Hemen olumsuz dusunme daha 3 gun olmus,insalalh su anda bu konulari dusunuyordur ve senide arar :)
Selam kızlarrrr ,
Ben yenisi için fal baktırken ne olucak ne biticek derkennnn hoooop eski sevgilim döndüüüü
Kafam ciddi karıştı 2-3 gündür sürekli konuşuyoruz görüşelim falan diyor
Ama ben karşı karşıya gelip gelmeme konusunda kararsızım çünkü hala duygularım var
Ben neler beklerken neler oldu
Valla arkadaş öyle bir konuşma yapmış ki... O konuşmaya aynı gün aramadıysa daha boşver ondan adam olmaz dedi. Neyini düşünüyor anlamadım
insanları dınleme sen konusmus arkadaşın ıyılık yapmıs sağolsun ama oyle demesınede gerek yok olabılır belkı bır derdı sorunu vardır bılemeyız onu, sen sımdı kurma kafandan erkekler boyle cıddı meselelerı bızden cok akıllarını takıyorlar galiba bız bıran once olsun bitsin ıstıyoruz bıraz tez canlılıktan biraz gamsız olmak lazım ama nerdeeeeee
- audrey su andakı konusmanı kendınede yap durduk yerde cırlama cocuga demek ıstıyorum kendımeherkese akıl verıyorum kendıme yok
Canım Nişantaşı Symbol Cafe'deki Fulyaydı. Ama onun da dediği tarihler biraz patladı. Yani Ekim ortasına kdr olmazsa patlayacak. O da kusursuzdu diyemem yani tesadüfen o gizli şeyi bildi sadece :)O istisnai falcı kim peki Canım?
nurayya bunu bılen olmadı mı pekı hıc
dönmeyecek diyenlerde çıkıyor bazen .Ya biz hepimiz burda dönmelerini beklyoruz çnkü falcıların hepsi dönecek diyor hiç "dönmeyecek bekleme" diyen yok..Bu baya saçma bişe aslında
sana en çok hüma tuttu o zaman :))
Bende bir Hüma Bal'da gördüm istikrarlı yorum. Bana da tutmadı daha ama ben zamana takılmıyorum bakalım çıkacak mı.Aynen istikrarlı bir hüma oldu :) keşke şimdi dediği de çıksa ya. Ama seviyorum hümayı lafı evirip çevirmeden söylüyor hatun. O zaman bana araya başka biri girmiş demese ben pembe pembe fallarda gezicektim sanırım
Bende bir Hüma Bal'da gördüm istikrarlı yorum. Bana da tutmadı daha ama ben zamana takılmıyorum bakalım çıkacak mı.
Sevgi Duman'ın falıda güzeldi canım inşallah iyi şeyler çıksın.Zaman gelince çok ümit ediyoruz ama aynen çok takılmamak lazım. Benim eski olay hümanın verdiği tarihten önce olmuştu mesela. Ama şimdiki olay için daha var. Sevgi dumanın verdiği tarih de geçti benden ama daha önce de yazmıştım birine sevgi duman zamanda gecikme olsa da sonuç değişmez demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?