- 20 Temmuz 2015
- 145
- 110
- 103
- 35
Hüma bal ,normalde baktıranların nasıldı ama herkes çok memnun bana dedikleridw inş olurkim bu pembeci??
Geysuya fal attım kızlar gerçekleri çatır çatır söylemiş selenadan daha iyiydi benim için diyebilirim,gizemle aynı kişi olduğunu düşünüyorum geysunun çünkü gizeme söylediğim herşeyi geysu yazmıştı ama başka ekstra nokta atışları da vardı çok beğendim beklediğim şey için ne yazıkki olumsuz konuştu ama bütün falcılardan daha dobraydı diyebilirim.bugün ztn kimlerin patlayıp patlamıcağı belli olcak kızlar sonuçları yazarım buraya eğer geysunun dediği gibi olursa başka falcı aramayın derim
kızlar bir falcı keşfettim . arkadaşım söyledi . baktırıcam ama yüzyüze online lar yalan ya .
neyse baktırınca memnun kalırsam paylaşırım . telde falan bakmıyormuş ama yüzyüze bakıyormuş .
Kimler dedi bunu temmuzYokkk canım bana çatır çatır seni unutmaya çalışıyor hayatını bir düzene koymaya calisiyor dediler. Sen onun imkansızi olduğun için sevgisini içine atıp hem senin için hem kendi için doğru olanı yapmak zorunda arasa bile bir gelecek bir birliktelik yokk dedilerr.
Canim bende cok pembe degil olaylari dikkat etmezsem olabilcekleri soylemis hakli kadin bakalim cikar mi burda cikan fallarida varHüma bal ,normalde baktıranların nasıldı ama herkes çok memnun bana dedikleridw inş olur
Çok mantıklı şeyler söylemiş zaten baya beğendim ama işte bekleyip görücem korkuyodum baktırmadan önce ama denenmeli bencede :))Canim bende cok pembe degil olaylari dikkat etmezsem olabilcekleri soylemis hakli kadin bakalim cikar mi burda cikan fallarida varBlueDaisy ye cikmis canim,kotu dusunme
Hüma durumda çok iyiydi benim Haziranda baktırmistim ve çıkacağını saniyordum durumda iyi diye Temmuz demişti aylar oldu en ufak bir dediği çıkmadı ne iş ne aşkHüma bal ,normalde baktıranların nasıldı ama herkes çok memnun bana dedikleridw inş olur
Daha iyi olmana sevindim
Ne alaka canım düşünür taşınır karar verme asamasinda olabilir. Çünkü senin ki yazikki zor durumda aileye rest çekmek kolay bir süreç değil sonuçta ana baba karşısındaki insanlar. Sabırlı ol canım azcık daha
Ben aynı kişi olduklarını düşünüyorum Can'ım gizem hatunu yakalamak zor online olmuyo kaç gündür geysuya at derim ama bugün fal alımı dolmuş yarın gönderebilirsinHadii yaaa benimde kafam da Gizemhatun varr müsait olunca atayım diyordum atayimm mii Geysuya mı atayım ikisine birden atamamm sence hangisine atayimm
Merhaba canım:)O zaman açıklamıştım ama görmedin herhalde.Birkaç gün gecikmeli çıkmıştı dediği diye hatırlıyorum.Hatta bilen başka falcılarda vardı.Ama gizeminde patlayan falları var,belli olmaz ne olacağı.Merhaba Aristo :) O ablanın süresine ne kadar kaldı?
Kaç kişiye patlamışMerhaba canım:)O zaman açıklamıştım ama görmedin herhalde.Birkaç gün gecikmeli çıkmıştı dediği diye hatırlıyorum.Hatta bilen başka falcılarda vardı.Ama gizeminde patlayan falları var,belli olmaz ne olacağı.
Kimler dedi bunu temmuz
2 kişinin yazdığını hatırlıyorum ama bilmiyorum fazlası varmı.Hangi falcının çıkıyorki zaten adamakıllı onunkilerde çıksın.Ama çıkanları da var hakkını yemeyelim.Kaç kişiye patlamış
Çok sağolun arkadaşlar, dert ortaklığınız sizi tanımıyor olmama rağmen benim için çok kıymetli.
Dolmuştur limiti canım onu yakalamak zorrr. Gece yarısı aliyordu bir ara falSelena online görünüyor ama tıklayınca fal menüsü aktif olmuyor?
Ben aynı kişi olduklarını düşünüyorum Can'ım gizem hatunu yakalamak zor online olmuyo kaç gündür geysuya at derim ama bugün fal alımı dolmuş yarın gönderebilirsin
Geysu mu Selana mı sizce?Dolmuştur limiti canım onu yakalamak zorrr. Gece yarısı aliyordu bir ara fal
Yaaa insallah duzelir,insallah bir yolu bulunur sikma canini senValla hepsi dedii canım yaa
Selena : ya ilk su attım sonra çizgi falı ve en son rüya yorumu. Aynı şeyleri söyledi..
Serüven :kitap attım hatta unut sende dedi..
Şehrazat : iki kere su attım aynı şeyleri söyledi. Bir kere de onun adına su baktırdım ve yine aynı şeyleri söyledi
Sevgi Duman : O da seçimlerin sebebini falan güzel yorumladı. Sevgi kart yorumluyo ama boş bir kadın değil kesinlikle acayip hissleri var. O kartlardan çıkan yorumlar off off yani.
Ama bunun yaninda hepsinin söylediği aranızda kopmayan bir bağ olduğunu aramizda ki gönül bağı olduğunu ara ara görüşme olacak dediler. Arayacak diyorlar ama bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?