Binnaz Abla

Cok cok teşekkür ederim :) herkese baktırmışsın hümayı denedim onun tarihini bekliyorum.o zaman sıra hirada :))

Cok cok teşekkür ederim :) herkese baktırmışsın hümayı denedim onun tarihini bekliyorum.o zaman sıra hirada :))

Rica ederim canım :) bunlar binnazdakiler sadece daha diğer sitedekiler var ama onların tarihleri daha gelmediği için bir şey diyemiycem. Bunlar ilk çıkan fallarımdı sadece :) ama son günlerde şunu farkettim binnazda artık çok kart üstünden gidiyorlar sanki eskiden daha iyilerdi . Bir de fiyatlar uçmuş gidip mesela bennaya 35 vericeğime 5 koyar nesibeye baktırırım diyorum

Aynen öyle valla 35 e çok şaşırdım iyi olsalar anlarım o kadar değiller.ben iki tarih bekliyorum biri sezgi biri hüma.bakalım çıkarsa yazarım :) diğer baktırdığım herkes patladı bende sadece binnaz abla da baktırıyorum.tellweye de el atiyim dedim ama sevmedim.mobil kullanımı zor.

Tellwe iğrenç bir site ya bir tek selenaya su attım o da çok iyi bilmişti ama sen adım at dedi ben adım atınca işler sarpa sardı o yüzden seleneya da atmam artık . Hüma eğer sen böyle bir hataya düşmeseydin şuan barışmıştınız bile dedi daha da moralim bozuldu sezgi bana ekimin 7 li günleri dedi canım ya ama şu gidişata göre hiç sanmıyorum çıkacağını bir de ilk falı daha iyiyi bende bu falını pek beğenmedim bir de herkese dediği naif ve sakin karakter demesi var tabi ama inşallah tutar çıkmadık candan umut kesilmez sonuçta :)

Aynen öyle valla :) inş çıkar biraz rahatlarız.küçük küçük dediklerini yaşadım ama asıl olan için bende beklemekteyim.artık hayırlısı diyorum :)

Aynen öyle valla :) inş çıkar biraz rahatlarız.küçük küçük dediklerini yaşadım ama asıl olan için bende beklemekteyim.artık hayırlısı diyorum :)

O zaman asıl olayı da yaşarsın inş bir an önce kuzum :)

Kızlarr bende favorilerımı yazmak ıstedım. Abartmıyorum 2.el araba alıcak para akıtmışımdır falcılara. Onlıne artı yuzyuzeler dahıl. En begendıklerımı az azda olsa dedıklerı cıkanları yazıyım ozellıklede karşı tarafın hayatında dedıgı herseyo yasıyo cocuk. Sankı ona fal baltırıyorum onun hayatına yanıkatinada tek gecerim Hüma Bal( binnaz abla)TAROT: bence şahane bir yorumcu dolu dolu bır yorum SEVGİ DUMAN işle ılgılı dedıgı bısey aynen oldukahvede için sezini begendım ama beklemede.Hüma ve Sevgi 10 yıllık fal hayetımın özeti

sevgi dumanın zamanlarında gecikme oldu mu sende? bende hüma ve sevgiyi çok çok beğendim. zaten hümanın ilk 2 falıda çıktı zamanlarıda uyumlu olarak.

Nasılsın canım iyisindir inşallah

çok daha iyiyim. Yalnız bu sevgi duman onunla konuşacak arkadaşın harflerini felan bilmiş. Bu konuşma olumlu etki yapacak ve sana adım atacak demiş. 3 gün oldu ne arayan ne de soran var. Harfleri, konuşmayı önceden bildi de kadın olumlu olup olmadığını bilemedi anlaşılan.

şu hümayıda yakalayamıyorum yaa ne zaman giriyor bu kadın ?

sana en çok hüma tuttu o zaman :))

Hemen olumsuz dusunme daha 3 gun olmus,insalalh su anda bu konulari dusunuyordur ve senide arar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…