Binnaz Abla

bir boğayla bir kez görüşmem oldu . yemek yedik . adam beni aramadı bile beğenmedi . bide adama msj yazmıştım cevap vermemişti . maldı yani .kendide sanırsın brad pitt .
Hahahahahah bende ilk tanistigimda oyle bisey olmustu hatta sormustu sonra beni niye aramadin diye dedim de kiz olan benim hayirdir :) yaa burclar falan hikaye aslinda bu kiz milleti baya bir bu erkeklerin poposunu kaldirmis herkeside oyle agizlarina dusucek saniyorlar :)

Akrep,ikizler,aslan erkeğinden direk kaçın.

Akrep ve ikizlere tamamen katiliyorum da aslan erkegi iyidir ya benim en iyi iliskim aslan erkegiyleydi ve cok faxla iyi iliskim de yok :) en azimdan eglenceliydi gercekten cok egleniyorduk beraber o da eglence bitince bitmisti :))

12 mi

Akrep ve ikizlere tamamen katiliyorum da aslan erkegi iyidir ya benim en iyi iliskim aslan erkegiyleydi ve cok faxla iyi iliskim de yok :) en azimdan eglenceliydi gercekten cok egleniyorduk beraber o da eglence bitince bitmisti :))
Eğlenceliler o doğru da sadık olmuyorlar

bende 1 aydır ikizlerin biriyle çıkıyordum adam peşimden koştu o kadar, beni ikna etti ilişkiye.ben tam hoşlanmaya başladım bu defa annem hasta,işlerim yoğun falan fişmekan ayrılmak istediğini söyledi. bu adam tekrar iletişime geçer mi sizce onca kızıp,bahanesiyle dalga geçmeme rağmen? adama birde zorla beni engelleyeceksin dedim. madem ayrılmak istiyorsun :) ikizler burcu tecrübesi olanlar.

evet . olgun seviyordum eskiden
kız o bile beğenmedi beni . bulmuş çıtırı kaçırdı valla . belkide yaş farkı çok geldi oda olabilir ama insan gibi söyleyebilirdi . gerçi hoşlanmadığını bir ağzıyla söylemeemişti adam . buluştuk yemek yedik çay içtik hadi kalkalım dedi

Hahahahhh aynen okuz burcu :):) herseyi icinde yasar kendi istedigi gibi anlar,kiskanctir sende kiskan ister hayati zindan eder ahhh ahhh gerci erkek milleti genel olarak okuz :)
İşte asıl dayanamadıgım konuya parmak bastın "her şeyi kendi istediği gibi anlar" bu deli ediyor beni.

Kesinlikle katiliyorum. Hele bence bogalar evcimen tam evlenmelik ha ama her curcun olsgu gbi hiyari bol
Nee evcimeni kizz omrumu yedi herif benim senelerdir herseyi aklina takar dert eder kiskanir bende ona benzedim iki manyak kedi kopek olduk ama evlenince degisiyorlar galiba kac tane arkadasim var babasiyla cok iyi anlasan hepsinin babasi boga gercekten tesaduf olamaz galiba :)

Konuyu bölüyorum ama yiğit karşı tarafın düşüncelerinde nasıl?

Nefret ediyorum akrep erkeğinden bana en çok çektiren burçtur.Hep de gelir beni bulurlar ama tövbe ettim akrep erkeğine.
ben yeni başlamıştım yaa adam beni yarı yolda bıraktı gitti .
benide buldu
ya çok derin konuştum adama fazla felsefe ağır geldi . başta sert sonra gururlu bir terk ediş .adama fazla geldi yahu kaldıramadı beni herif .

Boğa erkeği mükemmel baba tipidir.

İşte asıl dayanamadıgım konuya parmak bastın "her şeyi kendi istediği gibi anlar" bu deli ediyor beni.
Ayyy evet adama A diyorum o C anliyor beni kanser edicek :) ki bende burcum geregi hayatta haksizliga gelemem anlatmaya cozmeye calisirim konuskanimdirda ama adama daral gelir susunca ben anlar ustume duser kendi kendime konusmaktan hastanelik olucam yakinda :):)

Bazen kendime $u telkini verip vazgecirmeye calisiyorum bir insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur yani bir insanin huyunu suyunu degstirmek imkansizdir..
genede hayirlisi olsun senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…