falcı bunların içinde.

meral saydama baktırmıştım, kartların anlamlarını bende biliyorum. tarihler de tam bir sallamasyondu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…