Binnaz Abla

A anitaaa kizzzz nerdesin aradı mı senin kii. Valla okudumm okudumm yazdıklarını hanii yanımda olsan seni sallayıp kendine gell falan diyecektim o derece yanii.
salla beni yaa
yok tabiki aramadı . bende aramadım ama tuttum kendimi . dağıtasım var tabi arayıp

Fal haberleriyle geldim. Dün gece Sevgi Duman'a tarot baktırdım. Herşeyi çok güzel bildi. Süper nokta atışları oldu. Bundan sonra müdavimiyim.

Dün Sevgiden önce Fama'ya baktırdım. O da aynı herşeyi bildi. Çok beğendim.

Bugün sabah da Geysu'nun tarot sonucu gelmişti. Geysu fiyatları yükseltmiş ama değdi cidden. Çok beğendim. Çok isabetli nokta atışları oldu. 3'ünü de tavsiye ederim sonuç olarak. Selena ve şehrazatı övmüştük zamanında süperler diye ama bu 3ünün de aşagı kalır yanı yok. En çok da Sevgi Dumanın falı içime sindi. Çok planlı programlı sırasıyla bir faldı. Daldan dala atlamamıştı ve tüm gerçekliğiyle serdi önüme herşeyi.

Gizem hatuna tarot mu atyoruz kahve mi kizlar? :) karsi trfn dusunceleri, donup donmeyecegi vb gbi?

Kızlar ben bısey merak edıyorum ben tarot ve katinada bazen sectıgım kartlar ıcıme sınmıyo tekrar tekrar secıyorum ıcıme sınen desteyı yolluyorum olur mu sizce oyle yanlıs mı yapıyorum dırek ılk sectıgın mı atılır?

evet ne kadar beğenmesek de ilk seçilen kartlar en doğru yorumu ve enerjyi getiriyo , en güzel kartları seçmeye çalışmak ne yazık ki bizi avutuyo :/

evet ne kadar beğenmesek de ilk seçilen kartlar en doğru yorumu ve enerjyi getiriyo , en güzel kartları seçmeye çalışmak ne yazık ki bizi avutuyo :/
Mesela dün ilk sectıgım deste cok guzeldi bugun yolladım cok kotuydu ama hep aynı konu ıcın anlayamıyorum

Mesela dün ilk sectıgım deste cok guzeldi bugun yolladım cok kotuydu ama hep aynı konu ıcın anlayamıyorum
ben de bi ara çok sık katina atardım ama katna tarottan daha yüksek enerjili bir deste ve bana daha inandırıcı gelmiştir hep. çok sık atınca sapıtıyor aynı konu bile olsa farlklı kartları çektiğimizde cevaplar karışıyormuş.. öyle demişti bilen biri..

Anladım bide internetten çekmek ne kadar dogru sizce kartları dokunup cekınce daha gercekci gibi gelıyo canlı canlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…