Binnaz Abla

Kızlar binnazda 240 puanım var. Ay başında da altın üyelikten 200 puan gelicek birine atmam lazım çatlarım yoksa. Hümaya aynı konudan 2 kere fal gönderdim ikisinde de aynı şeyleri söyledi. İlkinde sözünü dinlemediğim için çok sert uyardı hatta.Yine onu mu bekliyim bilemedim eski falları kurcalarken de tümay cennetin bana feci tutturduğunu gördüm ona mı atcam acaba meşgul şuanda ? Sürekli katina baktırmaktan da kartlar sapıtmaya başladı gerçi

Benimkinin de yükselen terazi kendi burcu akrepti. 2 yıl öncede kaldı onu orda bıraktım öylece ya seviyesizliğiyle mutluluklar, unuttum gitti

Benimki de yengeç yükselen akrep. Adam damarıma bastı tutamadım kendimi sağlam küfürler ettim tabi sırf küfür ettim diye haklı o çıktı. Olayda kendim kaşınsam da kötü oldu ya sen ne güzel bırakmışsın orda :)

kızlar küfür etmeyin yahuu
muhattab olmayın şunlarla
küfür edince onlar haklı görüyor kendilerini .

Aynen öyle ama feci damarıma bastı can evimden vurdu resmen en takıntılı olduğum şey için.. Azcık kafası çalışıyorsa anlat hak ettiğini

Aynen öyle ama feci damarıma bastı can evimden vurdu resmen en takıntılı olduğum şey için.. Azcık kafası çalışıyorsa anlat hak ettiğini
bende epey saydırdım gerçi küfür olmasada
herşeyi hak ediyorlar aslında ama işte onların seviyesine inmemek daha doğru . herkes yaptığından utansın haksız olduklarını biliyorlar aslında .

Kızlar geysudan falım geldi anda idare eder.sorum etrafında dönüp durmuş.gelecek ile ilgili yüzeysel ve tatmin edici değil.acıkcası hiç beğenmedim nokta atışı nerdeyse yok.iade istemicem çünkü iyi niyetli bir insan ve kibar.beklentilerinizi çok yüksek tutmayın derim

canım ya ben çok ayrıntı vermedim benim işimi , ilişkimizin süresini falan hep bilmiş sadece onun benimle benzer iş yaptığını söylemiş o da tutmadı.benim duşuncelerimi bildi ama çok çok olumsuz konuştu.kibar ve iyi niyetli gerçekten ama o kadar moralim bozuldu ki şu an.çıkmayan fal haberi varsa kızlar lütfen çok ihtiyacım var gözlerim şişti balon gibi.somut şeylerde tutturması çekindirdi beni açıkçası.bir de selenayla tam tersi şeyler söylediler bilemiyorum.

bende epey saydırdım gerçi küfür olmasada
herşeyi hak ediyorlar aslında ama işte onların seviyesine inmemek daha doğru . herkes yaptığından utansın haksız olduklarını biliyorlar aslında .

Aynen öyle biz de kedi gibi olmak varken durduk yere saydırmıyoruz o kadar sonuçta. O benim ettiğim küfürlerin sinirle olduğunu bilir ama ben onun dediklerine ne kadar güvenebilirim ki artık. Sinirle bile söylediğini bilsem adam güvenimi sarstı

geysuya bende atayım bare . pembe tabloculardan sıkıldım . olumsuzu söylüyorsa merak ettim .

Benim gram tutmadı.yüzeysel aynı zamanda nokta atışı hiç yok.tarih desen zaten sıfır.benim çalışmam mümkün değil bir iş haberin olmamış çok üzülmüşsün 3 vakit içinde işe gireceksin demiş.aslında bu kadar sallamasyon fal uzun zamandır baktırmıyodum biraz sinirlendim fakat hiç iade ile uğraşcak havamda da değilim:) ayrıca 3 vakit nedir ya bakla falımı baktırıyorum :)

Ya fama artik pembeci mi oldu, uyari mi aldi acaba site yonetiminden,
sikayet mi etti millet noldu acaba yaa??
Bana ilk fali dehset olumsuzdu, simdi de dehset pembe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…