Binnaz Abla

Esince inatla bana fal bakmıyo ilk iadesinde bu çocukla olucak dedi. Şimdi ki iadesinde eski sevgilin çıkmamış koç burcu biri var diyo ama eskisi koç aslında bilemedim

oo esince bana, neler neler demiş. Tam bir trajikomik bir hayat hikayesi çizmiş. nerden çıkarmış yok öyle birşey.

Tutarsızlıklar mı var? :26:

evet tutarsızlık var. ilk falında karşı tarafı yere göğe sığdıramadı, ikincisinde yere batırıp batırıp çıkardı. Birde ikinci kez baktırdığımıda biliyo yani. :44:

Bugünki enteresan durum nesbiye beklemeden yakalamam oldu hemde böyle bir günde bakalim neler diycek en sonuncu benim

evet tutarsızlık var. ilk falında karşı tarafı yere göğe sığdıramadı, ikincisinde yere batırıp batırıp çıkardı. Birde ikinci kez baktırdığımıda biliyo yani. :44:

Bu durumdan nefret ediyorum.. Birincide gayet güzel olup, işte tamam enerjimiz tuttu dediğim kişiler ikinci kez saçmaladığında her

şey başa dönüyor...Bu kez de güvensizlik ve kendi içimde umutsuzluklar oluyor..O yüzden gerçekten hepsini bir kez ziyaret edip bırak-

mak gerekiyor galiba. Mesela en son melek e baktırdım mükemmeldi..şimdi korkuyorum..sadece ona değil başkasına baktırıp o

durumun havasını bozacak diye

evet bende böyle durumda oluyorum yaa. sonra sıkıntı basıyo içime. Melek dediğin kim? falsepetindeki mi?

aynen!! ilk fal olumlu olup bi de beğendiysem bildi dediysem 2.falda olumsuz konuşunca o insan çok kötü oluyorum ben.kaç kere yaşadım aynı durumu.şimdi en son serrayı çok beğendim yaa asla bi daha ona baktıramam olumsuz konuşursa çok kötü olurum.

evet bende böyle durumda oluyorum yaa. sonra sıkıntı basıyo içime. Melek dediğin kim? falsepetindeki mi?

Evet...Beyzamızın kıymetlilerinden..:)Ondan duyup bir heves baktırdım..Kasımın ortasına kadar her şey düzelicek umarım Olumsuz

olduğunda da söylüyormuş yani öyle hayat güzel,kuşlar güzel şeklinde değil...O yüzden umarımmm olucak...

Banada bir tek rezzan ablaninkiler cikiyor

rezzan ablanın çıktıkları bana da var. Birde tam kahve bakıyor kadın. Böyle tarot, katina, iskambilerle desteklemiyor falı. Helal olsun. diğer falcılara kahve gönderiyosun yok tarotla desteklemiş. Ya ben tarot istemiyorum ki niye tarotla destekliyosun.

Hadi bakalım inşallah hayırlısı olsun inşalaah... bir ara ziyaret edeyim onuda. oda olsun tam olsun bari.

Rezzan ablayı çok severim..Her şeyden önce gerçekten bir dost gibi..Bana söylediği şeyler başlarda iyi iken sonradan olmaz dedi..

Bilmiyorum o duruma tutarsızlıkta demek içimden gelmiyor..Belki çok sık baktırdım bir ara enerjiler yolunu şaşırdı ..:) O yüzden tekrar

baktırmadım..ama yine de kendisini benim için özeldir..

İade ediyo ama aradan aradan da falına bakıyo bence

Aaay çıldırtıyo beni lilypede yolladım ikinci kez bende. Birde falciasliyada yolladım 3 kartlık tarot bunda bişey göremedim zaten 3 kartlık bakmıyorum yazmış iade etmiş. O zaman niye 3lük kart seçme var anlamadım. Sinir oldum yollamicam onada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…