Hemen duzelttm pardonSevgi dumana tarot attik beybim
Sevgi duman toplam 19 fal bakmis kiz ondan mi boyle kredisi az 19uda bizdendir eminim
Bu hep benimde kafamı karıştıran bş mevzu yaaAnladım bide internetten çekmek ne kadar dogru sizce kartları dokunup cekınce daha gercekci gibi gelıyo canlı canlı
Kahve attik genelde.
Canım bu gizem nerde bakıyo bide tam kullanıcı adı ne?
Bu hep benimde kafamı karıştıran bş mevzu yaa
Canim geysuya baktirdin mi senKızlar an itibari ile gizem hatun un dedikleri tasdiklendi. Ortak arkadasimiz konusmus onla. Ailesinin ona baska bi kiz buldugunu, ailesinin baski yaptığını felan anlatmis. Gizem de oyle demisti.
Ayy sakin berbat medyum gizemTahmin ettim bebek. Bir de falsepetinde bir gizem var thalix onu kastetti. Çok kotu o. Ben eğitim durumum nasıl olacak diye sormuştum kadın işe gireceksin soyle böyle diye senaryo yazmıştı ben de yüksek lisans olmayacak mı dedim hemen kıvırdı yüksek lisans yurtdışı diyekimse gizemleri karıştırmasın ya
Aynısı falcı semada başıma geldi hatta yazmıştım buraya dakızlar bısey dıcem ben famaya bır yolun varda baktırdıgım falı okudum ve falda ne kadar devrık cumle kullanmıssa sorumada o kadar duzgun bır turkceyle cevap vermıs sasırdım acıkcası
Anladım bide internetten çekmek ne kadar dogru sizce kartları dokunup cekınce daha gercekci gibi gelıyo canlı canlı
Bu hep benimde kafamı karıştıran bş mevzu yaa
yemın edıyorum cok sınırlendım salak yerıne konuluyoruz resmen bızde hata gercıAynısı falcı semada başıma geldi hatta yazmıştım buraya da
Aslinda haklaten bu fal fiyatlari da cozuttu boykot etmek lazm bunlari agiz birligi yapipyemın edıyorum cok sınırlendım salak yerıne konuluyoruz resmen bızde hata gercı
resmen baskası cevap vermıs bıde kendınden ornek vermıs allah razı olsun canım
Canım gece giriyormuş sanırım.bende baktırıcam kahvemi içtim . ya acaba kaçta giricek ki siteye ?
Bence en dogrusu canlı canlı ve düzgün bir yorumcuya baktırmak dıyorum mesela dokunup kartları hıssederek veya fıncanı evıre cevıre herşeyıne baksın gorsun bu onlıne fal bi avuntu bende bıgun ıyı cıkıyo bıgun kotu son kez nesibeye atıp bırakmayı dusunuyorumKızlar tam tersi ben de kahve atmayı hiç içime sindiremiyorum zaten belli sayıda foto atiyosun yaa birde arkadaşım var bakarken fincanı eviriyoo ceviriyoo ters bakiyoo düz bakiyoo yan bakiyoo falan
Ama kartlari yogunlasarak ve sol el kullanarak çekiyorum ben daha somut geliyor neyse o yani kahvede ki şekiller sanki oldugundan biraz değişik cikiyor bencee
Aynen öyle ben de en çok akrep erkeklerinden çektim.2 tane akrep erkegi gecmisi olan biri olarak arkaniza bakmadan kacin derim erkekleri bildigin zehirli ya kizlar :)) ikiside ayni seyi yaptilar kesinlikle uzak durmanizi tavsiye ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?