Hahahahahah bende ilk tanistigimda oyle bisey olmustu hatta sormustu sonra beni niye aramadin diye dedim de kiz olan benim hayirdir :) yaa burclar falan hikaye aslinda bu kiz milleti baya bir bu erkeklerin poposunu kaldirmis herkeside oyle agizlarina dusucek saniyorlar :)bir boğayla bir kez görüşmem oldu . yemek yedik . adam beni aramadı bile beğenmedi . bide adama msj yazmıştım cevap vermemişti . maldı yani .kendide sanırsın brad pitt .
Akrep,ikizler,aslan erkeğinden direk kaçın.
12 miay uğraşamam . zaten aramzıda bir 12 yaş vardı .
hayır belli ki beğenmedi insan gibi söyle yani . cevap bile vermemişti mal . o zaman üzülmüştüm . şimdi o kafama edeyim . zate böyle heraketler bir ağır bir böyle havalar . amann ne hali varsa görsün .
Kesinlikle katiliyorum. Hele bence bogalar evcimen tam evlenmelik ha ama her curcun olsgu gbi hiyari bolBaşak da ikizler de b.k bence.
En iyisi aslan, boğa, koç.
Eğlenceliler o doğru da sadık olmuyorlarAkrep ve ikizlere tamamen katiliyorum da aslan erkegi iyidir ya benim en iyi iliskim aslan erkegiyleydi ve cok faxla iyi iliskim de yok :) en azimdan eglenceliydi gercekten cok egleniyorduk beraber o da eglence bitince bitmisti :))
evet . olgun seviyordum eskiden
İşte asıl dayanamadıgım konuya parmak bastın "her şeyi kendi istediği gibi anlar" bu deli ediyor beni.Hahahahhh aynen okuz burcu :):) herseyi icinde yasar kendi istedigi gibi anlar,kiskanctir sende kiskan ister hayati zindan eder ahhh ahhh gerci erkek milleti genel olarak okuz :)
akrepppp yaaa kızlar ölücem aşkımdan yaaEğlenceliler o doğru da sadık olmuyorlar
Nefret ediyorum akrep erkeğinden bana en çok çektiren burçtur.Hep de gelir beni bulurlar ama tövbe ettim akrep erkeğine.akrep benden kaçıyor yaaa
adam usulca sokuldu yanıma soktu ve gitti valla ne akrepmiş tüh onun ... neyse .
Nee evcimeni kizz omrumu yedi herif benim senelerdir herseyi aklina takar dert eder kiskanir bende ona benzedim iki manyak kedi kopek oldukKesinlikle katiliyorum. Hele bence bogalar evcimen tam evlenmelik ha ama her curcun olsgu gbi hiyari bol
Eğlenceliler o doğru da sadık olmuyorlar
Kıyamam yaakrepppp yaaa kızlar ölücem aşkımdan yaa
ben yeni başlamıştım yaa adam beni yarı yolda bıraktı gitti .Nefret ediyorum akrep erkeğinden bana en çok çektiren burçtur.Hep de gelir beni bulurlar ama tövbe ettim akrep erkeğine.
Boğa erkeği mükemmel baba tipidir.Nee evcimeni kizz omrumu yedi herif benim senelerdir herseyi aklina takar dert eder kiskanir bende ona benzedim iki manyak kedi kopek oldukama evlenince degisiyorlar galiba kac tane arkadasim var babasiyla cok iyi anlasan hepsinin babasi boga gercekten tesaduf olamaz galiba :)
Ayyy evet adama A diyorum o C anliyor beni kanser edicek :) ki bende burcum geregi hayatta haksizliga gelemem anlatmaya cozmeye calisirim konuskanimdirda ama adama daral gelir susunca ben anlar ustume duser kendi kendime konusmaktan hastanelik olucam yakinda :):)İşte asıl dayanamadıgım konuya parmak bastın "her şeyi kendi istediği gibi anlar" bu deli ediyor beni.
9 günden beri aramıyor .Kıyamam yayeni mi ayrıldın kardeş alışırsın zamanla.Hepimiz aynıyız sanırım burda
Ben benimkini bi istemeye gidiyim :):)Boğa erkeği mükemmel baba tipidir.
Bazen kendime $u telkini verip vazgecirmeye calisiyorum bir insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur yani bir insanin huyunu suyunu degstirmek imkansizdir..Nee evcimeni kizz omrumu yedi herif benim senelerdir herseyi aklina takar dert eder kiskanir bende ona benzedim iki manyak kedi kopek oldukama evlenince degisiyorlar galiba kac tane arkadasim var babasiyla cok iyi anlasan hepsinin babasi boga gercekten tesaduf olamaz galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?