Geysu mu Selana mı sizce?
Ben bu kadını nasıl yakalayacağım pekiKuzuuu Geysuya atmadım ben hiç bilmiyorum ama Selena çok çok çok tatlı birisii acayip enerjim tuttu benim onunla. Tutmayan da varr tabii
Benimde büyük ihtimal öyle olacak çıkmicak kadar imkansız ama çok emin yazmış bakalım çok ümitlenmiyim benHüma durumda çok iyiydi benim Haziranda baktırmistim ve çıkacağını saniyordum durumda iyi diye Temmuz demişti aylar oldu en ufak bir dediği çıkmadı ne iş ne aşk
Yaaa insallah duzelir,insallah bir yolu bulunur sikma canini senpembe falcilara alisik oldugumuz icin boyle duyunca sasiriyoruz
Ben bu kadını nasıl yakalayacağım peki2 haftadır yok ortalıkta. Bi de kahve mi, tarot mu bakıyor? ücretini de göremiyorum pasif şu an.
kızlar msj yazdım adama . son dakika . ama aksi gibi teli kapalı işte .tam gününde atmışım . adamın teli her gün açıktı bugün kapalı . kadere bak .Oyyy bilmezmiyim kuzumm ben de acımın zirvesindeydimm burda konuştukça rahatladım inan. Çok güzel arkadaşlarım oldu...
İnşallah sen de bu süreci rahat atlatirsin
A anitaaa canım senin için de geçerli yazdıklarım buraa iyi geliyor bazen düşünüyorum da o aralar deli gibiydim iyi kii varr burası ve kızlar
siz ayrılmayın yaa ne güzel bir sevgi hayır yaaSağol canım da benim durumum çok karışık cetrefilli . Ayrı insanlarla hayatımıza devam edeceğiz maalesef
Onunla yaşadığım günler icin sukrediyorum RabbimeGüzel güzel ayrıldık birbirimizden ne kadar değerli ve kıymetli olduğumuzu birbirimize söyleyerek. Şu an bile Ağlıyorum ama mutluyum da böyle bir sevda yaşadığım için.
kızlar msj yazdım adama . son dakika . ama aksi gibi teli kapalı işte .tam gününde atmışım . adamın teli her gün açıktı bugün kapalı . kadere bak .
nasılsın yazdım sadece ama tel kapalı ya . deli olucam . hatta dünden beri whatapa durumu değişmemiş . ne oldu ki niye kapalı acaba bozuk mu anlamadım. henüz gitmedi msj gözüküyor . çift çizgi olmadı yani . keşke dün atsaydım yaAnammmm ne yazdın kizzzz çok merak ettim
nasılsın yazdım sadece ama tel kapalı ya . deli olucam . hatta dünden beri whatapa durumu değişmemiş . ne oldu ki niye kapalı acaba bozuk mu anlamadım. henüz gitmedi msj gözüküyor . çift çizgi olmadı yani . keşke dün atsaydım ya
siz ayrılmayın yaa ne güzel bir sevgi hayır yaa
aa öyle mi ?yok ya pişman değilim ne olucaksa olsun . en azından umut etmem . ama görmedi teli kapalı zaten . neden acaba .Bakkk hani pişman falan olursan hemen wattsap hesabini sill. O zaman gitmiyor diye biliyorum mesajj. Hesabı sill okeyy
Ne demis nasil bir tavirda demis sicak mi soguk mu sicaksa guzel konus soguksa bilemedimkızlarr cevap yazdı ne diyeyim ?
iyiyim sen nasılsın demiş .Ne demis nasil bir tavirda demis sicak mi soguk mu sicaksa guzel konus soguksa bilemedim
Ağlama lütfen bende çok doluyum zatenSağol canım da benim durumum çok karışık cetrefilli . Ayrı insanlarla hayatımıza devam edeceğiz maalesef
Onunla yaşadığım günler icin sukrediyorum RabbimeGüzel güzel ayrıldık birbirimizden ne kadar değerli ve kıymetli olduğumuzu birbirimize söyleyerek. Şu an bile Ağlıyorum ama mutluyum da böyle bir sevda yaşadığım için.
kızlar sağolun ya desteğiniz için . allahım inşş hepimizi sevdiklerimize kavuşturur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?