Hoşbuldum canımHosgeldin bebeem, bende tam terketmeyi dusunuyodum topigi de yine bi bakayim dedim,
Kivama gelmis iyi, aynen devam.
topik açtım yavrum oraya gelin dertleşeşim azcık .ay cidden son durum nedir naptin kiz
dayanamadi patladi galiba cocuga
geleyim nereye yazdin bakimtopik açtım yavrum oraya gelin dertleşeşim azcık .
ilişkiler duygular hayatın içinden çıkın çıkın gelin yavrularım .geleyim nereye yazdin bakim
salla beni yaa
yok tabiki aramadı . bende aramadım ama tuttum kendimi . dağıtasım var tabi arayıp
gel topik açtım son durumları konuşalım .ilişkiler hayat bölümündeyim .Kizzz geldin mi azcık kendine. Yorum yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama arama bence kesinlikle a r a m a. Sabırlı ol derim benn
evet ne kadar beğenmesek de ilk seçilen kartlar en doğru yorumu ve enerjyi getiriyoKızlar ben bısey merak edıyorum ben tarot ve katinada bazen sectıgım kartlar ıcıme sınmıyo tekrar tekrar secıyorum ıcıme sınen desteyı yolluyorum olur mu sizce oyle yanlıs mı yapıyorum dırek ılk sectıgın mı atılır?
Mesela dün ilk sectıgım deste cok guzeldi bugun yolladım cok kotuydu ama hep aynı konu ıcın anlayamıyorumevet ne kadar beğenmesek de ilk seçilen kartlar en doğru yorumu ve enerjyi getiriyo, en güzel kartları seçmeye çalışmak ne yazık ki bizi avutuyo :/
Gizem hatuna tarot mu atyoruz kahve mi kizlar? :) karsi trfn dusunceleri, donup donmeyecegi vb gbi?
Tamam o zmn sahitsiniz selenaya su , gzem hatun ve sevgi dumana da kahve baktirip bu defteri kapatyorumKahve attik genelde.
ben de bi ara çok sık katina atardım ama katna tarottan daha yüksek enerjili bir deste ve bana daha inandırıcı gelmiştir hep. çok sık atınca sapıtıyor aynı konu bile olsa farlklı kartları çektiğimizde cevaplar karışıyormuş.. öyle demişti bilen biri..Mesela dün ilk sectıgım deste cok guzeldi bugun yolladım cok kotuydu ama hep aynı konu ıcın anlayamıyorum
Tamam o zmn sahitsiniz selenaya su , gzem hatun ve sevgi dumana da kahve baktirip bu defteri kapatyorum
Anladım bide internetten çekmek ne kadar dogru sizce kartları dokunup cekınce daha gercekci gibi gelıyo canlı canlıben de bi ara çok sık katina atardım ama katna tarottan daha yüksek enerjili bir deste ve bana daha inandırıcı gelmiştir hep. çok sık atınca sapıtıyor aynı konu bile olsa farlklı kartları çektiğimizde cevaplar karışıyormuş.. öyle demişti bilen biri..
Tamam o zmn sahitsiniz selenaya su , gzem hatun ve sevgi dumana da kahve baktirip bu defteri kapatyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?