Cok cok teşekkür ederim :) herkese baktırmışsın hümayı denedim onun tarihini bekliyorum.o zaman sıra hirada :))Tabi :)
Ben eski ilişkim için baktırmıştım o zaman hüma, benna küçüker, bilge özdoğru, hira soydan, ekin sarpen, firuze, tümay cennet, alev tansel,müge aydın , şevval erdal,tutturmuştu katinada. Ama ekin ve hira daha uzun tarih vermişti çok öncesinde oldu beklediğim şey.verdiği tarih aralığında en iyi firuze tutturdu. Ha bir de soyadını unuttum bade var o da çok güzel bakmıştı onun da tutmuştu
Tarotta damla diye birine baktırmıştım. Tuttu ama tarzını beğenmedim his yoktu sadece kart yorumlamış.
Zeynep aksu ve bir de yabancı isimli biri vardı unuttum adını katina bakıyor yine sadece onların tarihler patlamıştı mesela. Zaten çok erken tarihler vermişlerdi. Marzuka yavuz mu neydi ilk katinamı ona atıp beğendim demiştim sonrakilere atınca anladım kadın sadece kart yorumlamış hiç beğenmedim
Manyak gibi fal baktırmıştım o zamanlar şimdi geri dönüp baktığımda en iyisi hüma diyorum, tümay cennet de o zaman hiç bahsetmediğim halde şimdiki ilişkimi bilmiş. Hüma araya başka birinin girdiğini söyleyen tek kişiydi. Çatır çatır anlatmıştı neler döndüğünü cidden de dediği gibiymiş
Son olayımda bunlar arasında firuzenin verdiği tarih aralığında tam bir şey olacak gibiyken ben mahvettim patladı bu yüzden. Firuzeye bir şey diyemiyorum çünkü beğenmeyeni de çok. Ayrıca bana kesinlikle arada başka biri yok demişti o yüzden güvenimi sarstı
Bennanın verdiği tarih de bu sefer patladı. Ona da baktırmam artık.
Bilge bana bu olayda sen adım at dedi, attığım için çok kötü oldu. Hüma ben sana adım atma diye bin kere söyledim dedibilgeyi de eledim.
İleri tarih için şimdi beklediklerim, hüma, müge aydın ve hira soydan var. Kendi fikrim müge çok karışık yorumluyor hüma ve hira çok daha iyi bence. İkisi de pembeci değil, hira bana iki kişi arasındaki olabilecekleri çok güzel yorumladı. Hüma zaten ne var ne yok döküyor. Yakalabilsem tümaya atıcam şimdi bir de bugün atlas normandan iade aldım puanım yetiyor diye.
Ha şimdi en çok kimi tavsiye edersin derseniz hüma ve hira soydan derim. En açıklayıcı en sorusuz bırakmayanlar onlardı
Cok cok teşekkür ederim :) herkese baktırmışsın hümayı denedim onun tarihini bekliyorum.o zaman sıra hirada :))
Aynen öyle valla 35 e çok şaşırdım iyi olsalar anlarım o kadar değiller.ben iki tarih bekliyorum biri sezgi biri hüma.bakalım çıkarsa yazarım :) diğer baktırdığım herkes patladı bende sadece binnaz abla da baktırıyorum.tellweye de el atiyim dedim ama sevmedim.mobil kullanımı zor.Rica ederim canım :) bunlar binnazdakiler sadece daha diğer sitedekiler var ama onların tarihleri daha gelmediği için bir şey diyemiycem. Bunlar ilk çıkan fallarımdı sadece :) ama son günlerde şunu farkettim binnazda artık çok kart üstünden gidiyorlar sanki eskiden daha iyilerdi . Bir de fiyatlar uçmuş gidip mesela bennaya 35 vericeğime 5 koyar nesibeye baktırırım diyorum
Alınıyor diye biliyorum kimi beğenmedin canım ??Binnaz da fal puanla fal bakılınca iade alınmıyor mu?
Aynen öyle valla 35 e çok şaşırdım iyi olsalar anlarım o kadar değiller.ben iki tarih bekliyorum biri sezgi biri hüma.bakalım çıkarsa yazarım :) diğer baktırdığım herkes patladı bende sadece binnaz abla da baktırıyorum.tellweye de el atiyim dedim ama sevmedim.mobil kullanımı zor.
Binnaz da fal puanla fal bakılınca iade alınmıyor mu?
Aynen öyle valla :) inş çıkar biraz rahatlarız.küçük küçük dediklerini yaşadım ama asıl olan için bende beklemekteyim.artık hayırlısı diyorum :)Tellwe iğrenç bir site ya bir tek selenaya su attım o da çok iyi bilmişti ama sen adım at dedi ben adım atınca işler sarpa sardıo yüzden seleneya da atmam artık . Hüma eğer sen böyle bir hataya düşmeseydin şuan barışmıştınız bile dedi daha da moralim bozuldu sezgi bana ekimin 7 li günleri dedi canım ya ama şu gidişata göre hiç sanmıyorum çıkacağını bir de ilk falı daha iyiyi bende bu falını pek beğenmedim bir de herkese dediği naif ve sakin karakter demesi var tabi ama inşallah tutar çıkmadık candan umut kesilmez sonuçta :)
Aynen öyle valla :) inş çıkar biraz rahatlarız.küçük küçük dediklerini yaşadım ama asıl olan için bende beklemekteyim.artık hayırlısı diyorum :)
Çok zarifsin inşallah hepimiz yaşayalım:)O zaman asıl olayı da yaşarsın inş bir an önce kuzum :)
sevgi dumanın zamanlarında gecikme oldu mu sende? bende hüma ve sevgiyi çok çok beğendim. zaten hümanın ilk 2 falıda çıktı zamanlarıda uyumlu olarak.Kızlarr bende favorilerımı yazmak ıstedım. Abartmıyorum 2.el araba alıcak para akıtmışımdır falcılara. Onlıne artı yuzyuzeler dahıl. En begendıklerımı az azda olsa dedıklerı cıkanları yazıyım ozellıklede karşı tarafın hayatında dedıgı herseyo yasıyo cocuk. Sankı ona fal baltırıyorum onun hayatına yanı katinada tek gecerim Hüma Bal( binnaz abla)TAROT: bence şahane bir yorumcu dolu dolu bır yorum SEVGİ DUMAN işle ılgılı dedıgı bısey aynen oldu kahvede için sezini begendım ama beklemede.Hüma ve Sevgi 10 yıllık fal hayetımın özeti
Çok zarifsin inşallah hepimiz yaşayalım:)
Binnaz da fal puanla fal bakılınca iade alınmıyor mu?
Nasılsın canımiyisindir inşallah
sana en çok hüma tuttu o zaman :))Tabi :)
Ben eski ilişkim için baktırmıştım o zaman hüma, benna küçüker, bilge özdoğru, hira soydan, ekin sarpen, firuze, tümay cennet, alev tansel,müge aydın , şevval erdal,tutturmuştu katinada. Ama ekin ve hira daha uzun tarih vermişti çok öncesinde oldu beklediğim şey.verdiği tarih aralığında en iyi firuze tutturdu. Ha bir de soyadını unuttum bade var o da çok güzel bakmıştı onun da tutmuştu
Tarotta damla diye birine baktırmıştım. Tuttu ama tarzını beğenmedim his yoktu sadece kart yorumlamış.
Zeynep aksu ve bir de yabancı isimli biri vardı unuttum adını katina bakıyor yine sadece onların tarihler patlamıştı mesela. Zaten çok erken tarihler vermişlerdi. Marzuka yavuz mu neydi ilk katinamı ona atıp beğendim demiştim sonrakilere atınca anladım kadın sadece kart yorumlamış hiç beğenmedim
Manyak gibi fal baktırmıştım o zamanlar şimdi geri dönüp baktığımda en iyisi hüma diyorum, tümay cennet de o zaman hiç bahsetmediğim halde şimdiki ilişkimi bilmiş. Hüma araya başka birinin girdiğini söyleyen tek kişiydi. Çatır çatır anlatmıştı neler döndüğünü cidden de dediği gibiymiş
Son olayımda bunlar arasında firuzenin verdiği tarih aralığında tam bir şey olacak gibiyken ben mahvettim patladı bu yüzden. Firuzeye bir şey diyemiyorum çünkü beğenmeyeni de çok. Ayrıca bana kesinlikle arada başka biri yok demişti o yüzden güvenimi sarstı
Bennanın verdiği tarih de bu sefer patladı. Ona da baktırmam artık.
Bilge bana bu olayda sen adım at dedi, attığım için çok kötü oldu. Hüma ben sana adım atma diye bin kere söyledim dedibilgeyi de eledim.
İleri tarih için şimdi beklediklerim, hüma, müge aydın ve hira soydan var. Kendi fikrim müge çok karışık yorumluyor hüma ve hira çok daha iyi bence. İkisi de pembeci değil, hira bana iki kişi arasındaki olabilecekleri çok güzel yorumladı. Hüma zaten ne var ne yok döküyor. Yakalabilsem tümaya atıcam şimdi bir de bugün atlas normandan iade aldım puanım yetiyor diye.
Ha şimdi en çok kimi tavsiye edersin derseniz hüma ve hira soydan derim. En açıklayıcı en sorusuz bırakmayanlar onlardı
Hemen olumsuz dusunme daha 3 gun olmus,insalalh su anda bu konulari dusunuyordur ve senide arar :)çok daha iyiyim. Yalnız bu sevgi duman onunla konuşacak arkadaşın harflerini felan bilmiş. Bu konuşma olumlu etki yapacak ve sana adım atacak demiş. 3 gün oldu ne arayan ne de soran var. Harfleri, konuşmayı önceden bildi de kadın olumlu olup olmadığını bilemedi anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?