Binnaz Abla

noldu ki bunlara retro metro da yok ,kanlı ay tutulmasından mı acep ? :) Peki malum soru ; kimler bildi nurayyacan

Bu arada bende dayanamadm Tümay cennette fal attım

Nurayya eskisine birseyler hissediyorsan ve zamaninda seni cok hirpalamadiysa al gotur kiz, yenisini de harcamayim ama dur simdi arti eksi yapalim. Bir kiyiya birinin artilarini eksilerini bir yerede digerinin arti eksilerini yaz oran orantidan sec hayatim bence Bu arada sen sevgi dumana attin mi ? Atmadiysan dene derim kadin cidden cok iyi gormus ani ya gelecegi bilemiyorum tabisi

bu arada kırgınlığın duygularından baskın ise bir de yeni kişi daha kadir kıymet bilebilecek biriyse bence görüş yüzyüze de görüş hatta umut ver sonra vur ve kaç. katinadaki balık kartı gibi ikilemdir ya. :) hem bunun sonucunda kazanmaya çalışır,mücadelesini verirse o zaman düşünürsün, ama bu kez yeni kişiye mi haksızlık olur.. uff dönsün diye bakılan fallar gerçekleşince sevinemiyoruz bile yaa :/

kafalarımız aynı çalışıyor baldancan :)

Hüma bal yorumladı ve aşırı olumlu şeyler söyledi yakın tarih verdi olursa heralde aşırı mutlu bir insan olucam ,olmassa tamamen patlicak

binnazda canım dün keşfettim ben de ama cidden güzel yorumlamış tarot bakıyor sanırım sadece ben öyle attım çünkü katina benim saçmalamaya başladı sürekli baktırmaktan . tarih olarak sezgi, hüma ve şehrazatın verdiği zamanları vermiş inş tutar ya

Merhaba Aristo :) O ablanın süresine ne kadar kaldı?

o zaman ilkayın biryolunvardan çoktaaaaan atılması gerekirdi kadın tam bir felaket tellalı...

Daha iyi olmana sevindim

Valla arkadaş öyle bir konuşma yapmış ki... O konuşmaya aynı gün aramadıysa daha boşver ondan adam olmaz dedi. Neyini düşünüyor anlamadım

Ne alaka canım düşünür taşınır karar verme asamasinda olabilir. Çünkü senin ki yazikki zor durumda aileye rest çekmek kolay bir süreç değil sonuçta ana baba karşısındaki insanlar. Sabırlı ol canım azcık daha

Ya biz hepimiz burda dönmelerini beklyoruz çnkü falcıların hepsi dönecek diyor hiç "dönmeyecek bekleme" diyen yok..Bu baya saçma bişe aslında

Yokkk canım bana çatır çatır seni unutmaya çalışıyor hayatını bir düzene koymaya calisiyor dediler. Sen onun imkansızi olduğun için sevgisini içine atıp hem senin için hem kendi için doğru olanı yapmak zorunda arasa bile bir gelecek bir birliktelik yokk dedilerr.

Kızlar geçmişe baktım herkes yiğit de yiğit demiş. Şimdi benim işitme problemim var bu adam bana whatsappdan yazarak bakmaz mı? Zaruri durum ya? Bi de kk ile ödeniyor mu? Bi de numarası ne :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…