kızlar sağolun ya desteğiniz için . allahım inşş hepimizi sevdiklerimize kavuşturur
ben sordum kızgın mısın dedim yok ama biraz dedi . demek gerçekten kızmış bana .
Tam da koca sitede hislerenerjiye baktıran yok diyordum canım tavsiye eder misin onu ? Komşu falı gibi derken ama çıkabilitesi olan bir fal mı? Nokta atışı var mıydı?Son havadislerim:
Esin guven, begenmedim.
Hislerenerji, iyi niyetli biri bence. Komsu fali gibiydi, bikac guzel nokta vardi.
Tam da koca sitede hislerenerjiye baktıran yok diyordum canım tavsiye eder misin onu ? Komşu falı gibi derken ama çıkabilitesi olan bir fal mı? Nokta atışı var mıydı?
Anladım canım teşekkürler.Sorum falimda net cikmamis, iade etmek istedi o yuzden.
Ben bak olsun dedim bakti ve cikan kadariyla dogru seyler yazmis.
Sorun disinda gorduklerim diye de uzun bi kisim var. Hatta bildigi bi nokta oldu.
Resmi bi is olacak, senin icin hayirli yazmis. 2. Univ pesindeyim bu ara.
Yani komsu fali derken oyle buyuk atislar yoktu ama sevdim ben yine de, sicakti.
Kahve attim.
Ne demis nasil bir tavirda demis sicak mi soguk mu sicaksa guzel konus soguksa bilemedim
Ağlama lütfen bende çok doluyum zaten
.Ağlama lütfen bende çok doluyum zaten
Ben bu aksam yakaladim. Bi arkadasimin falini attim. Arkadaşımın isim, cinsiyet ve yasini da söyledim. Bakalim ne olacak?Deli olcam ya şu gizem hatunu yakalamak ne zorrr...
Valla soguksa s... et dicektim ama elim varmadi konu ask mesk unca denilmiyor bilirim :)Kizzzz guldurdun beniii
Nasil aldin kiz ben stresten aldigim gram kilolari geri verip acliktan hastanelere kaldiriliyorumO kadar azimle 17 kilo vermistim. Stresten kendimi yemege vurdum 20 gunde 4 kilo geri aldim iyi mi :))
kızlar bilmiyorum yarın buluşcaz bakalım ne olucak .Hadi iyi olmus, rahatlamissindir. Darlandirma cocugu bidaha vidi vidi, relax ol azicik.
Kiz o hislernerji tam 4 kere ne attiysam iade etti en son cirladim. Bu ne ayol kahve atarim sorun sekillerde cikmamis der iskambil atarim iskambil bu lara cevap vermez canim kahve at der. Darladi o hanim beni.Sorum falimda net cikmamis, iade etmek istedi o yuzden.
Ben bak olsun dedim bakti ve cikan kadariyla dogru seyler yazmis.
Sorun disinda gorduklerim diye de uzun bi kisim var. Hatta bildigi bi nokta oldu.
Resmi bi is olacak, senin icin hayirli yazmis. 2. Univ pesindeyim bu ara.
Yani komsu fali derken oyle buyuk atislar yoktu ama sevdim ben yine de, sicakti.
Kahve attim.
bu yeni gelişmeyi bilen old mu sevgican?kız barıştık da bakalım . yazıcam gelişmeleri . ben burayı asla bırakmam . süper bir ortam burası . bir kaç gün sonra gene ayrıldım diye yazarım buraya
Banada ole yapti iki kez attim olumsuz cikti deyip iade etti.geri donmicekmis de moralimi bozdu ne alaka anlamadimKiz o hislernerji tam 4 kere ne attiysam iade etti en son cirladim. Bu ne ayol kahve atarim sorun sekillerde cikmamis der iskambil atarim iskambil bu lara cevap vermez canim kahve at der. Darladi o hanim beni.
Sinirden yemege vurdum kendimi. Biseyleri cignedikce sevgilimi cigner gibi ferahliyorum :))Nasil aldin kiz ben stresten aldigim gram kilolari geri verip acliktan hastanelere kaldiriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?