Binnaz Abla

Hadii yaaa benimde kafam da Gizemhatun varr müsait olunca atayım diyordum atayimm mii Geysuya mı atayım ikisine birden atamamm sence hangisine atayimm

Baktir canım yaaa anca öyle rahatliyoo insan..

Kimler dedi bunu temmuz

Canim bende cok pembe degil olaylari dikkat etmezsem olabilcekleri soylemis hakli kadin bakalim cikar mi burda cikan fallarida var BlueDaisy ye cikmis canim,kotu dusunme
Çok mantıklı şeyler söylemiş zaten baya beğendim ama işte bekleyip görücem korkuyodum baktırmadan önce ama denenmeli bencede :))

Ya bi de geysu'ya tam mesaj attım fal sınırını aşmış günlük. Bugün o kadına gönderemez miyim şimdi?

Hüma bal ,normalde baktıranların nasıldı ama herkes çok memnun bana dedikleridw inş olur
Hüma durumda çok iyiydi benim Haziranda baktırmistim ve çıkacağını saniyordum durumda iyi diye Temmuz demişti aylar oldu en ufak bir dediği çıkmadı ne iş ne aşk

Çok sağolun arkadaşlar, dert ortaklığınız sizi tanımıyor olmama rağmen benim için çok kıymetli.

Hadii yaaa benimde kafam da Gizemhatun varr müsait olunca atayım diyordum atayimm mii Geysuya mı atayım ikisine birden atamamm sence hangisine atayimm
Ben aynı kişi olduklarını düşünüyorum Can'ım gizem hatunu yakalamak zor online olmuyo kaç gündür geysuya at derim ama bugün fal alımı dolmuş yarın gönderebilirsin

Merhaba Aristo :) O ablanın süresine ne kadar kaldı?
Merhaba canım:)O zaman açıklamıştım ama görmedin herhalde.Birkaç gün gecikmeli çıkmıştı dediği diye hatırlıyorum.Hatta bilen başka falcılarda vardı.Ama gizeminde patlayan falları var,belli olmaz ne olacağı.

Kaç kişiye patlamış

Kimler dedi bunu temmuz

Valla hepsi dedii canım yaa
Selena : ya ilk su attım sonra çizgi falı ve en son rüya yorumu. Aynı şeyleri söyledi..
Serüven :kitap attım hatta unut sende dedi..
Şehrazat : iki kere su attım aynı şeyleri söyledi. Bir kere de onun adına su baktırdım ve yine aynı şeyleri söyledi
Sevgi Duman : O da seçimlerin sebebini falan güzel yorumladı. Sevgi kart yorumluyo ama boş bir kadın değil kesinlikle acayip hissleri var. O kartlardan çıkan yorumlar off off yani.

Ama bunun yaninda hepsinin söylediği aranızda kopmayan bir bağ olduğunu aramizda ki gönül bağı olduğunu ara ara görüşme olacak dediler. Arayacak diyorlar ama bakalım.

Çok sağolun arkadaşlar, dert ortaklığınız sizi tanımıyor olmama rağmen benim için çok kıymetli.

Oyyy bilmezmiyim kuzumm ben de acımın zirvesindeydimm burda konuştukça rahatladım inan. Çok güzel arkadaşlarım oldu...
İnşallah sen de bu süreci rahat atlatirsin
@sevgican86 canım senin için de geçerli yazdıklarım buraa iyi geliyor bazen düşünüyorum da o aralar deli gibiydim iyi kii varr burası ve kızlar

Ben aynı kişi olduklarını düşünüyorum Can'ım gizem hatunu yakalamak zor online olmuyo kaç gündür geysuya at derim ama bugün fal alımı dolmuş yarın gönderebilirsin

Sağol canım bu aralar atamamm da aklımda bulunsun

Yaaa insallah duzelir,insallah bir yolu bulunur sikma canini sen pembe falcilara alisik oldugumuz icin boyle duyunca sasiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…