bence yazım seklını taklıt edıyorlarsu fama gercek fama mı ya ben nası anlarım gercek mı degıl mı? 2 kısı mı bakıyorlar aklımda delı sorular..... yoksa onun yazım tarzını taklıt eden bırısı mı ?
bi son falı baktırcaz dedik ortada ne gizem hatun var ne selena ne sevgi duman
su fama gercek fama mı ya ben nası anlarım gercek mı degıl mı? 2 kısı mı bakıyorlar aklımda delı sorular..... yoksa onun yazım tarzını taklıt eden bırısı mı ?
anladımm o zaman atan bırısı bu fama cıkan yok yanı bır yolun varda baktırıp da
pekı gelecekle alakalı soledıklerı cıktımı?ben gecen ay baktırdım, anı çok iyi bildi, türkçesi çok bozuk olduğu için okumakta/anlamakta zorlanıyorum, ama genel olarak tutarlı bir faldı diyebilirim.
O zaman binnaz abla da hüma bala ,ve sonrasında yakalrsam gizem hatuna baktıracağım ve bitireceğim yoksa kafam karışıyor teşekkür ederiimmhüma bal derim
bir şey daha soracağım.binnaz ablada gizem sitare, o nasıl?
Catird catir soyledikızlar geysu benımde aklımda olumsuz konustugu kımse var mı soyluyor mu yanı catır catır olumsuzuda yoksa pembecımı ?
Catird catir soyledi
pekı gelecekle alakalı soledıklerı cıktımı?
sağol marplem denıycemmCatird catir soyledi
kredi yuklemen gerekıyor demek canım yukarda kredınde ne kadarın oldugu yazar kredı satın al bolumu var ordanda eksık kredını alıyorsun,geysuya dun gece baktım 25 tı bgn 20 gozukuyor bu arada fıyatlarKizlar geysu yetersiz kredi yaziyor tiklayinca. Bu ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?