Binnaz Abla

kızlar sağolun ya desteğiniz için . allahım inşş hepimizi sevdiklerimize kavuşturur
ben sordum kızgın mısın dedim yok ama biraz dedi . demek gerçekten kızmış bana .

Hadi iyi olmus, rahatlamissindir. Darlandirma cocugu bidaha vidi vidi, relax ol azicik.

Son havadislerim:

Esin guven, begenmedim.
Hislerenerji, iyi niyetli biri bence. Komsu fali gibiydi, bikac guzel nokta vardi.
Tam da koca sitede hislerenerjiye baktıran yok diyordum canım tavsiye eder misin onu ? Komşu falı gibi derken ama çıkabilitesi olan bir fal mı? Nokta atışı var mıydı?

Tam da koca sitede hislerenerjiye baktıran yok diyordum canım tavsiye eder misin onu ? Komşu falı gibi derken ama çıkabilitesi olan bir fal mı? Nokta atışı var mıydı?

Sorum falimda net cikmamis, iade etmek istedi o yuzden.
Ben bak olsun dedim bakti ve cikan kadariyla dogru seyler yazmis.
Sorun disinda gorduklerim diye de uzun bi kisim var. Hatta bildigi bi nokta oldu.
Resmi bi is olacak, senin icin hayirli yazmis. 2. Univ pesindeyim bu ara.
Yani komsu fali derken oyle buyuk atislar yoktu ama sevdim ben yine de, sicakti.
Kahve attim.

Anladım canım teşekkürler.

O kadar azimle 17 kilo vermistim. Stresten kendimi yemege vurdum 20 gunde 4 kilo geri aldim iyi mi :))

Hadi iyi olmus, rahatlamissindir. Darlandirma cocugu bidaha vidi vidi, relax ol azicik.
kızlar bilmiyorum yarın buluşcaz bakalım ne olucak .
aslında pek iç açıcıda konuşmadı . kızgınmış bana vs vs . yarından sonra girer anlatırım gelişmeleri . dua edin bana canlarım .

Kiz o hislernerji tam 4 kere ne attiysam iade etti en son cirladim. Bu ne ayol kahve atarim sorun sekillerde cikmamis der iskambil atarim iskambil bu lara cevap vermez canim kahve at der. Darladi o hanim beni.

A anitaaa kizzzz gitin mi tabiii barıştı yaaa gelmez artık buralara
Neyse gözün aydın bunaltma adamı BlueDaisy dediği gibi
kız barıştık da bakalım . yazıcam gelişmeleri . ben burayı asla bırakmam . süper bir ortam burası . bir kaç gün sonra gene ayrıldım diye yazarım buraya

sevgi duman pususuna yattım şu anda. Hümaya baktırıcak kadar kredim yok 35 zaten çok. sevginin falıda daha çıkmadı aslında ama anı bilmesi bile mükemmeldi.

Kiz o hislernerji tam 4 kere ne attiysam iade etti en son cirladim. Bu ne ayol kahve atarim sorun sekillerde cikmamis der iskambil atarim iskambil bu lara cevap vermez canim kahve at der. Darladi o hanim beni.
Banada ole yapti iki kez attim olumsuz cikti deyip iade etti.geri donmicekmis de moralimi bozdu ne alaka anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…