hem fıyat hemde yaptıkları bakımından cozuttuler gercekten resmen baska bırısı cevap vermıs soruma barı caktırmadan benzer cumle kursaymıs g.zekalıAslinda haklaten bu fal fiyatlari da cozuttu boykot etmek lazm bunlari agiz birligi yapip
Canım kahvede daha iyi galiba..Gizem hatuna tarot mu atyoruz kahve mi kizlar? :) karsi trfn dusunceleri, donup donmeyecegi vb gbi?
Kızlar tam tersi ben de kahve atmayı hiç içime sindiremiyorum zaten belli sayıda foto atiyosun yaa birde arkadaşım var bakarken fincanı eviriyoo ceviriyoo ters bakiyoo düz bakiyoo yan bakiyoo falan
Ama kartlari yogunlasarak ve sol el kullanarak çekiyorum ben daha somut geliyor neyse o yani kahvede ki şekiller sanki oldugundan biraz değişik cikiyor bencee
aslında bu bakan kişiyle alakalı bişey. arkadasımın ablası cok cok iyi bakıyo (falcı değil,cinleride yok) sadece hislerinin cok kuvvetli oldugunu soyler ve korunduğunu hıssettığını söyler, ben ona gittiğimde ne zaman tarot mu acsak kahve mı ıcsem desem farketmez ben zaten onlara bakmıyorum hissediyorum agzımdan dokuluyo cumleler der.. yanı yine söylüyorum cinli seytanlı bılmemnelı tıplerı gecersek hisseden adam için kart fıncan falan onemli değildir.
katılıyorum.. benim de arkadaşım öyle yani şuana kadar baktırdığım ren iyi falların aynısını hatta daha fazlasını hep onun ağzından yaşıyorum 2 aydır.. frekansı çok açık bilinmeyen görmediği birini bile yeriyle tarif ediyo,kayıp birini bulmuş mesela.. ben onun her dediğini yaşıyorum ama yine de sanaldan eşlim olmuyo. bizim baktırdıklarımızın çoğu yorumcu aslında hislerini katan çok az varaslında bu bakan kişiyle alakalı bişey. arkadasımın ablası cok cok iyi bakıyo (falcı değil,cinleride yok) sadece hislerinin cok kuvvetli oldugunu soyler ve korunduğunu hıssettığını söyler, ben ona gittiğimde ne zaman tarot mu acsak kahve mı ıcsem desem farketmez ben zaten onlara bakmıyorum hissediyorum agzımdan dokuluyo cumleler der.. yanı yine söylüyorum cinli seytanlı bılmemnelı tıplerı gecersek hisseden adam için kart fıncan falan onemli değildir.
Benim arkadaş kırk saatte bakiyoo şekilleri yorumluyor ama tutuyor ama öyle kendi farkında değil bildiginin bilee. Gerçi öyle hisseden zaten her şekilde bakiyoo.aslında bu bakan kişiyle alakalı bişey. arkadasımın ablası cok cok iyi bakıyo (falcı değil,cinleride yok) sadece hislerinin cok kuvvetli oldugunu soyler ve korunduğunu hıssettığını söyler, ben ona gittiğimde ne zaman tarot mu acsak kahve mı ıcsem desem farketmez ben zaten onlara bakmıyorum hissediyorum agzımdan dokuluyo cumleler der.. yanı yine söylüyorum cinli seytanlı bılmemnelı tıplerı gecersek hisseden adam için kart fıncan falan onemli değildir.
katılıyorum.. benim de arkadaşım öyle yani şuana kadar baktırdığım ren iyi falların aynısını hatta daha fazlasını hep onun ağzından yaşıyorum 2 aydır.. frekansı çok açık bilinmeyen görmediği birini bile yeriyle tarif ediyo,kayıp birini bulmuş mesela.. ben onun her dediğini yaşıyorum ama yine de sanaldan eşlim olmuyo. bizim baktırdıklarımızın çoğu yorumcu aslında hislerini katan çok az var
aslında bu bakan kişiyle alakalı bişey. arkadasımın ablası cok cok iyi bakıyo (falcı değil,cinleride yok) sadece hislerinin cok kuvvetli oldugunu soyler ve korunduğunu hıssettığını söyler, ben ona gittiğimde ne zaman tarot mu acsak kahve mı ıcsem desem farketmez ben zaten onlara bakmıyorum hissediyorum agzımdan dokuluyo cumleler der.. yanı yine söylüyorum cinli seytanlı bılmemnelı tıplerı gecersek hisseden adam için kart fıncan falan onemli değildir.
katılıyorum.. benim de arkadaşım öyle yani şuana kadar baktırdığım ren iyi falların aynısını hatta daha fazlasını hep onun ağzından yaşıyorum 2 aydır.. frekansı çok açık bilinmeyen görmediği birini bile yeriyle tarif ediyo,kayıp birini bulmuş mesela.. ben onun her dediğini yaşıyorum ama yine de sanaldan eşlim olmuyo. bizim baktırdıklarımızın çoğu yorumcu aslında hislerini katan çok az var
Hiç değmez hiçFalalem nalan ablayı deneyen oldu mu? Deneyen varsa yorumunu söyleyebilir mi?
Yani çıktımış mı oldu canımaaa evet onu da 3 kez baktırdım bak unuttum o da hep dönecek demşti hatta 2 erkeğn arasında kalıp biri duygularıma biri mantığıma hitap edecek vs demşti. evet ya bak şimdi hatırladım 3 fal gönderdim 3ünde de bunu savundu.
TellweBu geysu hangi sitede kızlar?
Bildiğim kadarıyla 1 hafta.sonra falınla birlikte puan verme hakkında siliniyorBINNAZ ABLADA PUAN VERME VE YORUM YAPMANIN BELIRLI BIR SURESIMI VAR BILEN VARMI?
İlgisiz ve beğenmediğin fala düşük puan vermek niye haksızlık olsun ki.tarzını yorumunu beğenmediysen yorum yaz ki herkes okusun fikir sahibi olsun.Sevgıye dusuk puan verıcem ama haksızlıkta yapmak ıstemıyorum vıcdansız degılım ama verdıgı tarıhte soledıgı sey olamaz sanmam ondan sordum ılgıısızdı baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?