Binnaz Abla

kredi yuklemen gerekıyor demek canım yukarda kredınde ne kadarın oldugu yazar kredı satın al bolumu var ordanda eksık kredını alıyorsun,geysuya dun gece baktım 25 tı bgn 20 gozukuyor bu arada fıyatlar
Cookk tesekkir ederim. Arkadasim icin baktiracagim. Bakimi iyi sanirim oylr mi ?

sevginin kredisi 49 gözüüküyodu offlineken şimdi gönderirken 17.5 tl aldılar.. şaşırdımÜ?

Şimdiki sorum kritik yine kızlar.. Binnaz abla'da 50 kredim var ve 5tl'ye muhtemelen iyi bifalcı olmayacağı için, önerilerinizi bekliyorum vasatlardan Harciyim bitsin hesaıb kapatıcam çünkü boşa gitmesin

atlas norman ı deneyen varr mıı?

Sevgi Duman'a tarot attım konuştuğumuz gibi.. Şimdi öncelikle şunu diyim, hiç fena değil. Şu anki yorumları güzel,ancak Ekim Kasım tarihleri vermek işin kolayı tabii ki ama malesef imkansız. Bilemediği ve çok kritik olan çok önemli bir nokta var ne yazık ki.. Verdiği harfler de patlak bu arada, harflerle hiç alakası yok. bunun dışında bekleyip göreceğiz..

canım sana da mı ekım kasım aylarını soyledı?

Aslinda haklaten bu fal fiyatlari da cozuttu boykot etmek lazm bunlari agiz birligi yapip

Son zamlardan ve bayramda dahı hıc bır ındırım/ promosyon yapmamaları sebebıyle kendi adıma kararım, 20 TL uzerı onlıne fal baktırmıyorum artık Fıyatı yuksek olanın da kus kondurdugunu görmedım henuz

Son düzenleme:
ilkay ve famaya tekrar gönderdim fal
famayı bir kere daha deneyeyim gerçi diğer falı tutmadı ama ne bileyim belki gününde değildi . herkes çıkıyor falan deyince bir kez daha gönderdim bide o yorumlasın . yorumlar gelince yazarım buraya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…