Binnaz Abla

Topigin ballisi benim o zaman,
hislerenerji bana bakti ahahah size bakmamis
Catlayin da patlayin
Ay gidip sayisal falan mi oynasam, cok sansli hissettim kendimi
İki saattir yorumlarınabakıorum tek bi olumsuz yorum yada düşük yıldız göremedim.nasıldı sende? Memnun kaldınmı(pardon canım ben geleceğin şifresine baktırdın sandım karıştı)

benimde kızz aslında .

Benim gerizekali sevgilim bana yazmiyor ne haltlar karistiriyosa whatsupta bide cevrimiciydi simdi baktim böyle bakinca kötü oluyorum
5 gün olmus bana tek kelime yazmamis sabah zoraki günaydin yazdi cok gicik oldum nasilsin yazmistim aksam cevap geliyor görevdeyim yogun
sen nasilsin napiyosun diye bisi yok öküz oldu cikti benimki

Ya bu teknoloji afedersiniz ağzımıza etti..herseyi görüp akıl sağlığımızı yitiriyoruz.eskiden ne güzeldi mesaj at iletildi iletilmedi aman görmemiştir aman kontürü yoktur acaba şimdi napıyodur oturur avunur hayal kurardık...artık tüm uygulamalar sanki senden bıktı,bu adam karaktersiz,baaaak senle konuşmuyor ama online diye sanki kanser etmeye çalışıyor bizi(....

kız bana diyon kendin ne yapıyon . herif askerde tabi yoğun olucak . nasıl konuşsun sürekli senle ?belki anasıyla konuşuyor whatspatan illa kızla mı konuşcak .

sorma bu teknoloji gelistikce iliskilerinde cilki cikiyor sanki hos ben teknolojinin gelismemis halindeykende sevgilim yoktu ilk defa birini bulduk oda kafayi siyirdi yada baska bi kiz elimden almaya calisiyor su an paranoyak oldum

kız bana diyon kendin ne yapıyon . herif askerde tabi yoğun olucak . nasıl konuşsun sürekli senle ?belki anasıyla konuşuyor whatspatan illa kızla mı konuşcak .
aman su an hic te yogun degil istese yazar bu kadar soguk olmak zorunda da degil ayrica naptim anasina bacisina mi askinti oldumd aban adon yagi gibi davraniyor...
anasiyla konusmuyor whatsupi yok kadinin kesin bi kadinla konusuyor uyuz ya

Hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin

İki saattir yorumlarınabakıorum tek bi olumsuz yorum yada düşük yıldız göremedim.nasıldı sende? Memnun kaldınmı(pardon canım ben geleceğin şifresine baktırdın sandım karıştı)

yok canim gelecegin sifresine hic baktirmadim.
Hislerenerji fena degildi, bildigi seyler olmus,

sevgi ç.dışı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…