Binnaz Abla

oylemı o zaman falı da mı cıkmaz ya taklıtse of ama bır yolun var da baktırıp da famanın falı cıkan yok mu?

su fama gercek fama mı ya ben nası anlarım gercek mı degıl mı? 2 kısı mı bakıyorlar aklımda delı sorular..... yoksa onun yazım tarzını taklıt eden bırısı mı ?

Ben hiç riske atmadan famaya bulaşmıyorum o yüzden bir kere attım çok kötüydü. Falı yarım yamalak türkçeyle yazmışken sorduğum sorunun cevabı da o kadar iyi bir türkçeydi. Belki cevaplayan bile farklı biryolunvardaki yazılı yorumlara hiç güvenmiyorum

bir şey daha soracağım.binnaz ablada gizem sitare, o nasıl?

ayrıca ilkayda sorumu yanıtlamadı o kdr yönetime mail atmama rağmen rezalet

ya bı de bu sevgıye haksızlık mı edıyorum bılmıyorum ama eskı bı falcı olsaydı anlardık falının cıkıp cıkmayacagını ama galıba en fazla 2-3 aylık falcı ondan emın olamıyoruz degıl mı

ya o zaman bana çok beklemeden ulaşılabilecek ve iyi bakan bir online falcı önerebilir misiniz? kimseyi bulamadım:)

Kizlar geysu yetersiz kredi yaziyor tiklayinca. Bu ne demek?
kredi yuklemen gerekıyor demek canım yukarda kredınde ne kadarın oldugu yazar kredı satın al bolumu var ordanda eksık kredını alıyorsun,geysuya dun gece baktım 25 tı bgn 20 gozukuyor bu arada fıyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…