Binnaz Abla

Kuzuuu Geysuya atmadım ben hiç bilmiyorum ama Selena çok çok çok tatlı birisii acayip enerjim tuttu benim onunla. Tutmayan da varr tabii
Ben bu kadını nasıl yakalayacağım peki 2 haftadır yok ortalıkta. Bi de kahve mi, tarot mu bakıyor? ücretini de göremiyorum pasif şu an.

Hüma durumda çok iyiydi benim Haziranda baktırmistim ve çıkacağını saniyordum durumda iyi diye Temmuz demişti aylar oldu en ufak bir dediği çıkmadı ne iş ne aşk
Benimde büyük ihtimal öyle olacak çıkmicak kadar imkansız ama çok emin yazmış bakalım çok ümitlenmiyim ben

Yaaa insallah duzelir,insallah bir yolu bulunur sikma canini sen pembe falcilara alisik oldugumuz icin boyle duyunca sasiriyoruz

Sağol canım da benim durumum çok karışık cetrefilli . Ayrı insanlarla hayatımıza devam edeceğiz maalesef
Onunla yaşadığım günler icin sukrediyorum Rabbime Güzel güzel ayrıldık birbirimizden ne kadar değerli ve kıymetli olduğumuzu birbirimize söyleyerek. Şu an bile Ağlıyorum ama mutluyum da böyle bir sevda yaşadığım için.

Ben bu kadını nasıl yakalayacağım peki 2 haftadır yok ortalıkta. Bi de kahve mi, tarot mu bakıyor? ücretini de göremiyorum pasif şu an.

Selena için mi Geysu icin mi sordun. Selena ya su att.
Geysu yu bilmiyorum canim

kızlar msj yazdım adama . son dakika . ama aksi gibi teli kapalı işte .tam gününde atmışım . adamın teli her gün açıktı bugün kapalı . kadere bak .

siz ayrılmayın yaa ne güzel bir sevgi hayır yaa

Anammmm ne yazdın kizzzz çok merak ettim
nasılsın yazdım sadece ama tel kapalı ya . deli olucam . hatta dünden beri whatapa durumu değişmemiş . ne oldu ki niye kapalı acaba bozuk mu anlamadım. henüz gitmedi msj gözüküyor . çift çizgi olmadı yani . keşke dün atsaydım ya

Bakkk hani pişman falan olursan hemen wattsap hesabini sill. O zaman gitmiyor diye biliyorum mesajj. Hesabı sill okeyy

Bakkk hani pişman falan olursan hemen wattsap hesabini sill. O zaman gitmiyor diye biliyorum mesajj. Hesabı sill okeyy
aa öyle mi ?yok ya pişman değilim ne olucaksa olsun . en azından umut etmem . ama görmedi teli kapalı zaten . neden acaba .

Ağlama lütfen bende çok doluyum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…