Binnaz Abla

Sevgi Duman'ın falıda güzeldi canım inşallah iyi şeyler çıksın.

Aynen ya benimki de güzeldi tarih konusunda yanılsa da durum analizi çok iyiydi. Dün kendimi tutamayıp serra güngören diye birine de baktırdım o da iyiymiş diğerleriyle aynı zamanı verdi ay çatlıcam ya

kızlar telwede hades mi ne ona attım bakalım ne diyecek ?ona baktıran oldu mu hiç ?pembeci mi oda ?

Kizzzzzz noldu senin durum, ya ben sana hic yazamadim kusura bakma cikmis kafamdan, deli gunler yasadim. Yaziver bakim noldu senin durum

Kizlar ben kaciyorum ama kurtulamiyorum, ay kurtulamadikca gorumek zorunda kaliyoruz, ayni meslek olmanin zorluklari. Falcilarda zaten kurtulamazsin goruseceksiniz diyodu hay sansima sicayim kirk yilda bir sallayim gitsin dedim kurtulamiyorum

Bencede pusuda bekleyelim açarsa gönderirz çok heveslenmiştim yaa kafamda falı bitirmek istiyorum artık onlardan sonra
bende yaa vede çok ihtiyacım var şu an
bilmem gereken şeyler var off yaa nasıl kaçırdık . hemen kapamış demek ki

bana bı ark yardımcı olabılır mı rıca etsem telwede soru sormustum selena cvplamamıstı sımdı sıldım gene sorayım dedım yazdım sadece falcı ve ben goreyım dıye sımdıde selenanın sayfasında adımı goremıyorum soru sorulmus sekılde neden acaba anlayamadım bırı bakamazmı acaba ben de mı gozukmuyor ?

Tek sen görüyorsun merak etme kesin öyle mi diye emin olmak için çık hesaptan hesapsız selenanın sayfasına bak canım.

ya canım tek ben goruyorum da soyle selenanın sayfasında mesaj gızlıdır yazısıyla da cıkmamıs adım anladın mı?

Kızlar, çok falcı gördüm, atanı tutmayanı, yuvarlak cümlelerle genelden bır sey yakalamaya çalısanı çok gördüm de
sordugum soruya "olumlu dusunursen olur, olumsuz dusunursen olmaz" dıye yorum yazanı, yorumu bunun etrafına dolayanı ılk kez !!! Yok artık !!!

Allahtan sıte (Falkutusu) ıyı calısıyor, çok hızlı yanıt verıyorlar, hayatımda ılk kez bır fal bedelını ıade ıstedım, sagolsunlar hemen ıade ettıler

kim o falcı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…