- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Sevgi Duman'ın falıda güzeldi canım inşallah iyi şeyler çıksın.
O nerde canım?Aynen ya benimki de güzeldi tarih konusunda yanılsa da durum analizi çok iyiydi. Dün kendimi tutamayıp serra güngören diye birine de baktırdım o da iyiymiş diğerleriyle aynı zamanı verdi ay çatlıcam ya
Kizzzzzz noldu senin durum, ya ben sana hic yazamadim kusura bakma cikmis kafamdan, deli gunler yasadim. Yaziver bakim noldu senin duruminsanları dınleme sen konusmus arkadaşın ıyılık yapmıs sağolsun ama oyle demesınede gerek yok olabılır belkı bır derdı sorunu vardır bılemeyız onu, sen sımdı kurma kafandan erkekler boyle cıddı meselelerı bızden cok akıllarını takıyorlar galiba bız bıran once olsun bitsin ıstıyoruz bıraz tez canlılıktan biraz gamsız olmak lazım ama nerdeeeeee
- audrey su andakı konusmanı kendınede yap durduk yerde cırlama cocuga demek ıstıyorum kendımeherkese akıl verıyorum kendıme yok
bende yaaa hiç girmiyorlar sisteme biz bekliyoruz ya ondandır .2 gündür gizem hatun,hüma balı bekliyorum ya ne zaman gelirlerkii
Tam buraya bunu yazarken girmiş ya ağlamak istiyorumm hemende meşgul olmuşşşbende yaaa hiç girmiyorlar sisteme biz bekliyoruz ya ondandır .
yaa hadiTam buraya bunu yazarken girmiş ya ağlamak istiyorumm hemende meşgul olmuşşş
Bencede pusuda bekleyelim açarsa gönderirz çok heveslenmiştim yaa kafamda falı bitirmek istiyorum artık onlardan sonrabelki yine açar gün içinde 4 kişi var diyor
bende yaa vede çok ihtiyacım var şu anBencede pusuda bekleyelim açarsa gönderirz çok heveslenmiştim yaa kafamda falı bitirmek istiyorum artık onlardan sonra
Tek sen görüyorsun merak etme kesin öyle mi diye emin olmak için çık hesaptan hesapsız selenanın sayfasına bak canım.bana bı ark yardımcı olabılır mı rıca etsem telwede soru sormustum selena cvplamamıstı sımdı sıldım gene sorayım dedım yazdım sadece falcı ve ben goreyım dıye sımdıde selenanın sayfasında adımı goremıyorum soru sorulmus sekılde neden acaba anlayamadım bırı bakamazmı acaba ben de mı gozukmuyor ?
o iyi mi ?Bu arada bende dayanamadm Tümay cennette fal attım
kim o falcı ?Kızlar, çok falcı gördüm, atanı tutmayanı, yuvarlak cümlelerle genelden bır sey yakalamaya çalısanı çok gördüm de
sordugum soruya "olumlu dusunursen olur, olumsuz dusunursen olmaz" dıye yorum yazanı, yorumu bunun etrafına dolayanı ılk kez !!! Yok artık !!!
Allahtan sıte (Falkutusu) ıyı calısıyor, çok hızlı yanıt verıyorlar, hayatımda ılk kez bır fal bedelını ıade ıstedım, sagolsunlar hemen ıade ettıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?