ben lilypad'e baktırmıştım. 2 kez. ilki ile ikincisi arasında dağlar kadar fark var. çözemedim nasıl bir falcı olduğunu :44:
Esince inatla bana fal bakmıyo ilk iadesinde bu çocukla olucak dedi. Şimdi ki iadesinde eski sevgilin çıkmamış koç burcu biri var diyo ama eskisi koç aslında bilemedim
Esince inatla bana fal bakmıyo ilk iadesinde bu çocukla olucak dedi. Şimdi ki iadesinde eski sevgilin çıkmamış koç burcu biri var diyo ama eskisi koç aslında bilemedim
Tutarsızlıklar mı var? :26:
evet tutarsızlık var. ilk falında karşı tarafı yere göğe sığdıramadı, ikincisinde yere batırıp batırıp çıkardı. Birde ikinci kez baktırdığımıda biliyo yani. :44:
Kizlar bilge ozdogrunun fali cikan cikmayan kim var yardimci olursaniz cok sevinirim
gercektenmi!!!bunu duyduguma cok sevindimÇok önce baktırmıştım..Çok net bir soru sormuştum..Olmayacak demişti ama iki gün sonra oldu..bir dahada baktırmadım..
Çok önce baktırmıştım..Çok net bir soru sormuştum..Olmayacak demişti ama iki gün sonra oldu..bir dahada baktırmadım..
Bu durumdan nefret ediyorum..Birincide gayet güzel olup, işte tamam enerjimiz tuttu dediğim kişiler ikinci kez saçmaladığında her
şey başa dönüyor...Bu kez de güvensizlik ve kendi içimde umutsuzluklar oluyor..O yüzden gerçekten hepsini bir kez ziyaret edip bırak-
mak gerekiyor galiba.Mesela en son melek e baktırdım mükemmeldi..şimdi korkuyorum..sadece ona değil başkasına baktırıp o
durumun havasını bozacak diye
ben varım. Çıkmadı, söylediği tarihler hep geçti.eleye eleye falcı kalmayacak
Bu durumdan nefret ediyorum..Birincide gayet güzel olup, işte tamam enerjimiz tuttu dediğim kişiler ikinci kez saçmaladığında her
şey başa dönüyor...Bu kez de güvensizlik ve kendi içimde umutsuzluklar oluyor..O yüzden gerçekten hepsini bir kez ziyaret edip bırak-
mak gerekiyor galiba.Mesela en son melek e baktırdım mükemmeldi..şimdi korkuyorum..sadece ona değil başkasına baktırıp o
durumun havasını bozacak diye
gercektenmi!!!bunu duyduguma cok sevindim
evet bende böyle durumda oluyorum yaa. sonra sıkıntı basıyo içime. Melek dediğin kim? falsepetindeki mi?
Banada bir tek rezzan ablaninkiler cikiyor
Evet...Beyzamızın kıymetlilerinden..:)Ondan duyup bir heves baktırdım..Kasımın ortasına kadar her şey düzelicek umarımOlumsuz
olduğunda da söylüyormuş yani öyle hayat güzel,kuşlar güzel şeklinde değil...O yüzden umarımmm olucak...
rezzan ablanın çıktıkları bana da var. Birde tam kahve bakıyor kadın. Böyle tarot, katina, iskambilerle desteklemiyor falı. Helal olsun. diğer falcılara kahve gönderiyosun yok tarotla desteklemiş. Ya ben tarot istemiyorum ki niye tarotla destekliyosun.
oo esince bana, neler neler demiş. Tam bir trajikomik bir hayat hikayesi çizmiş.nerden çıkarmış yok öyle birşey.
İade ediyo ama aradan aradan da falına bakıyo bence
Kaç kere fal yolladım esinceye sayamadım bile artık sinir oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?