Binnaz Abla

Sevgi duman toplam 19 fal bakmis kiz ondan mi boyle kredisi az 19uda bizdendir eminim

Kızlar, online falda baktırıp memnun kaldıklarım ve kalmadıklarım,
Şehrazat: ilk şok etmişti sonra çok yetersiz gelmeye başladı.
Selena: 2 kez baktırdım çok ince ayrıntılara kadar görebilen biri. Su falı atmalısınız.
Sema: Nasihatle ve sonuçsuz bilgilerle doluydu fal. Yani net geleceğe dair bilgiler verememişti. Tatmin edici bi fal değildi.
Nesibe: Geleceğe dair net bilgiler verdi ama anda ve geçmişte yetersiz konuşuyor. Geleceği de bekleyip görücez. Begendim fakat tekrar baktırmam. Çarpıcı değildi.
İlkay: Çok geneldi. Değişik bilgiler verdiç hiç tanımadıgım insanları tarif etti bana gereksizdi. Öyle biri yok ki benim hayatımda? Bir daha baktırmam.
Fama: Dün baktırdım beğendim gayet gerçekçi ve diğer tecrubeli isimlerle paralel konuştu. Nokta atışları oldu.
Sevgi Duman: Neden daha önce tanımamışım diyorum. Cidden baya beğendim.
Geysu: Bugün baktırdım. Fama gibi gayet gerçekçi konuştu. Sorulara da hızlı cvp verdi. Ve selenanın bende bildiği püf noktaları o da bildi. Çok hoşuma gitti. Diğerlerinden farklı olarak karşımdakinin duygularını daha ayrıntılı ifade etti. Bu çok önemli.
Online fal maceram da böyle.

Tavsiye isimler var mı başka? Sevgi Duman gibi memnun ayrılacağım tavsiyeler istiyorum lütfen okuyup geçmeyin cidden kıyaslamaya ihtiyacım var bazı şeyleri.

Kızlar an itibari ile gizem hatun un dedikleri tasdiklendi. Ortak arkadasimiz konusmus onla. Ailesinin ona baska bi kiz buldugunu, ailesinin baski yaptığını felan anlatmis. Gizem de oyle demisti.
Canim geysuya baktirdin mi sen

Ayy sakin berbat medyum gizem

Anladım bide internetten çekmek ne kadar dogru sizce kartları dokunup cekınce daha gercekci gibi gelıyo canlı canlı

Bu hep benimde kafamı karıştıran bş mevzu yaa

Kızlar tam tersi ben de kahve atmayı hiç içime sindiremiyorum zaten belli sayıda foto atiyosun yaa birde arkadaşım var bakarken fincanı eviriyoo ceviriyoo ters bakiyoo düz bakiyoo yan bakiyoo falan

Ama kartlari yogunlasarak ve sol el kullanarak çekiyorum ben daha somut geliyor neyse o yani kahvede ki şekiller sanki oldugundan biraz değişik cikiyor bencee

Bence en dogrusu canlı canlı ve düzgün bir yorumcuya baktırmak dıyorum mesela dokunup kartları hıssederek veya fıncanı evıre cevıre herşeyıne baksın gorsun bu onlıne fal bi avuntu bende bıgun ıyı cıkıyo bıgun kotu son kez nesibeye atıp bırakmayı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…