Binnaz Abla

beter olsun ya
bekleme böyle adamin dönmesini dönerse affetme haketmiyor

bitti diye açıklama yapmış en azından
bana o bile yok yani düşün şimdi ağzıma geleni sayıcam arayıp

Adam gibi adamlar bizi neden bulmaz kardeşim anlamadım gitti.

Nerde manyak varsa beni buluyor bıktım artık.
benide yaa . bide yılan gibi kendileri yanaşıyor sonra kaınımı emip gidiyorlar
yemin ederim birdaha yaklaşan olursa ben ısırcam bu sefer

Başak da ikizler de b.k bence.

En iyisi aslan, boğa, koç.
bir fikrim yok ama koçta egoist diye biliyorum
akrep çok pis ya . adam haklıyken haksız duruma düşürdü beni . beni üzdün diyor bide . bende senin kalbin yok sen üzülemezsin demiştim .

Ben de hayatımda boğa burcu erkeği kadar anlaşılmaz,zor karar veren,tutucu, espriden anlamayan,dediğin her şeyi aleyhine delil olarak kullanan,ultra inatçı, ultra zor tip görmedim kaç tane tanıdıysam hepsi aynı kan kusturuyorlar bana da arkadaşlarıma da. Artık biriyle tanıştığimda boğa oldugunu duyduğum an yıkılıyorum o derece Ikizler kesinlikle yalancı ve düzenbazdır istisnasını duymadım hiç şükür ki hiç olmadı hayatımda.

bir boğayla bir kez görüşmem oldu . yemek yedik . adam beni aramadı bile beğenmedi . bide adama msj yazmıştım cevap vermemişti . maldı yani .kendide sanırsın brad pitt .

Hahahahhh aynen okuz burcu :):) herseyi icinde yasar kendi istedigi gibi anlar,kiskanctir sende kiskan ister hayati zindan eder ahhh ahhh gerci erkek milleti genel olarak okuz :)

Yola getirmek zordur onları
ay uğraşamam . zaten aramzıda bir 12 yaş vardı .
hayır belli ki beğenmedi insan gibi söyle yani . cevap bile vermemişti mal . o zaman üzülmüştüm . şimdi o kafama edeyim . zate böyle heraketler bir ağır bir böyle havalar . amann ne hali varsa görsün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…