- 23 Ağustos 2012
- 52.065
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.639
- 898
Tarottu canim ve i$te kavga tartisma yassadinmi demisti sarsici bir tartisma yasiycaksin demisti yasadim dün maalesef ve i$ten ayrildim..ask acisindanda hicbisi görmedi simdide artik tüm dengeler degisti falcilarin hic bi dedigi cikmamis oluyor bu durumda
not:fala gecen pazar baktirdim ,tartismayida dün yasadim üstelik böyle bi durumda yokken
Aynen canım banada güzel sallamış meral hanım.Bide ekimde güzel haberlerini bekliyorum demiş.Komik ya vallaha..Bunlar bizi salakmı zannediyolar da kekliyolar anlamadım ki..Ya en fazla dört kişi dürùst falcı bunların içinde.
tellwede nefertitiye baktirmistim ve söyledikleri cikti(olumsuz iyi bi haber yok )
e kahve/tarot baktiran var mi dostlar
Bide 22 tl alıyoya extra olağanüstü bi falmış gibi daha uyuz oluyorum.meral saydama baktırmıştım, kartların anlamlarını bende biliyorum. tarihler de tam bir sallamasyondu zaten.
Doğrudur katina kartlarında hiç rakam yazmaz mesela.Ama sevgili meral saydam bana ekim demişti, tabiki çıkmadı.O neye istinaden söylemiş acaba?Vahiy gelmiş olacak herhalde...[/QUOT
katina zamanı şu şekilde veriyor diye biliyorum zümrüt kartı falan var burçların guruplarına eş değermiş mesela ateş gurubu=zümrüt kartı ateş gurbundaki aylara göre zaman veriyor bi araa çok merak sarmıştım ama bayağı karışık sanırım
uggaya fal atıcam baktıran var mı?bi de esinceyi de düşünüomda sanki herkese olumsuz mu konuşmuş??
Ben dürüst falcıyı çözerim hemen yıllardır baktırdığım için herhalde insan tecrübe kazanıyo.Bilememişte olabilir bi falcı ama salak yerine koyup olmayacak vaadlerde bulunmaz.Burda bence benim hislerimce ve tecrübemle dürüst ancak gördüğünü söyleyen iyi,kötü, fala bakarken hakkını verenler;Rezzan ablam(ki bende büyük önemlileri bilemedi ama dobralığı yeter),Esınce(oda gördüğü neyse söylüyo boş yere umut vermiyo),Melek Öz (o kız çok tatlı yaa uğraşıyo anlatırken içinden geliyo fala bakmak),Açelya Tuğra( şu an ile ilgili beni şok etmiştir.üç falıda çok çok iyiydi.gelecekle ilgili tarih gelnedi henüz.Bunlar benim yorumum.Herkesinkine saygı duyarım ama benim görüşlerim bunlar.dört kişi dediklerin kim? en beğndiklerin kim?
Esinceye Haziranda tarot baktirmisim, Kasimda hayatina biri girer ama bu bayildigim adami degil sanki baskasini tarif etmis. Yani cikar mi cikmaz mi yakinda anlariz.
Gecenlerde katina gonderdim, katina aranizda ask vermiyor, bu is olmaz, biraz daha bekleyip tarot gonder demisti. Bana da olumsuz konusmus yani.
Ugga iyi mi kotu mu anlayamadim, cikar mi cikmaz mi 4 ay icinde anlarim diye dusunuyorum.
Hoennir katinada da kahvede de olumlu konusmus. Haleh Hanim olumluydu, bana umutlu ol dedi, Arnisa da keza.
Esinceyi tavsiye ederim.Ugga yı ise hayır..Yıldıznamesi berbattıuggaya fal atıcam baktıran var mı?bi de esinceyi de düşünüomda sanki herkese olumsuz mu konuşmuş??
Ben dürüst falcıyı çözerim hemen yıllardır baktırdığım için herhalde insan tecrübe kazanıyo.Bilememişte olabilir bi falcı ama salak yerine koyup olmayacak vaadlerde bulunmaz.Burda bence benim hislerimce ve tecrübemle dürüst ancak gördüğünü söyleyen iyi,kötü, fala bakarken hakkını verenler;Rezzan ablam(ki bende büyük önemlileri bilemedi ama dobralığı yeter),Esınce(oda gördüğü neyse söylüyo boş yere umut vermiyo),Melek Öz (o kız çok tatlı yaa uğraşıyo anlatırken içinden geliyo fala bakmak),Açelya Tuğra( şu an ile ilgili beni şok etmiştir.üç falıda çok çok iyiydi.gelecekle ilgili tarih gelnedi henüz.Bunlar benim yorumum.Herkesinkine saygı duyarım ama benim görüşlerim bunlar.
bekleyen varsa nesibe onlinemış
Evet bende almıştım kartları ilk çıktığında sanırım tarottan daha zor.[/QUOTE]katina zamanı şu şekilde veriyor diye biliyorum zümrüt kartı falan var burçların guruplarına eş değermiş mesela ateş gurubu=zümrüt kartı ateş gurbundaki aylara göre zaman veriyor bi araa çok merak sarmıştım ama bayağı karışık sanırım
bitanem cok uzuldum oncelikle isinden ayrilmana..umarim cok daha guzelini bulursun..
Ask konusuyla ilgili neler dedi, ben bunu merak ettim simdicikti mi, cikacak gibi mi?
Bu arada TatliCadiya baktiran var mi? Ben fal yollayali cok oldu, sisteme 15 saat once girmis gorunuyor ama bana bakmadi.
Ask ile ilgili hic bisi göremedim dedi demekki kimse olmicak :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?