Binnaz Abla

Ask konusuyla ilgili neler dedi, ben bunu merak ettim simdi cikti mi, cikacak gibi mi?

Bu arada TatliCadiya baktiran var mi? Ben fal yollayali cok oldu, sisteme 15 saat once girmis gorunuyor ama bana bakmadi.

Son düzenleme:

dört kişi dediklerin kim? en beğndiklerin kim?

uggaya fal atıcam baktıran var mı?bi de esinceyi de düşünüomda sanki herkese olumsuz mu konuşmuş??

uggaya fal atıcam baktıran var mı?bi de esinceyi de düşünüomda sanki herkese olumsuz mu konuşmuş??

Esinceye Haziranda tarot baktirmisim, Kasimda hayatina biri girer ama bu bayildigim adami degil sanki baskasini tarif etmis. Yani cikar mi cikmaz mi yakinda anlariz.

Gecenlerde katina gonderdim, katina aranizda ask vermiyor, bu is olmaz, biraz daha bekleyip tarot gonder demisti. Bana da olumsuz konusmus yani.

Ugga iyi mi kotu mu anlayamadim, cikar mi cikmaz mi 4 ay icinde anlarim diye dusunuyorum.

Hoennir katinada da kahvede de olumlu konusmus. Haleh Hanim olumluydu, bana umutlu ol dedi, Arnisa da keza.

dört kişi dediklerin kim? en beğndiklerin kim?
Ben dürüst falcıyı çözerim hemen yıllardır baktırdığım için herhalde insan tecrübe kazanıyo.Bilememişte olabilir bi falcı ama salak yerine koyup olmayacak vaadlerde bulunmaz.Burda bence benim hislerimce ve tecrübemle dürüst ancak gördüğünü söyleyen iyi,kötü, fala bakarken hakkını verenler;Rezzan ablam(ki bende büyük önemlileri bilemedi ama dobralığı yeter),Esınce(oda gördüğü neyse söylüyo boş yere umut vermiyo),Melek Öz (o kız çok tatlı yaa uğraşıyo anlatırken içinden geliyo fala bakmak),Açelya Tuğra( şu an ile ilgili beni şok etmiştir.üç falıda çok çok iyiydi.gelecekle ilgili tarih gelnedi henüz.Bunlar benim yorumum.Herkesinkine saygı duyarım ama benim görüşlerim bunlar.

cherry mesaj atamadım kutun doluymuş mailini gönder mail atayım.

Rezzan ablanin bana yaptigi bir kisilik yorumu vardi ki, bence cogunlugu kendi gorusu ve hayat tecrubesine dayandirilmisti. Adin in yaptigi analizi ben daha dogru buldum acikcasi. Bence de dobra bir insan, hanimefendi bir kisilik, gercek bir abla.

Melek in dedigi seylerin dedigi zamanda ciktigini soyleyen biri olmustu burda, ben de ona baktircam.

Acelya ya ben de baktirdim. Durum analizi guzeldi, ama kisilik analizi yoktu, yani tarottan anlayamamisti. Bana onerdigi seyi o yuzden yapmak istemedim. Gelecekle ilgili soyledikleri umarim tutar, bana olacak dedi. Bir de beni sok eden bir sey, olacak ama evlenmeyeceksiniz dedi. :2:

katina zamanı şu şekilde veriyor diye biliyorum zümrüt kartı falan var burçların guruplarına eş değermiş mesela ateş gurubu=zümrüt kartı ateş gurbundaki aylara göre zaman veriyor bi araa çok merak sarmıştım ama bayağı karışık sanırım[/QUOTE]
Evet bende almıştım kartları ilk çıktığında sanırım tarottan daha zor.

Evet bende almıştım kartları ilk çıktığında sanırım tarottan daha zor.[/QUOTE]

Evet tarottan cok cok zormus ayy keske bende fal bakabilsem hergun kendime bakarim:)))

Ask ile ilgili hic bisi göremedim dedi demekki kimse olmicak :/

Ayol o da ne demek canim kardesim, bugune kadar falcilarin hangisi bir halt bildi ki, onun dedikleri ciksin? Havalarina bakarsan sanirsin ki bunlar Nostradamuslar...

Hic uzme kendini, baska is mutlaka bulursun. Falcilarin dedigine de inanma, zaten bir sey bildikleri yok dedigim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…