bencede çok yavaş ya boğa . böyle balkonda ızgara yaparmış akşam rakı balık muhabbet tipi insanlar boğalar . atraksyon yok işte pek .Boğa erkeği mükemmel baba tipidir.
ikizler çok gel gitlidir. ben bir yıla yakın çıktım ikizlerle bu arada bende akrep burcuyum iki en b.ktan burç yani düşün:))bende 1 aydır ikizlerin biriyle çıkıyordumadam peşimden koştu o kadar, beni ikna etti ilişkiye.ben tam hoşlanmaya başladım bu defa annem hasta,işlerim yoğun falan fişmekan ayrılmak istediğini söyledi. bu adam tekrar iletişime geçer mi sizce onca kızıp,bahanesiyle dalga geçmeme rağmen? adama birde zorla beni engelleyeceksin dedim. madem ayrılmak istiyorsun :) ikizler burcu tecrübesi olanlar.
Hadi ya benim etrafımda bir aslan varda sadık değil diye kaçıyorum,çapkın duruyor.Benden yüz bulamadı şimdi başka kızla çıkıyor.Ama hala etkileme derdinde,sıcak davransam uzaklaşır o kızdan da.Kız da zaten kaşarın teki,üzülmem de kıza yani.Ne dersin gerçekten sadıklarmı,elde tutulabilirlermi.Onun yukseleni baskasir yoksa aslan en sadik burclardan biridir cevreye belki capkin imaji ciziyor olabilir de aslanlar gereksizce sadiktir
Erkeklerin ustune dusmemek lazim ben eskiden acayip umursamaz bir insandim hic takmazdim,dalga gecerdim hep hatta benimkiyle bile ilk tanistigimda adam nerde napiyor sormazdim bile sonra kendisi anlatmaya soylemeye basladi , ben kiskanmayinca o yapti etti sonra duzeldi hersey ama tabi o arada benim ayar bozuldu :):) ben kiskanclik ayarini kacirdim benimkine daral geldi :) bu erkekleri fazla umursamamak lazim umursasanda belli etmiyceksin,ki sizinki cok yani 1 ayda ne oliyor adamin hemen kalkmis poposu9 günden beri aramıyor .
adamı yola getireyim dedim adam kaçtı ya
Canım düzelir belki senin yeniymiş daha ayrılığın.Yani düzelme umudu var.9 günden beri aramıyor .
adamı yola getireyim dedim adam kaçtı ya
benim arkadaşın kocası aslan . iiyi çocuk ya ama karekter tabikide .Hadi ya benim etrafımda bir aslan varda sadık değil diye kaçıyorum,çapkın duruyor.Benden yüz bulamadı şimdi başka kızla çıkıyor.Ama hala etkileme derdinde,sıcak davransam uzaklaşır o kızdan da.Kız da zaten kaşarın teki,üzülmem de kıza yani.Ne dersin gerçekten sadıklarmı,elde tutulabilirlermi.
Katiliyorumm yemek yesinler,keyif yapsinlar,huzurlu olsunlar :) olay bundan ibaretbencede çok yavaş ya boğa . böyle balkonda ızgara yaparmış akşam rakı balık muhabbet tipi insanlar boğalar . atraksyon yok işte pek .
ayy sevindim bak şimdibenim arkadaşın kocası aslan . iiyi çocuk ya ama karekter tabikide .
ama uzun bir zamanCanım düzelir belki senin yeniymiş daha ayrılığın.Yani düzelme umudu var.
üff sıkıcı ya ben sevmiyorum öyle . böyle özgür ruhlu serseriler benim ilgimi çekiyor işte o yüzden böyle sürünüyorumKatiliyorumm yemek yesinler,keyif yapsinlar,huzurlu olsunlar :) olay bundan ibaret
canım ben bir akrep olarak söylüyorum akrepler çok inat bide sabırlıdır. Yani seni aramıyo olması şu an seni düşünmediğinden değildir. Bide akrepler karşı taraftan çok fazla adım beklerler ama dayanamayacak noktaya geldiklerinde de kendileri adım atar gözleri görmez öyle gururmuş vs vs tarzı şeyleri. Üstüne gitmişsin bide laflarınla. Kendini o yüzden geri çekmiş olabilir. Akrepler böyle konuların uzamasından aşırı duygusal konuşmalardan ya da triplerden hoşlanmaz. Ben kız olarak hoşlanmıyorum yani erkekler hiç hoşlanmıyodur bence:))ama uzun bir zaman
acaba burda mı onuda bilmiyorum . yurt dışındaydı geldi mi nereye gitti onuda bilmiyorum 9 günden beri konuşmyoruz . çok duygusal konuştum patlama yaşadım . kız bana aşık oluyor diye mi düşündü ki . çıkıp iki çift laf söylemiyor . konuşuruz dedi kaldı adam yaa patlıcam sinirden .
adam önce beni tavladı sonra baskı yaptı üstüme . bende çok belli ettim kıskandığımı . bide sanki kaçıcak gibi geldi . durup duruken kavga çıkardım sen beni terk ettin dedim . adam dedi ne terk etmesi deli misin sen ?bende dedim evet böyle yaptın kalpsiz vicansız ne kötü birisin niye koştun peşimden vs vs . adam dedi senle biraz yavaşlayalım biz şimdilik .Erkeklerin ustune dusmemek lazim ben eskiden acayip umursamaz bir insandim hic takmazdim,dalga gecerdim hep hatta benimkiyle bile ilk tanistigimda adam nerde napiyor sormazdim bile sonra kendisi anlatmaya soylemeye basladi , ben kiskanmayinca o yapti etti sonra duzeldi hersey ama tabi o arada benim ayar bozuldu :):) ben kiskanclik ayarini kacirdim benimkine daral geldi :) bu erkekleri fazla umursamamak lazim umursasanda belli etmiyceksin,ki sizinki cok yani 1 ayda ne oliyor adamin hemen kalkmis poposu
Konuşuruz dediğine göre arar o bence seni ama kötü ihtimali de düşün tabii,sonra insan daha çok üzülüyor.ama uzun bir zaman
acaba burda mı onuda bilmiyorum . yurt dışındaydı geldi mi nereye gitti onuda bilmiyorum 9 günden beri konuşmyoruz . çok duygusal konuştum patlama yaşadım . kız bana aşık oluyor diye mi düşündü ki . çıkıp iki çift laf söylemiyor . konuşuruz dedi kaldı adam yaa patlıcam sinirden .
bence düşünmüyordur .canım ben bir akrep olarak söylüyorum akrepler çok inat bide sabırlıdır. Yani seni aramıyo olması şu an seni düşünmediğinden değildir. Bide akrepler karşı taraftan çok fazla adım beklerler ama dayanamayacak noktaya geldiklerinde de kendileri adım atar gözleri görmez öyle gururmuş vs vs tarzı şeyleri. Üstüne gitmişsin bide laflarınla. Kendini o yüzden geri çekmiş olabilir. Akrepler böyle konuların uzamasından aşırı duygusal konuşmalardan ya da triplerden hoşlanmaz. Ben kız olarak hoşlanmıyorum yani erkekler hiç hoşlanmıyodur bence:))
öyle dedi ama yok ortada beyfendiKonuşuruz dediğine göre arar o bence seni ama kötü ihtimali de düşün tabii,sonra insan daha çok üzülüyor.
Kizzz oylee birden biree sen olaya dalmissin hizli olmus hersey korkmus olabilir :) bazen biz kadinlar siyirabiliyoruz dolup dolup biraz sessiz kal bence o seni arar merak etme 1 ay cok kisa bir zaman dilimi seni tanimasi icinde biraz zaman ver cok ustune dusmee fallarada kapilmaa(Akil verene bak:)) , ben cidden bazi fallara inanip cocuga salak sacma eziyet etmisim aman kizlar diyorum durduk yere olay cikartmayin iliskinizde bozmayin fallara cok kapiliyoruz !!adam önce beni tavladı sonra baskı yaptı üstüme . bende çok belli ettim kıskandığımı . bide sanki kaçıcak gibi geldi . durup duruken kavga çıkardım sen beni terk ettin dedim . adam dedi ne terk etmesi deli misin sen ?bende dedim evet böyle yaptın kalpsiz vicansız ne kötü birisin niye koştun peşimden vs vs . adam dedi senle biraz yavaşlayalım biz şimdilik .
ay orda yazsak bunları hemen saldırıyorlar . saçma sapan yorumlar yapıyorlar . o yüzden orda dert açmıyorum ben . millet hırsını alır gibi yorum yapıyor ya ordaKızlar burası falcı topiğini geçti,bir derdim vara döndüne dertliymişiz hepimizde..
Fallardan fayda yok :) bize bizden baskasindan caree yok :):)Kızlar burası falcı topiğini geçti,bir derdim vara döndüne dertliymişiz hepimizde..
Değil mi ya.Niye hayatımıza girip altüst edip çıkıyorlaröyle dedi ama yok ortada beyfendi
ben en kötüsüne haızrlıyorum kendimi ne yapayım .
hayır madem öyle niye giriyorlar hayatımıza ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?