Binnaz Abla

keşke bana da tutmasaydı.ya biri çıkıp dese geysu geçmişte şunları bildi ama gelecek çıkmadı diye.bana da 3 4 vakte kadar küçük haberleşmeleriniz olacak ama o kadar dedi.adamlar hayatını yaşıyor ya.benim işimi bildi ilişki süresini bile bildi ki ben sadece şu tarihte ayrıdık ne olacak dedim, isim bile vermedim sadece doğum tarihi.kadın döktürmiş ama keşke döktürmeseymiş.şu an çıkmayan fal haberine çok ihtiyacım var.

geysu ç içi değil yarın onada baktırcam . olumsuzu söylüyorsa durumum olumsuz gidiyor çünkü

Fala bu kadar takılma derim. Olumsuz konuştu diye olumsuz olacak diye bir kaide yok. Ya da olumlu olunca falı çıkacak diye bir şey yok. Ben mart ayında baktırmışım dedikleri çıkmadı. Zaten geleceğe dair çok bir şey söylememiş. Falda çıkanlardan ziyade, hayırlısı neyse o olsun diye düşünmek daha doğru geliyor artık bana.

Tutan fali olan yok mu?

Canım benim birkaç ay önceki baktırdıklarımdan tutan çok ama bu seferki olayda çok kişi patladı eskilerden. Bir de ben fal işine binnazda bulaştım o zamanlar nesibe ya da selena gibileri bilmiyordum binnazdakiler için net konuşabilirim sadece. İleri tarihi verenleri bekliyorum şimdi onların da bazısı binnazda bazısı işte diğer sitedekiler

canım geysuya mı baktırmıştın o mu çıkmadı?ya o kadar tutturdugu şeyler var ki tek dediğim şu tarihte ayrıldık ne olacak?işimi, ilişkinin süresini falan bilince ne bileyim çok doğru diyorsun aslında.ama insan tedirgin oluyor elinde olmadan, süreç de öyle gidince...

canım bir de ilişkiyle ilgili miydi çıkmayan konu? moralim çok bozuk ya.tüm fal hesaplarımı sildirmem en iyisi.

Bir kaç ay öncesinin tutanlarını yazabilirmisin??hatırlıyorsan tabi

canım bir de ilişkiyle ilgili miydi çıkmayan konu? moralim çok bozuk ya.tüm fal hesaplarımı sildirmem en iyisi.

Falda söylenen olumsuz şeyler seni bu kadar kötü etkiliyorsa bence de silmelisin hesaplarını. İlişkiyle ilgili değil eğitim hayatım ve çevremdeki biriyle alakalı olumsuz konuşmuştu. Neyseki ikisi de çıkmadı.
Anı çok iyi bilip gelecek hakkında söyledikleri çıkmayan bir sürü falcı var. Sonuçta fal bakma işi bi yerde tahmin etme olayı gibi geliyor bana. Fazla kapılmamak gerek.

Canım bak geysu bana da olumsuz demişti,aynen öyle oldu.Ama geysunun da çıkmayan falları oluyor.Mutlaka çıkacak diye birşey yok.Her anı,geçmişi bilenin tutmuyorki.Çoğu falcınınki patlıyor zaten,bu kadar takılma bence.

Bir kaç ay öncesinin tutanlarını yazabilirmisin??hatırlıyorsan tabi

Tabi :)
Ben eski ilişkim için baktırmıştım o zaman hüma, benna küçüker, bilge özdoğru, hira soydan, ekin sarpen, firuze, tümay cennet, alev tansel,müge aydın , şevval erdal,tutturmuştu katinada. Ama ekin ve hira daha uzun tarih vermişti çok öncesinde oldu beklediğim şey.verdiği tarih aralığında en iyi firuze tutturdu. Ha bir de soyadını unuttum bade var o da çok güzel bakmıştı onun da tutmuştu

Tarotta damla diye birine baktırmıştım. Tuttu ama tarzını beğenmedim his yoktu sadece kart yorumlamış.

Zeynep aksu ve bir de yabancı isimli biri vardı unuttum adını katina bakıyor yine sadece onların tarihler patlamıştı mesela. Zaten çok erken tarihler vermişlerdi. Marzuka yavuz mu neydi ilk katinamı ona atıp beğendim demiştim sonrakilere atınca anladım kadın sadece kart yorumlamış hiç beğenmedim

Manyak gibi fal baktırmıştım o zamanlar şimdi geri dönüp baktığımda en iyisi hüma diyorum, tümay cennet de o zaman hiç bahsetmediğim halde şimdiki ilişkimi bilmiş. Hüma araya başka birinin girdiğini söyleyen tek kişiydi. Çatır çatır anlatmıştı neler döndüğünü cidden de dediği gibiymiş

Son olayımda bunlar arasında firuzenin verdiği tarih aralığında tam bir şey olacak gibiyken ben mahvettim patladı bu yüzden. Firuzeye bir şey diyemiyorum çünkü beğenmeyeni de çok. Ayrıca bana kesinlikle arada başka biri yok demişti o yüzden güvenimi sarstı
Bennanın verdiği tarih de bu sefer patladı. Ona da baktırmam artık.

Bilge bana bu olayda sen adım at dedi, attığım için çok kötü oldu. Hüma ben sana adım atma diye bin kere söyledim dedi bilgeyi de eledim.

İleri tarih için şimdi beklediklerim, hüma, müge aydın ve hira soydan var. Kendi fikrim müge çok karışık yorumluyor hüma ve hira çok daha iyi bence. İkisi de pembeci değil, hira bana iki kişi arasındaki olabilecekleri çok güzel yorumladı. Hüma zaten ne var ne yok döküyor. Yakalabilsem tümaya atıcam şimdi bir de bugün atlas normandan iade aldım puanım yetiyor diye.

Ha şimdi en çok kimi tavsiye edersin derseniz hüma ve hira soydan derim. En açıklayıcı en sorusuz bırakmayanlar onlardı

Bu arada bade dediğim bade bayık. Bade emren değil onun bu olayda verdiği tarih de patladı.

Eski fallara baktım yabancı isimli dediğim rania hadwaymış.

Bu arada gizem sitare ve açelya tuğra da tutturmuş. Ama gizem sitareyi hiç beğenmedim pespembeydi daha sonrasında gaza gelip iskambil atmışım 5 lira diye çok kötüydü zaten. Ama açelya tuğra pembe değil kadın doğru konuşmuştu ama şimdi girmiyor bayadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…