Binnaz Abla

Bu arada millet, hakkini yemeyeyim, ben soylemeden bilmesi imkansiza yakin olan ve su ana kdr kendiliginden sadece 1 falcinin bildigi bi durumu 'soru' kismina sevgi dumana yazdim.. Defalarca ozur dilemis keske soyleseydn cnm ama iadeni siteye bildirebilirsin lutfen bildir canm ozur dilerm fln deyip durmus kibar yani en azindan kaba bi insan degil. Guzel bi hareketti :) sizce iade isteyeyim mi? Gerci hakkini yemk istemyorum

O istisnai falcı kim peki Canım?

bende famaya attim aticak kimseyi bulamadim

Sevgi dumanın tarihi cıktı bende. 25 eylul demisti, 25 inde bi baktım ki hödük engelimi kaldırmıs. Dün de yazdı. Bi guzel sövdüm, bu sefer ben engelledim

Ekim 10 a kadar tekrar ciddi bi iliskiye baslıcaksınız demisti, bu artık imkansız gorunuyor. Cunku artık istemiyorum ben. Yani tarih tuttu ama fal cıktı mı cıkmadı mı siz karar verin.

bir bayanı engellemek nedir ya ayıp cidden . ne olursa olsun yani .

kızlar fama bakmış fala olumlu konuşmuş .inşş çıkar ne diyeyim fazla pembeci geldi sanki .

bir bayanı engellemek nedir ya ayıp cidden . ne olursa olsun yani .

Saglam kufretmistim de, kaldıramadı, iyi oldu engellemesi yoksa ayarım daha cok kacabilirdi.

Utanmadan nasılsın diye sormus dun dalga gecer gibi. Gel de kufretme. Neyse kapandı benim icin o defter.

Saglam kufretmistim de, kaldıramadı, iyi oldu engellemesi yoksa ayarım daha cok kacabilirdi.

Utanmadan nasılsın diye sormus dun dalga gecer gibi. Gel de kufretme. Neyse kapandı benim icin o defter.
erkekler yüzsüz olabiliyor işte . onca şeyden sonra birşey olmamış gibi davranabiliyorlar .çünkü haksız olduklarını biliyorlar .

Akrep burcu mu bu ya? Benim eski sevgilim de öyleydi. Ben sövdüğümde engellemişti sonra engeli kaldırıp nasılsın yazmıştı. Tey Allam dengesizler..

kızlar geysunun çıkmayan falları var mı???
ya da selenanın mı geysunun mu falları daha çok tutuyor sizce??

Akrep burcu mu bu ya? Benim eski sevgilim de öyleydi. Ben sövdüğümde engellemişti sonra engeli kaldırıp nasılsın yazmıştı. Tey Allam dengesizler..

Anaa benimki de yükselenden akrep küfür ettim baya o da beni engelledi aynı şeyleri yaşamışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…