evet canim. Sana da mi?canım sana da mı ekım kasım aylarını soyledı?
O istisnai falcı kim peki Canım?Bu arada millet, hakkini yemeyeyim, ben soylemeden bilmesi imkansiza yakin olan ve su ana kdr kendiliginden sadece 1 falcinin bildigi bi durumu 'soru' kismina sevgi dumana yazdim.. Defalarca ozur dilemis keske soyleseydn cnm ama iadeni siteye bildirebilirsin lutfen bildir canm ozur dilerm fln deyip durmus kibar yani en azindan kaba bi insan degil. Guzel bi hareketti :) sizce iade isteyeyim mi? Gerci hakkini yemk istemyorum
bende famaya attim aticak kimseyi bulamadimilkay ve famaya tekrar gönderdim fal
famayı bir kere daha deneyeyim gerçi diğer falı tutmadı ama ne bileyim belki gününde değildi . herkes çıkıyor falan deyince bir kez daha gönderdim bide o yorumlasın . yorumlar gelince yazarım buraya .
gizem hatun,sevgi duman,ve hüma ya atıcam ama yakalayamıyorum .bende famaya attim aticak kimseyi bulamadim
bir bayanı engellemek nedir ya ayıp cidden . ne olursa olsun yani .Sevgi dumanın tarihi cıktı bende. 25 eylul demisti, 25 inde bi baktım ki hödük engelimi kaldırmıs. Dün de yazdı. Bi guzel sövdüm, bu sefer ben engelledim
Ekim 10 a kadar tekrar ciddi bi iliskiye baslıcaksınız demisti, bu artık imkansız gorunuyor. Cunku artık istemiyorum ben. Yani tarih tuttu ama fal cıktı mı cıkmadı mı siz karar verin.
bir bayanı engellemek nedir ya ayıp cidden . ne olursa olsun yani .
erkekler yüzsüz olabiliyor işte . onca şeyden sonra birşey olmamış gibi davranabiliyorlar .çünkü haksız olduklarını biliyorlar .Saglam kufretmistim de, kaldıramadı, iyi oldu engellemesi yoksa ayarım daha cok kacabilirdi.
Utanmadan nasılsın diye sormus dun dalga gecer gibi. Gel de kufretme. Neyse kapandı benim icin o defter.
Saglam kufretmistim de, kaldıramadı, iyi oldu engellemesi yoksa ayarım daha cok kacabilirdi.
Utanmadan nasılsın diye sormus dun dalga gecer gibi. Gel de kufretme. Neyse kapandı benim icin o defter.
Akrep burcu mu bu ya? Benim eski sevgilim de öyleydi. Ben sövdüğümde engellemişti sonra engeli kaldırıp nasılsın yazmıştı. Tey Allam dengesizler..
kızlar küfür etmeyin yahuuAnaa benimki de yükselenden akrep küfür ettim baya o da beni engelledi aynı şeyleri yaşamışız
geyse nerde bakıyor?kızlar geysunun çıkmayan falları var mı???
ya da selenanın mı geysunun mu falları daha çok tutuyor sizce??
Tellwegeyse nerde bakıyor?
Akrep burcu mu bu ya? Benim eski sevgilim de öyleydi. Ben sövdüğümde engellemişti sonra engeli kaldırıp nasılsın yazmıştı. Tey Allam dengesizler..
Anaa benimki de yükselenden akrep küfür ettim baya o da beni engelledi aynı şeyleri yaşamışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?