Binnaz Abla

evet mecbur verıcem cunku ask konusu degıl benım konum yanı su tarıhte doncek deseydı tm sans verırdım ama bu baska bı konu zamanı da gectım olması cıdden zor keske olsa da ben de tekrar baktırıp cıktı sızden ozur dılerım hakkınızı yedım dıye duyursam cumle aleme ama zor cıdden soledıgı burda da cok ovuldu herkese fıkır olur en azından

Bir düzeltme yapmam lazım
Geysunun falınıda çıkmayan kişilere yazmışım. Yanlış yazmışım onu.
Tam tersi geysunun falı da çok iyiymiş cidden. Onunda dediği gibi oldu gidişat. Hakkını yemek istemedim. Hatamı düzeltiyorum

Geysu bende de çok iyiydi,bende de olaylar dediği şekilde gelişti.

Arkadaslar fotografciliga yeni baslayanlar icin yari profesyonel fotograf makinami satiyorum. Fujifilm. Ilk size yaziyorum modelini fiyatini ilgilenen olursa yazarim ozelden. Cok az kullandim yaninda sarjli pilleri ve sarj cihazini da satiyorum.

Bu arada 1 ay sonra isten ayriliyordum patronla karsilikli 1 ay onceye aldik. 2 gune ayriliyorum. Gizem hatun 3 vakte işinde taniscagin biri gircek hayatina demisti isten ayrilmadan o kismi ciksaydi bari Bu isten ayrilisi tabiki fallarda goren olmadi.

Sevgıye dusuk puan verıcem ama haksızlıkta yapmak ıstemıyorum vıcdansız degılım ama verdıgı tarıhte soledıgı sey olamaz sanmam ondan sordum ılgıısızdı baya
Sevgiye baktıramadım da herkese yakın zaman vermiş galiba.

evet yakın tarıh ya hayır ısın kotusu soledıgı uzak tarıhte olamaz kı benım konu bıraz cetrefıllı o yuzden karısıyor boyle keske de cıksa ama zor ekım ayını verdı mesela kasım bası

Hayırlısı olsun hakkında Baldancım

Ya 2 saattir nesibeyi bekliyordum hemen yakaladım tam ödeme kısmında çevrimdışı oldu atamadım sinir oldum ya 2 dk bile kalmadı sistemde

Binnaz ablada sevgi duman dışında önerebileceğiniz kim var acaba ?dedikleri çıktı dedğiniz

Kızlar sevgi duman'a haksızlık etmisim biraz sanirim. Simdi fark ettim. Sevgiye fal baktirdigimda isminde e ve m harfleri olan biriyle yapacagi konusma onu olumlu yonlendirecek demisti. E m harfleri bana o an o kadar sacma gelmisti ki bir anlam veremeyip sallamis demistim. O faldan bir gun sonra bir arkadasim onla iletişim kurup gizem hatunun dediklerinin gercek oldugunu ogrenmistim. Arkadaş ona tam 15 dakika telde konuşup akil vermisti. Simdi simsek çaktı o arkadasimin ismi emre. Yani hem e hem de m harfi var. Nasil ama?

Sevginin bana verdiği ilk zaman geçti ama zamana takılmıyorum pek. Falı çok çok güzeldi olabilitesi yüksek şeylerdi bide baya şaşırtmıştı beni. Bekliyorum sadece:))

kızlar geysu benımde aklımda olumsuz konustugu kımse var mı soyluyor mu yanı catır catır olumsuzuda yoksa pembecımı ?

bi son falı baktırcaz dedik ortada ne gizem hatun var ne selena ne sevgi duman

su fama gercek fama mı ya ben nası anlarım gercek mı degıl mı? 2 kısı mı bakıyorlar aklımda delı sorular..... yoksa onun yazım tarzını taklıt eden bırısı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…