Binnaz Abla

Senin için hayırlısı hangisiyse o olsun.Açelya iyi bi tarot çu bence icindeki durum söz konusu olduğunda ben birinci sıraya koyarım onu.Geleceğide görecegiz.

Evet bende almıştım kartları ilk çıktığında sanırım tarottan daha zor.

Evet tarottan cok cok zormus ayy keske bende fal bakabilsem hergun kendime bakarim:)))[/QUOTE]

Evet canım tarottan daha zor ama her önüne gelen katinayad bakıyo anlamadımki meğer herkesin 6.hissi psişik güçleri amma kuvvetliymiş.

Senin için hayırlısı hangisiyse o olsun.Açelya iyi bi tarot çu bence icindeki durum söz konusu olduğunda ben birinci sıraya koyarım onu.Geleceğide görecegiz.

Su an icime oyle umutlar ektin alcanzar bilemezsin..umarim dedikleri dogrudur, anla ilgili.

Aman cherrycim hergün fal baktirsan her biri baska bisi diyo artik neye inancagini sasiriyosun

Aman cherrycim hergün fal baktirsan her biri baska bisi diyo artik neye inancagini sasiriyosun

Aynen, artik beynim bulandi. Adam gozumun onunde seviyorum/sevmiyorum dese bile yine de dogru mu soyluyor diye falciya sorarim. Resmen beynimi bulandirdilar.

Bugunlerde Cagan Ariman, Deniz Gorur, Cenk Pars 3lusunden birine baktirasim var, ne dersiniz kizlar

Son düzenleme:

ucunu de salla ya yaramaz

Benim palavracılarım:Aklıma gelmişken benim iyilerim,kötülerim ve palavracılarım var.Kötü ötesi olanlar ve aslında fal bakmaması gerekenler.İlk sırada Hülya Demir var.Ben böyle bi falcılık görmedim.Atma tutma,pembe tablo,olağanüstü herşey,herşey mükemmel yaşasınnn.Bana "düğümlendim bana yardımcı ol,kafam karıştı diyen tek falcıdır.Hakkını yiyemem gerçekten ilk sırayı hakediyor.ikinci sırada Aşk insanı Meral Saydam:Ona göre herkes onun falında bir ay sonra "evli mutlu ćocuklu"Üçüncü sıra İnci Turan:Yazık yani kart okunurmu tek tek? Bana"resimlera bak nasıl kupaları havaya kaldırmıslar " demişti .İnsan kazandığını haketmeli bence.Dördüncü sıra:Medyum Semele:Tellvedeydi halâ ordamı bilmiyorum.Bambaşka birinin hayatını dinledim sanki.Bide kadın ısrarla dediklerinin arkasında duruyodu,ben hayır diyorum o bana evet diyo..Bilemedinsede sus be kardeşim ne b... çıkarıyosun.Arkadaşlar vallaha dikkat edin bunlara kimsenin parası boş yere gitmesin diye yazdım bunları aklıma geldikçede eklerim.

Evet tarottan cok cok zormus ayy keske bende fal bakabilsem hergun kendime bakarim:)))

Evet canım tarottan daha zor ama her önüne gelen katinayad bakıyo anlamadımki meğer herkesin 6.hissi psişik güçleri amma kuvvetliymiş.[/QUOTE]

:)) aynende öyle canım

diğerlerini bilmem ama evet semele palavracının önde gideni duyun da baktırmayın sakın.5 lirayı değil 5 kuruşu haketmior.pembekahvede öyle.bana demişki eskisiyle olacak mı soruna vs.. ben oyle bir soru bile sormadım.

Arkadaşlar Lilypad a baktırdınız mı?ben kahveye baktırdım ve gerçekten hoşuma gitti..benim gibi baktıran ve memnun kalan oldu mu?

uggaya fal atıcam baktıran var mı?bi de esinceyi de düşünüomda sanki herkese olumsuz mu konuşmuş??

Esince bir bana mı olumlu konuştu o zaman Öyle ki karşımdaki kişinin beni çok sevdiğinden hatta o kadarki kimseyi hayatına almak

istememesinden bahsetmişti..1 ay önce baktırdığımda..tuhaf olan durum karşımdaki kişiden bu kadar sadakat beklemediğimi söylememe

rağmen

Arkadaşlar Lilypad a baktırdınız mı?ben kahveye baktırdım ve gerçekten hoşuma gitti..benim gibi baktıran ve memnun kalan oldu mu?

ben lilypad'e baktırmıştım. 2 kez. ilki ile ikincisi arasında dağlar kadar fark var. çözemedim nasıl bir falcı olduğunu :44:

Esince inatla bana fal bakmıyo ilk iadesinde bu çocukla olucak dedi. Şimdi ki iadesinde eski sevgilin çıkmamış koç burcu biri var diyo ama eskisi koç aslında bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…