Binnaz Abla

Maya yı yakalayabılen varmı ya :)))
Ben kac haftadr hıc yakalayamıorm
Ayrıca mesgulken nasıl kişi sayısıyı artıyor onuda anlamıyorum
Bilem biri cevaplasın lütfennnn :))))

aslında bu bakan kişiyle alakalı bişey. arkadasımın ablası cok cok iyi bakıyo (falcı değil,cinleride yok) sadece hislerinin cok kuvvetli oldugunu soyler ve korunduğunu hıssettığını söyler, ben ona gittiğimde ne zaman tarot mu acsak kahve mı ıcsem desem farketmez ben zaten onlara bakmıyorum hissediyorum agzımdan dokuluyo cumleler der.. yanı yine söylüyorum cinli seytanlı bılmemnelı tıplerı gecersek hisseden adam için kart fıncan falan onemli değildir.

Banada baksnn arkadasn :)

katılıyorum.. benim de arkadaşım öyle yani şuana kadar baktırdığım ren iyi falların aynısını hatta daha fazlasını hep onun ağzından yaşıyorum 2 aydır.. frekansı çok açık bilinmeyen görmediği birini bile yeriyle tarif ediyo,kayıp birini bulmuş mesela.. ben onun her dediğini yaşıyorum ama yine de sanaldan eşlim olmuyo. bizim baktırdıklarımızın çoğu yorumcu aslında hislerini katan çok az var

Kizlar byv falci ayline tarot baktirdim, detay vermememe ragmen cok guzel bilmis , nokta atisi yapmis .. Yorumlarini cok basarili buldum, gelecek icin dedikleri cikarsa paylasirim.. su fali mi tarot mu diye kararsiz kalmistim en basta ama iyi ki tarot atmisim, 25 tl cebime kaldi :)

Benim arkadaş kırk saatte bakiyoo şekilleri yorumluyor ama tutuyor ama öyle kendi farkında değil bildiginin bilee. Gerçi öyle hisseden zaten her şekilde bakiyoo.

Hadii yaaa öyle tipler varr gerçekten hisleri kuvvetli dedikleri çıkan offff offf yok ki öyle biri. Benim arkadaş zaten bana bakamiyoo çok beklenti içine giriyorum ona kızı kötü etkiliyorum bakamiyor. Millete dokturuyoo ama bana fossss

Bize de baksınlar nolur nolurrr

Yani çıktımış mı oldu canım

Sevgıye dusuk puan verıcem ama haksızlıkta yapmak ıstemıyorum vıcdansız degılım ama verdıgı tarıhte soledıgı sey olamaz sanmam ondan sordum ılgıısızdı baya
İlgisiz ve beğenmediğin fala düşük puan vermek niye haksızlık olsun ki.tarzını yorumunu beğenmediysen yorum yaz ki herkes okusun fikir sahibi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…