beter olsun yaBurasi faldan cikip dertlesmeye dondugune gore bende yaziim benm sevdiim insancikta 1 aylik iliskiden sonra ki tapiyodu bana bi anda bitirdi cok ilgisizsn fln diip kotu bi sekilde bitti agzimiza geleni soledik ve 2 aydir bekliorum arayip sormasini. Ama yok yani tum falcilara gore donucek donucek ama braz olsun tanidiysam asla donmez benden once takldigi kasar bi kiz vardi onla tekrar takilmaya baslamis 2.5 aydir fln kendme gelemiorum zaten uzuntuden..
bitti diye açıklama yapmış en azındanBurasi faldan cikip dertlesmeye dondugune gore bende yaziim benm sevdiim insancikta 1 aylik iliskiden sonra ki tapiyodu bana bi anda bitirdi cok ilgisizsn fln diip kotu bi sekilde bitti agzimiza geleni soledik ve 2 aydir bekliorum arayip sormasini. Ama yok yani tum falcilara gore donucek donucek ama braz olsun tanidiysam asla donmez benden once takldigi kasar bi kiz vardi onla tekrar takilmaya baslamis 2.5 aydir fln kendme gelemiorum zaten uzuntuden..
O yuzden basak burclarinada lanet olsun
benima rkadaşın sevgilisi başaktı . kızı düğüne bir ay kala aldattı ve terk etti . güya mantık burcu derler başağa .O yuzden basak burclarinada lanet olsun
Ya kanıma girmeeee çok özledim zaten( aynen ben de yengeç gibisini görmedim ya tam aşkı buldum dedim içine ettim
benide yaa . bide yılan gibi kendileri yanaşıyor sonra kaınımı emip gidiyorlarAdam gibi adamlar bizi neden bulmaz kardeşim anlamadım gitti.
Nerde manyak varsa beni buluyor bıktım artık.
benima rkadaşın sevgilisi başaktı . kızı düğüne bir ay kala aldattı ve terk etti . güya mantık burcu derler başağa .
bence adamlar karaktersiz her seyi burca yüklememek lazimbenima rkadaşın sevgilisi başaktı . kızı düğüne bir ay kala aldattı ve terk etti . güya mantık burcu derler başağa .
Ay kuzum kusura bakmaumarım düzelir her şey
bir fikrim yok ama koçta egoist diye biliyorumBaşak da ikizler de b.k bence.
En iyisi aslan, boğa, koç.
evet tabikide . bu işin espirsibence adamlar karaktersiz her seyi burca yüklememek lazim
bir boğayla bir kez görüşmem oldu . yemek yedik . adam beni aramadı bile beğenmedi . bide adama msj yazmıştım cevap vermemişti . maldı yani .kendide sanırsın brad pitt .Ben de hayatımda boğa burcu erkeği kadar anlaşılmaz,zor karar veren,tutucu, espriden anlamayan,dediğin her şeyi aleyhine delil olarak kullanan,ultra inatçı, ultra zor tip görmedim kaç tane tanıdıysam hepsi aynı kan kusturuyorlar bana da arkadaşlarıma da. Artık biriyle tanıştığimda boğa oldugunu duyduğum an yıkılıyorum o dereceIkizler kesinlikle yalancı ve düzenbazdır istisnasını duymadım hiç şükür ki hiç olmadı hayatımda.
akrep benden kaçıyor yaaaAkrep,ikizler,aslan erkeğinden direk kaçın.
Yola getirmek zordur onlarıbir boğayla bir kez görüşmem oldu . yemek yedik . adam beni aramadı bile beğenmedi . bide adama msj yazmıştım cevap vermemişti . maldı yani .kendide sanırsın brad pitt .
Bogalari nasil bilirsiniz :):)
Hahahahhh aynen okuz burcu :):) herseyi icinde yasar kendi istedigi gibi anlar,kiskanctir sende kiskan ister hayati zindan eder ahhh ahhh gerci erkek milleti genel olarak okuz :)Ben de hayatımda boğa burcu erkeği kadar anlaşılmaz,zor karar veren,tutucu, espriden anlamayan,dediğin her şeyi aleyhine delil olarak kullanan,ultra inatçı, ultra zor tip görmedim kaç tane tanıdıysam hepsi aynı kan kusturuyorlar bana da arkadaşlarıma da. Artık biriyle tanıştığimda boğa oldugunu duyduğum an yıkılıyorum o dereceIkizler kesinlikle yalancı ve düzenbazdır istisnasını duymadım hiç şükür ki hiç olmadı hayatımda.
ay uğraşamam . zaten aramzıda bir 12 yaş vardı .Yola getirmek zordur onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?