Binnaz Abla

kuzum ben biraz kopuktum forumdan su an biri varsa bilmiyorum
ama sana $öyle söyleyim artik eski devirlerdeki kadir kiymet olaylari yok hepimiz icin gecerli bu lütfen kimse kizmasin hersey cok kolay ve ulasilabilir oldu erkekler kadin , kadinlarda rahatlikla erkek bulabilir evt iliskinin ne tür oldugununda bi önemi yok kimse saglam bi düzenim olsun beni seven bir kadin olsun (helede erkekler) istemiyor her cicekten bal almak varken neden tek bir cicekle yetinsin hesabi ... Mükemmel iliski yok ve artik evlilerde bile ne cok problem var okuyoruz ayrilan cok allah korusun hatali bi evlilik yapmaktansa böyle ayrilmak bin kere daha iyidir allah hayirli insanlar karsimiza cikarsin.Hayati tadinda yasamaya calisalim ani kacirmayalim uyuzlar icin üzülmeyelim

Ben eger bu cocukla yapamazsam baska düsünmüyorum kapaticam bu defterleri keyfime bakicam
kimse icin kendimi yorup üzemem ve her seferinde ayni ssekilde sevemiyorum ayni seyler sil bastan yasamak icin yoruldum.

Yas zaten en buyuk problemdi, biz tanistigimizda o 22 yasinda ben de 28 yasindaydim, olmayacagini ikimizde biliyorduk, nasil bu kadar uzun surdu bilmiyorum da yine de insan merak ediyor acaba simdi tanissak bu kadar bi yas farkimiz olmasa nasil olurdu.. O biraz yasinin doneminden geciyordu bana da bunlar sacma geliyordu, kusak catismasi yasiyorduk nerdeyse :)))

İkizler erkeği gerçekten rezil. Ben sevmem, onlar da beni sevmez.
ay sevmesinler ya benide sevmesinler
çocuk gibiler bir öyle bir böyle
o zaman çocuk aklı işte kapıldım . çok salaktım ya .her dediğine inanıyordum adamın . iyi ego tatmini yaptı üstümden adam ama . o enerji onun bütün hayatına yeter . çok sevmiştim onuda . ben zaten birini seviyorsam çok seviyorum yada hiç sevmiyorum . ortası yok bence . tutkulu bir hatunum

Yalniz hayat cok ironik olarak bir iliski ararken degil tamam bitti artik kimseyi istemiyorum derken karsina birini cikariyor :) dedigine de katiliyorum hayirlisi ise diye dusunmek en dogrusu da tipik bi aslan olarak hep boyle bir hirs bi mucadele icine giriyorum ben :)

6 yaş çok değilmiş ki aslında olabilirdi .
ama akrep çok zor canım sen daha iyi biliyorsun
adam bana nasıl çektiriyor . o ilk buluşmamızda utangaç ,sevgi dolu elimi tutmak için izin isteyen beyfendi adam gitti sorumsuz vurdumduymaz banane ya ben özgürüm sen benim esirimsin diyen erkek geldi . baskıya aldı hemen beni .

İkizler erkeği gerçekten rezil. Ben sevmem, onlar da beni sevmez.

ayy katılıyorumm Allah'a yakın bana uzak olsun insanları kalıplara sokmayı sevmem ama öyle bi ikizler erkeği tanıdım ki lanet ettim. şu bayram bayram günaha giriyorum ama ölse üzülürüm neden sürünmeden ölmüş diye. o derece

ikizler burcuda dürüsttür ama capkinlik bence her erkekte var burc ayirt etmeksizin
yok ya ikizler yalancının önden gideni . erkekler için tabi . kızları iyidir ikizlerin . ama erkekleri yalancı şeytan nefret ediyorum ikizlerden 5 yılımı yedi pis herif .

yok ya ikizler yalancının önden gideni . erkekler için tabi . kızları iyidir ikizlerin . ama erkekleri yalancı şeytan nefret ediyorum ikizlerden 5 yılımı yedi pis herif .

Katılıyorum ikizler burcu erkeği yalan da söyler aldatır da, çift karakterli ve rezil.

ay ben ölse umrumda olmaz yani sevinmemde üzülmem de . okadar adamı attım içimden 5 sene aldı gerçi
şimdide bu akrepe aşık oldm işte . bu adam geçmişimi unutturdu bana . ama adam yok ortada. şimdi bir 5 senede buna gider .

Katılıyorum ikizler burcu erkeği yalan da söyler aldatır da, çift karakterli ve rezil.
hepsi aldatıyor ama ikizler kandırır . nedensede hep gücü yetene yanaşır . yani iyi huylu kızlara . çünkü diğerlerine gücü yetmez .tırsar çünkü .

Benimki yengeç ya yükseleni de akrep bilemedim şimdi bugün tam 1 ay oldu manyak gibi falcı tarihi bekliyorum

Ya ben yengeç erkeklerini severim. Çok iyi olurlar, benim tanıdığım yengeç çok utangaç ben de yengeç kadını olduğum için alıp çocuğum gibi bakmak istiyorum sevilmeye düşkünler. Ama çok hassaslar. Sadece biraz mıymıylar.

Ya kanıma girmeeee çok özledim zaten ( aynen ben de yengeç gibisini görmedim ya tam aşkı buldum dedim içine ettim

hayır ilkayda patladı ya ne diyeyim ben
kopul yok dedi adam arazi oldu yaa

Burasi faldan cikip dertlesmeye dondugune gore bende yaziim benm sevdiim insancikta 1 aylik iliskiden sonra ki tapiyodu bana bi anda bitirdi cok ilgisizsn fln diip kotu bi sekilde bitti agzimiza geleni soledik ve 2 aydir bekliorum arayip sormasini. Ama yok yani tum falcilara gore donucek donucek ama braz olsun tanidiysam asla donmez benden once takldigi kasar bi kiz vardi onla tekrar takilmaya baslamis 2.5 aydir fln kendme gelemiorum zaten uzuntuden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…