- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
kızlar geysunun çıkmayan falları var mı???
ya da selenanın mı geysunun mu falları daha çok tutuyor sizce??
Benimkinin de yükselen terazi kendi burcu akrepti. 2 yıl öncede kaldı onu orda bıraktım öylece ya seviyesizliğiyle mutluluklar, unuttum gitti
kızlar küfür etmeyin yahuu
muhattab olmayın şunlarla
küfür edince onlar haklı görüyor kendilerini .
bende epey saydırdım gerçi küfür olmasadaAynen öyle ama feci damarıma bastı can evimden vurdu resmen en takıntılı olduğum şey için.. Azcık kafası çalışıyorsa anlat hak ettiğini
canım ya ben çok ayrıntı vermedim benim işimi , ilişkimizin süresini falan hep bilmiş sadece onun benimle benzer iş yaptığını söylemiş o da tutmadı.benim duşuncelerimi bildi ama çok çok olumsuz konuştu.kibar ve iyi niyetli gerçekten ama o kadar moralim bozuldu ki şu an.çıkmayan fal haberi varsa kızlar lütfen çok ihtiyacım var gözlerim şişti balon gibi.somut şeylerde tutturması çekindirdi beni açıkçası.bir de selenayla tam tersi şeyler söylediler bilemiyorum.Kızlar geysudan falım geldi anda idare eder.sorum etrafında dönüp durmuş.gelecek ile ilgili yüzeysel ve tatmin edici değil.acıkcası hiç beğenmedim nokta atışı nerdeyse yok.iade istemicem çünkü iyi niyetli bir insan ve kibar.beklentilerinizi çok yüksek tutmayın derim
bende epey saydırdım gerçi küfür olmasada
herşeyi hak ediyorlar aslında ama işte onların seviyesine inmemek daha doğru . herkes yaptığından utansın haksız olduklarını biliyorlar aslında .
geysuya bende atayım bare . pembe tabloculardan sıkıldım . olumsuzu söylüyorsa merak ettim .canım ya ben çok ayrıntı vermedim benim işimi , ilişkimizin süresini falan hep bilmiş sadece onun benimle benzer iş yaptığını söylemiş o da tutmadı.benim duşuncelerimi bildi ama çok çok olumsuz konuştu.kibar ve iyi niyetli gerçekten ama o kadar moralim bozuldu ki şu an.çıkmayan fal haberi varsa kızlar lütfen çok ihtiyacım var gözlerim şişti balon gibi.somut şeylerde tutturması çekindirdi beni açıkçası.bir de selenayla tam tersi şeyler söylediler bilemiyorum.
Benim gram tutmadı.yüzeysel aynı zamanda nokta atışı hiç yok.tarih desen zaten sıfır.benim çalışmam mümkün değil bir iş haberin olmamış çok üzülmüşsün 3 vakit içinde işe gireceksin demiş.aslında bu kadar sallamasyon fal uzun zamandır baktırmıyodum biraz sinirlendim fakat hiç iade ile uğraşcak havamda da değilim:) ayrıca 3 vakit nedir ya bakla falımı baktırıyorum :)canım ya ben çok ayrıntı vermedim benim işimi , ilişkimizin süresini falan hep bilmiş sadece onun benimle benzer iş yaptığını söylemiş o da tutmadı.benim duşuncelerimi bildi ama çok çok olumsuz konuştu.kibar ve iyi niyetli gerçekten ama o kadar moralim bozuldu ki şu an.çıkmayan fal haberi varsa kızlar lütfen çok ihtiyacım var gözlerim şişti balon gibi.somut şeylerde tutturması çekindirdi beni açıkçası.bir de selenayla tam tersi şeyler söylediler bilemiyorum.
bence hüma.ama tumayı da beğenmiştimTümay mı Hüma mı?
Sizce hangisine atayım?
pek öyle bi durum yok :S niye öyle oldu bence baya gercekciydiYa fama artik pembeci mi oldu, uyari mi aldi acaba site yonetiminden,
sikayet mi etti millet noldu acaba yaa??
Bana ilk fali dehset olumsuzdu, simdi de dehset pembe.
bence hüma.ama tumayı da beğenmiştim
pek öyle bi durum yok :S niye öyle oldu bence baya gercekciydi
banada çok olumluydu ya pek inanasım gelmediAyy canim yaa cok mutlu olurum walla. Super atislari var cunku.
fama ben de olumsuz da söylemişti valla.. ama bazen aşırı olumlu.Ya fama artik pembeci mi oldu, uyari mi aldi acaba site yonetiminden,
sikayet mi etti millet noldu acaba yaa??
Bana ilk fali dehset olumsuzdu, simdi de dehset pembe.
çıktı mı falı ?fama ben de olumsuz da söylemişti valla.. ama bazen aşırı olumlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?