Canım benim inşallah faydası olsunda minnet duyulacak bişey yok ortada..
Canım ben bide şimdi Beki nin çalışmalarından birine katılmayı düşünüyorum.Meleklere danışmakla ilgili yüzyüze melek koçlarıyls.Programımı ayarlayıp Allah kısmet ederse randevu alacağım.Bu kitaplarla bence de baktığımız noktayı görmeyi öğreniyoruz.Bir nevî şifre çözer gibi hissediyorum kendimi.Çok keyifli.
Ben bir aydır bayağı sardım bu işe.Şu an beki nin üçüncü kitabını okuyorum.Bi defada geçmiş şifalandırma çalışmasını yaptım.O kadar çok detayı varki internetten bi araştır daha iyi anlayacaksın.Bi kere kesinlikle farkındalığın artıyo.Tabiki önce Allahın izniyle meleklerden yardım istiyoruz.Zaten onların özgür iradeleri yok her dua önce Allah a gidiyor Allahın izniyle onlar bize yardım edebiliyor.Küçük mucizeleri yaşamaya başladım.Sürekli karşıma çıkan kuştüyleri gibi.Bu meleklerin yanımızda olduklarına dair en yaygın mesajlarından biri ve daha bir sürü şey.Ancak konuya tamamen yabancıysan destan yazsam burda seni tatmin etmez.Çünkü tüm bunların bi başlangıcı var.Sen netten bi fikir edin yada kitabı oku ondan sonra seve seve paylaşırız fikirlerimizi...
Yok canım benin hiç çekincen olmasın.Sakın ha öyle düşünme musallat ne demek meleklerden bahsediyoruz.İslamın şartlarından biride meleklere inanmak.Sen büyü vs bilmem ne yapmıyisunki.Sadece istemek inanmak ve farkındalık.Ama korku ve tereddütle yaklaşırsan zaten hiç okuma derim.Melekler ya en saf ışık onlar.Sen bilirsin tabiki yani ısrar edemem canım benim illaki uygula diye.Allah senin için doğru olanı kısmet etsin inşallah.
Yavrum döktürmüşsün sen ya..Bak burda en ilgimi çeken Elif ışık oldu.Sen biçok dediğini yaşamışsın ne güzel önemli olanları çıkmış üstelik.işte böyle olmalı çıkan fal zaten senun hayatındaki önemli varsaydıklarını bilmeli.Ne yazıktırki Elif Işık burda adı az geçen falcılardan .Bence bizlerde de hata var bu konuda doğru analiz edemiyoruz falları ve zaman geçmesini beklemiyoruz yorum için baktırır baktırmaz hemen atlayıp yazıyoruz iyimi kötümü?Halbuki nerden biliyoruzki hemen o an neyin ne olduğunu?Ayrıca detaylı yazmışsın isteğim üzerine çok çok teşekkür ederim.
Merak ettim bak şimdi anlatsana bu görevi belkide Allah ım meleklerim bana vermışlerse ne mutluMinnet orada sukur etmek anlamında kullandıgım bir tabirdi tatlımSimdiden sukurlere baslıyorum gibi yani:))) Ben kitaba rastlama maceramı sana anlatsam, bana hatırlatmanın icinde bulundugum durumdaki onemini sen de anlarsın
O çalışmalara katılmayı bende çok istemiştim..o sıra ki maddi sıkıntılarımdan katılamamıştımMutlaka değerlendir canım..
Canım sabırsızlıkla bekleyeceğim,inşallah mucizelerle dönersin buraya.Uygulayacagim canim ilkde sizinle paylasacagim tsk ederim) ben bian korktum ama gecti
tellwede nefertitiye baktirmistim ve söyledikleri cikti(olumsuz iyi bi haber yok )
Hem umut oluyor içinizde daim olan hemde o kadar çok şükretmeye alışıyoki dil , her an herşeye şükreder halde buluyosunuz kendinizi..onu bende duydum.meleklerinden yardım istiosun ve unutuosun sonra istediğin yardımı sonra hiç beklemediğin bi anda tüylerini bırakıyolar buda dileğinin kabul olduğuna dair bi işaret oluyo..ben bunu yaptım ve yaşadım arkişidişler enazından hep bi umut oluyo içinizde :)
Doğrudur katina kartlarında hiç rakam yazmaz mesela.Ama sevgili meral saydam bana ekim demişti, tabiki çıkmadı.O neye istinaden söylemiş acaba?Vahiy gelmiş olacak herhalde...katina falı zaman vermezmiş, bunu da yeni öğrendim.
Doğrudur katina kartlarında hiç rakam yazmaz mesela.Ama sevgili meral saydam bana ekim demişti, tabiki çıkmadı.O neye istinaden söylemiş acaba?Vahiy gelmiş olacak herhalde...
Ayyy ne zaman baktitrdin sekerim, zamani da tuttu mu? Kahve mi tarot muydu?
Kritik bir konu mu, cok ozel olmazsa neleri tutturdu?
Aynen canım banada güzel sallamış meral hanım.Bide ekimde güzel haberlerini bekliyorum demiş.Komik ya vallaha..Bunlar bizi salakmı zannediyolar da kekliyolar anlamadım ki..Ya en fazla dört kişi dürùst falcı bunların içinde.
Katina falında banada çok sallamıştı artık ona baktırmıyorum bu yüzden...Bence falcılığı bıraksın ve senaristliğe başlasın hayallerimde bile yok dedikleri o kadar uçmuş
Doğrudur katina kartlarında hiç rakam yazmaz mesela.Ama sevgili meral saydam bana ekim demişti, tabiki çıkmadı.O neye istinaden söylemiş acaba?Vahiy gelmiş olacak herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?