Rezzan ablanin bana yaptigi bir kisilik yorumu vardi ki, bence cogunlugu kendi gorusu ve hayat tecrubesine dayandirilmisti. Adin in yaptigi analizi ben daha dogru buldum acikcasi. Bence de dobra bir insan, hanimefendi bir kisilik, gercek bir abla.
Melek in dedigi seylerin dedigi zamanda ciktigini soyleyen biri olmustu burda, ben de ona baktircam.
Acelya ya ben de baktirdim. Durum analizi guzeldi, ama kisilik analizi yoktu, yani tarottan anlayamamisti. Bana onerdigi seyi o yuzden yapmak istemedim. Gelecekle ilgili soyledikleri umarim tutar, bana olacak dedi. Bir de beni sok eden bir sey, olacak ama evlenmeyeceksiniz dedi. :2:
Evet bende almıştım kartları ilk çıktığında sanırım tarottan daha zor.
Senin için hayırlısı hangisiyse o olsun.Açelya iyi bi tarot çu bence icindeki durum söz konusu olduğunda ben birinci sıraya koyarım onu.Geleceğide görecegiz.
Ayol o da ne demek canim kardesim, bugune kadar falcilarin hangisi bir halt bildi ki, onun dedikleri ciksin? Havalarina bakarsan sanirsin ki bunlar Nostradamuslar...
Hic uzme kendini, baska is mutlaka bulursun. Falcilarin dedigine de inanma, zaten bir sey bildikleri yok dedigim gibi.
Aman cherrycim hergün fal baktirsan her biri baska bisi diyo artik neye inancagini sasiriyosun
Aynen, artik beynim bulandi. Adam gozumun onunde seviyorum/sevmiyorum dese bile yine de dogru mu soyluyor diye falciya sorarim. Resmen beynimi bulandirdilar.
Bugunlerde Cagan Ariman, Deniz Gorur, Cenk Pars 3lusunden birine baktirasim var, ne dersiniz kizlar
Su an icime oyle umutlar ektin alcanzar bilemezsin..umarim dedikleri dogrudur, anla ilgili.
Evet tarottan cok cok zormus ayy keske bende fal bakabilsem hergun kendime bakarim:)))
Benim palavracılarım:Aklıma gelmişken benim iyilerim,kötülerim ve palavracılarım var.Kötü ötesi olanlar ve aslında fal bakmaması gerekenler.İlk sırada Hülya Demir var.Ben böyle bi falcılık görmedim.Atma tutma,pembe tablo,olağanüstü herşey,herşey mükemmel yaşasınnn.Bana "düğümlendim bana yardımcı ol,kafam karıştı diyen tek falcıdır.Hakkını yiyemem gerçekten ilk sırayı hakediyor.ikinci sırada Aşk insanı Meral Saydam:Ona göre herkes onun falında bir ay sonra "evli mutlu ćocuklu"Üçüncü sıra İnci Turan:Yazık yani kart okunurmu tek tek? Bana"resimlera bak nasıl kupaları havaya kaldırmıslar " demişti .İnsan kazandığını haketmeli bence.Dördüncü sıra:Medyum Semele:Tellvedeydi halâ ordamı bilmiyorum.Bambaşka birinin hayatını dinledim sanki.Bide kadın ısrarla dediklerinin arkasında duruyodu,ben hayır diyorum o bana evet diyo..Bilemedinsede sus be kardeşim ne b... çıkarıyosun.Arkadaşlar vallaha dikkat edin bunlara kimsenin parası boş yere gitmesin diye yazdım bunları aklıma geldikçede eklerim.
nilmil oncelikle snein burcun nedir ona gore yorum yapabilirim cnm
asiri kiskanclik sahiplenme ve duygusallik barindiran kapali bir iliski ..kendi icinizde hersey yasanirayyy yengeç yengeç uyumu nasıldır acaba:)))ikimizde yükselenimize kadar yengeciz:))))
asiri kiskanclik sahiplenme ve duygusallik barindiran kapali bir iliski ..kendi icinizde hersey yasanir
Ay canım benim inşallah umutların istediğin sekilde yeşersin.Açelya ßimdiki durumu iyi biliyor bundan eminim.
uggaya fal atıcam baktıran var mı?bi de esinceyi de düşünüomda sanki herkese olumsuz mu konuşmuş??
Kizlar bilge ozdogrunun fali cikan cikmayan kim var yardimci olursaniz cok sevinirim
Arkadaşlar Lilypad a baktırdınız mı?ben kahveye baktırdım ve gerçekten hoşuma gitti..benim gibi baktıran ve memnun kalan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?