Kiz o hislernerji tam 4 kere ne attiysam iade etti en son cirladim. Bu ne ayol kahve atarim sorun sekillerde cikmamis der iskambil atarim iskambil bu lara cevap vermez canim kahve at der. Darladi o hanim beni.
kız barıştık da bakalım . yazıcam gelişmeleri . ben burayı asla bırakmam . süper bir ortam burası . bir kaç gün sonra gene ayrıldım diye yazarım buraya
Ayyy o manyak (Hislerenerjisi) bana dedi ki bu fal size uygun değil iade etti bende saf saf geri aldim kahve falan da at demedi.
Asıl ben "Geleceğinşifresi" varr yaa ona gicigimm kadin sorumu begenmedi ama ona yinede atacamm içimde kaldi genel sorup atacam. Hem sinirim var ona ama hemde merak ediyorum
sevgi duman pususuna yattım şu anda. Hümaya baktırıcak kadar kredim yok 35 zaten çok. sevginin falıda daha çıkmadı aslında ama anı bilmesi bile mükemmeldi.
Kiz bana olumsuzsa soyletin sorun degil dedim yok alakasi yok yalan soyleyemem sorularin cikmamis dediBanada ole yapti iki kez attim olumsuz cikti deyip iade etti.geri donmicekmis de moralimi bozdu ne alaka anlamadim
özelden msj atıcam sana .özel kutuna bak okAyyy aman aman ayrılmayın canım hele durr bi git bi konuş bakk hal ve hareketine olmazsa sen bitirr kizzz bu seferr
kız barıştık da bakalım . yazıcam gelişmeleri . ben burayı asla bırakmam . süper bir ortam burası . bir kaç gün sonra gene ayrıldım diye yazarım buraya
Kiz bana olumsuzsa soyletin sorun degil dedim yok alakasi yok yalan soyleyemem sorularin cikmamis dedi
canım haklısın öyle yapıcam da yinede adam çok olumlu konuşmadı .Tobe de kiz. bikac gune sevgicanin ikinci bi ayrilik dalgasi agir gelir topigimize,
kaldiramayabiliriz
Sen azicik alttan al cocugu, haklisin falan de, idare et.
Baktin olmuyo soyle bir ay sonra falan bidaha şahlanirsin
Bende ole dedim olumsza acigim diyip 2.falimi attim geri donmicek deyip tekrr iade aldim degisik biri ya.bana bakmiyor sana bakmiyor kime bakiyor bu kadinKiz bana olumsuzsa soyletin sorun degil dedim yok alakasi yok yalan soyleyemem sorularin cikmamis dedi
fama o adım atıcak dedi öyle olmadı yani patladı .bu yeni gelişmeyi bilen old mu sevgican?
Senin kinin doncegi belliydi kuzu burda ole ayriliklar varki bizim ayriliklarda seninki kadar kolay cozulebilir olsaydi.falciya bosa fal attin bize sorsan biz doncegini soylerdik sana.selenaya baktrmismydinfama o adım atıcak dedi öyle olmadı yani patladı .
ilkay sen adım at dedi onu dinledim .o düzelir zamanla dedi rayına oturtursunuz
başka bide derin2013 vardı sanırım en yakın tahmini o yaptı . o kopuş yaşayacaksınız sen ara çünkü sen istersen bu adamla olur dedi . kopuşu bildi gerisini bilmiyorum .
selenaya baktırmadım yakalayamıyorum ki populerleri hiç .Senin kinin doncegi belliydi kuzu burda ole ayriliklar varki bizim ayriliklarda seninki kadar kolay cozulebilir olsaydi.falciya bosa fal attin bize sorsan biz doncegini soylerdik sana.selenaya baktrmismydin
Ayyy o manyak (Hislerenerjisi) bana dedi ki bu fal size uygun değil iade etti bende saf saf geri aldim kahve falan da at demedi.
ay telwedekiler bir alem . yok enerjin düşük yok bilmem ne deyip iade ediyolar .Topigin ballisi benim o zaman,
hislerenerji bana bakti ahahah size bakmamis
Catlayin da patlayin
Ay gidip sayisal falan mi oynasam, cok sansli hissettim kendimi
ismini hatırlamadığım birisi bana da bunda şekil yok,telvesi eksik gelmiş,tekrar yap gönder demiştiay telwedekiler bir alem . yok enerjin düşük yok bilmem ne deyip iade ediyolar .
diyolar kız valla .senin enerjini beğenmedim diyenide var . bu tip manyak insanlar var telwede . bide beğenmiyor ulen paramla rezil oluyorumismini hatırlamadığım birisi bana da bunda şekil yok,telvesi eksik gelmiş,tekrar yap gönder demiştio gün bugün önce şekillere bakıyorum kendimce yeterince olay örgüsü yaratabilecek şeyler görüyorsam öyle gönderiyorum :)
Nerde bu cafekızlar size çıkan bir fal haberi bakın şimdi aklıma geldi
ben geçen istanbul cafe diye bir yerde fal baktırdım yüzyüze
yasemin falcının adı
bana perşembeye kadar yüzyüze geliceksiniz dedi valla bildi kadın .
bunuda paylaşayım .
bagdat caddesiNerde bu cafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?