Binnaz Abla

Selam kızlarrrr ,
Ben yenisi için fal baktırken ne olucak ne biticek derkennnn hoooop eski sevgilim döndüüüü
Kafam ciddi karıştı 2-3 gündür sürekli konuşuyoruz görüşelim falan diyor
Ama ben karşı karşıya gelip gelmeme konusunda kararsızım çünkü hala duygularım var
Ben neler beklerken neler oldu

Hemen olumsuz dusunme daha 3 gun olmus,insalalh su anda bu konulari dusunuyordur ve senide arar :)

Valla arkadaş öyle bir konuşma yapmış ki... O konuşmaya aynı gün aramadıysa daha boşver ondan adam olmaz dedi. Neyini düşünüyor anlamadım

nurayya bunu bılen olmadı mı pekı hıc

Valla arkadaş öyle bir konuşma yapmış ki... O konuşmaya aynı gün aramadıysa daha boşver ondan adam olmaz dedi. Neyini düşünüyor anlamadım

insanları dınleme sen konusmus arkadaşın ıyılık yapmıs sağolsun ama oyle demesınede gerek yok olabılır belkı bır derdı sorunu vardır bılemeyız onu, sen sımdı kurma kafandan erkekler boyle cıddı meselelerı bızden cok akıllarını takıyorlar galiba bız bıran once olsun bitsin ıstıyoruz bıraz tez canlılıktan biraz gamsız olmak lazım ama nerdeeeeee

- audrey su andakı konusmanı kendınede yap durduk yerde cırlama cocuga demek ıstıyorum kendıme herkese akıl verıyorum kendıme yok

Fallar patlayacak mı büyük merak içindeyim. 2 hafta içinde değişik sitelerde rahat 8-9 fal baktırdım. Hepsi de dönecek dedi. Hepsi de Aralık ayına kadar sürecek bi süreç dedi. En yakın tarihi veren 3 hafta dedi. O saatten sonra ben iyileşirim gelse ne olacak ((

O istisnai falcı kim peki Canım?
Canım Nişantaşı Symbol Cafe'deki Fulyaydı. Ama onun da dediği tarihler biraz patladı. Yani Ekim ortasına kdr olmazsa patlayacak. O da kusursuzdu diyemem yani tesadüfen o gizli şeyi bildi sadece :)

nurayya bunu bılen olmadı mı pekı hıc

Sadece ilkay bu duruma biraz yaklaşmıştı.
Onun verdiği tarihler çoktan geçti ama tarihlere takılmazsa gidişat onun söylediği gibi.
Sorduğum kişiyle olucak zaman falan demişti ama bu aralar hep geçmişte olucaksın demişti.
Kafanı fazlasıyla kurcalayacak demişti

Ya biz hepimiz burda dönmelerini beklyoruz çnkü falcıların hepsi dönecek diyor hiç "dönmeyecek bekleme" diyen yok..Bu baya saçma bişe aslında

Geysuya fal attım kızlar gerçekleri çatır çatır söylemiş selenadan daha iyiydi benim için diyebilirim,gizemle aynı kişi olduğunu düşünüyorum geysunun çünkü gizeme söylediğim herşeyi geysu yazmıştı ama başka ekstra nokta atışları da vardı çok beğendim beklediğim şey için ne yazıkki olumsuz konuştu ama bütün falcılardan daha dobraydı diyebilirim.bugün ztn kimlerin patlayıp patlamıcağı belli olcak kızlar sonuçları yazarım buraya eğer geysunun dediği gibi olursa başka falcı aramayın derim

Bu fal.işine 2012 de binnaz abla.sitesiyle bulastigimda bi arkdsm olumlu söylemek zorundalar siteden uyarı aliyorlar demişti zaten o soktu beni fal.işine sokmaz.olsaydı ama.binnaz da hiç bi fal. Çıkmadı gül yildizmi biri vardi o bildi o elif ışık Meral saydam hele binaz abla çok vasat çıkmadı binaz abla sitesi çok saçma zaten tavsiye etmem telwe de derin kötü Nesibe de ole bana bildiği yok cikmadida

Zaman geçiyo ama net bişeyler olduğu yok beklemek çok yorucu ve yıpratici gene selena iyiydi ha çıkmadı daha ama olsun ben de herkesi kotuluyorum ama napayim hiç net bişey yok ama valla saflık bende fal baktirirken nie soruyu ayrintili soruyorumki ama esas konuya cvp alamam soruda önemsez falci diye

Yanlış yazmışım soruda es geçer önemsez diye ne varsa anlatıyorum zaten kimse de kalmadı baktircak burdan tüm arkdslar a soluyo rum car cur etmeyin paranızı indirin derya abla yi geçen bi hasta haberi alcaksiniz dedi onu bile bildi

sana en çok hüma tuttu o zaman :))

Aynen istikrarlı bir hüma oldu :) keşke şimdi dediği de çıksa ya. Ama seviyorum hümayı lafı evirip çevirmeden söylüyor hatun. O zaman bana araya başka biri girmiş demese ben pembe pembe fallarda gezicektim sanırım

Bende bir Hüma Bal'da gördüm istikrarlı yorum. Bana da tutmadı daha ama ben zamana takılmıyorum bakalım çıkacak mı.

Bende bir Hüma Bal'da gördüm istikrarlı yorum. Bana da tutmadı daha ama ben zamana takılmıyorum bakalım çıkacak mı.

Zaman gelince çok ümit ediyoruz ama aynen çok takılmamak lazım. Benim eski olay hümanın verdiği tarihten önce olmuştu mesela. Ama şimdiki olay için daha var. Sevgi dumanın verdiği tarih de geçti benden ama daha önce de yazmıştım birine sevgi duman zamanda gecikme olsa da sonuç değişmez demiş

Sevgi Duman'ın falıda güzeldi canım inşallah iyi şeyler çıksın.

kızlar bir falcı keşfettim . arkadaşım söyledi . baktırıcam ama yüzyüze online lar yalan ya .
neyse baktırınca memnun kalırsam paylaşırım . telde falan bakmıyormuş ama yüzyüze bakıyormuş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…