- 5 Ağustos 2015
- 386
- 1.234
- 33
Atıyoriçe olsaymış iyi olurmuş adı.Imparatorıce
o iyi mi ?
anladım canımAçıkçası kısa ve yüzeysel bir faldı
Çok beğenmedm
noldu ki bunlara retro metro da yok ,kanlı ay tutulmasından mı acep ? :) Peki malum soru ; kimler bildi nurayyacanSelam kızlarrrr ,
Ben yenisi için fal baktırken ne olucak ne biticek derkennnn hoooop eski sevgilim döndüüüü
Kafam ciddi karıştı 2-3 gündür sürekli konuşuyoruz görüşelim falan diyor
Ama ben karşı karşıya gelip gelmeme konusunda kararsızım çünkü hala duygularım var
Ben neler beklerken neler oldu
canım sen şu ex sevgilinin dönüceğini kimler bildi yazar mısın ?Açıkçası kısa ve yüzeysel bir faldı
Çok beğenmedm
Bu arada bende dayanamadm Tümay cennette fal attım
Sadece ilkay bu duruma biraz yaklaşmıştı.
Onun verdiği tarihler çoktan geçti ama tarihlere takılmazsa gidişat onun söylediği gibi.
Sorduğum kişiyle olucak zaman falan demişti ama bu aralar hep geçmişte olucaksın demişti.
Kafanı fazlasıyla kurcalayacak demişti
kafalarımız aynı çalışıyor baldancan :)Nurayya eskisine birseyler hissediyorsan ve zamaninda seni cok hirpalamadiysa al gotur kiz, yenisini de harcamayim ama dur simdi arti eksi yapalim. Bir kiyiya birinin artilarini eksilerini bir yerede digerinin arti eksilerini yaz oran orantidan sec hayatim benceBu arada sen sevgi dumana attin mi ? Atmadiysan dene derim kadin cidden cok iyi gormus ani ya gelecegi bilemiyorum tabisi
O nerde canım?
Merhaba Aristo :) O ablanın süresine ne kadar kaldı?Ben baktırdım tanıdığım bir abla da baktırdı çok memnun kaldık.Burada da hep iyi konuşuldu anda ve geçmişde çok iyi diye ama geleceği bilip bilmediği belirsiz.O ablaya verdiği zaman az kaldı, belli olsun yazarım burdan.
Bu fal.işine 2012 de binnaz abla.sitesiyle bulastigimda bi arkdsm olumlu söylemek zorundalar siteden uyarı aliyorlar demişti zaten o soktu beni fal.işine sokmaz.olsaydı ama.binnaz da hiç bi fal. Çıkmadı gül yildizmi biri vardi o bildi o elif ışık Meral saydam hele binaz abla çok vasat çıkmadı binaz abla sitesi çok saçma zaten tavsiye etmem telwe de derin kötü Nesibe de ole bana bildiği yok cikmadida
ne zaman online oldu yaa kaçırdımHüma bal yorumladı ve aşırı olumlu şeyler söyledi yakın tarih verdi olursa heralde aşırı mutlu bir insan olucam ,olmassa tamamen patlicak
4 gbi oldu hemen çıktı ama bende nasıl yakaladığımı anlamadım.aşırı pembe b tablo ama bakalım olursa çok şaşırcamne zaman online oldu yaa kaçırdım
kim bu pembeci??4 gbi oldu hemen çıktı ama bende nasıl yakaladığımı anlamadım.aşırı pembe b tablo ama bakalım olursa çok şaşırcam
çok daha iyiyim. Yalnız bu sevgi duman onunla konuşacak arkadaşın harflerini felan bilmiş. Bu konuşma olumlu etki yapacak ve sana adım atacak demiş. 3 gün oldu ne arayan ne de soran var. Harfleri, konuşmayı önceden bildi de kadın olumlu olup olmadığını bilemedi anlaşılan.
Valla arkadaş öyle bir konuşma yapmış ki... O konuşmaya aynı gün aramadıysa daha boşver ondan adam olmaz dedi. Neyini düşünüyor anlamadım
Ya biz hepimiz burda dönmelerini beklyoruz çnkü falcıların hepsi dönecek diyor hiç "dönmeyecek bekleme" diyen yok..Bu baya saçma bişe aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?