Ona hic baktirmadim.Canim geysuya baktirdin mi sen
Bir düzeltme yapmam lazımKızlar eski fallarıma baktım. çıkmayan falları yazıyorum
Falcı aylin
Haziran tarihini vermiş. Patladı gitti :)
Biryolunvar Emine
Buda haziran tarihini vermiş ama olmadı. Halbuki ufak tefek şeyleri çıkmıştı
Tellwe nazz
Çok beğenmiştim. Hatta anlık durumda şok etmişti beni ama yaz ayları demiş buda. olmadı..
Yiğiti çok beğeniyorum biliyorsunuz. Çıkan durumları da oldu ama esas konu için yiğitte yaz ayları demişti. Maalesef zaman olarak yiğitte tutturamadı
Geysu, medyum deniz, ilkay, rezzan, falsepeti alex, falsepeti nesibe Ve aklıma gelmeyen birçok falcının da maalesef dedikleri çıkmadı
Şuana kadar en gerçekçi ve gidişatı en iyi bilen geçen sene baktırdığım telwedeki luna06 olmuş.. Gerçekten gidişat onun dediği gibi olmuş. Pembe tablodan uzak çatır çatır gerçekleri söylemiş. Keşke sık online olsada yine baktırsam
Birde gidişatı fama bilmiş. Ben telwedeyken baktırmıştım ama. Biryolunvardakini gerçek famamı. Fake famamı bilmiyorum.. Telwedeki eski Famanın yine falı çıkmış oluyor bana
Geysu bende de çok iyiydi,bende de olaylar dediği şekilde gelişti.Bir düzeltme yapmam lazım
Geysunun falınıda çıkmayan kişilere yazmışım. Yanlış yazmışım onu.
Tam tersi geysunun falı da çok iyiymiş cidden. Onunda dediği gibi oldu gidişat. Hakkını yemek istemedim. Hatamı düzeltiyorum
Sevgiye baktıramadım da herkese yakın zaman vermiş galiba.Sevgıye dusuk puan verıcem ama haksızlıkta yapmak ıstemıyorum vıcdansız degılım ama verdıgı tarıhte soledıgı sey olamaz sanmam ondan sordum ılgıısızdı baya
Ben denemiştim kötü değildi,orta düzeydi.Falalem nalan ablayı deneyen oldu mu? Deneyen varsa yorumunu söyleyebilir mi?
Hayırlısı olsun hakkında BaldancımArkadaslar fotografciliga yeni baslayanlar icin yari profesyonel fotograf makinami satiyorum. Fujifilm. Ilk size yaziyorum modelini fiyatini ilgilenen olursa yazarim ozelden. Cok az kullandim yaninda sarjli pilleri ve sarj cihazini da satiyorum.
Bu arada 1 ay sonra isten ayriliyordum patronla karsilikli 1 ay onceye aldik. 2 gune ayriliyorum. Gizem hatun 3 vakte işinde taniscagin biri gircek hayatina demisti isten ayrilmadan o kismi ciksaydi bariBu isten ayrilisi tabiki fallarda goren olmadi.
Sevginin bana verdiği ilk zaman geçti ama zamana takılmıyorum pek. Falı çok çok güzeldi olabilitesi yüksek şeylerdi bide baya şaşırtmıştı beni. Bekliyorum sadece:))Kızlar sevgi duman'a haksızlık etmisim biraz sanirim. Simdi fark ettim. Sevgiye fal baktirdigimda isminde e ve m harfleri olan biriyle yapacagi konusma onu olumlu yonlendirecek demisti. E m harfleri bana o an o kadar sacma gelmisti ki bir anlam veremeyip sallamis demistim. O faldan bir gun sonra bir arkadasim onla iletişim kurup gizem hatunun dediklerinin gercek oldugunu ogrenmistim. Arkadaş ona tam 15 dakika telde konuşup akil vermisti. Simdi simsek çaktı o arkadasimin ismi emre. Yani hem e hem de m harfi var. Nasil ama?
hüma bal derimBinnaz ablada sevgi duman dışında önerebileceğiniz kim var acaba ?dedikleri çıktı dedğiniz
binnazda elif ışık nasıl onu merak ediyorum bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?