bagdat caddesi
şaşkında şeker . yeni keşfettim bende . eski sembolmuş . adı değişmiş .bagdat caddesınde ıstanbul cafe nerde kız ben hıc bılmıyorum
Noldu canımPuff canim cok sIkkIn
benimde kızz aslında .Puff canim cok sIkkIn
İki saattir yorumlarınabakıorum tek bi olumsuz yorum yada düşük yıldız göremedim.nasıldı sende? Memnun kaldınmı(pardon canım ben geleceğin şifresine baktırdın sandım karıştı)Topigin ballisi benim o zaman,
hislerenerji bana bakti ahahah size bakmamis
Catlayin da patlayin
Ay gidip sayisal falan mi oynasam, cok sansli hissettim kendimi
Aaa adi degismis demek,orda serkan var bide hizli hizli konusuyor oturuyorsun baya adina,memleketime kadar soyluyor sen bisey demeden ama cok hizli bakiyor hic bisey anlamiyorsun ztn motor gibi :/bagdat caddesınde ıstanbul cafe nerde kız ben hıc bılmıyorum
Noldu canım?
benimde kızz aslında .
Ya bu teknoloji afedersiniz ağzımıza etti..herseyi görüp akıl sağlığımızı yitiriyoruz.eskiden ne güzeldi mesaj at iletildi iletilmedi aman görmemiştir aman kontürü yoktur acaba şimdi napıyodur oturur avunur hayal kurardık...artık tüm uygulamalar sanki senden bıktı,bu adam karaktersiz,baaaak senle konuşmuyor ama online diye sanki kanser etmeye çalışıyor biziBenim gerizekali sevgilim bana yazmiyor ne haltlar karistiriyosa whatsupta bide cevrimiciydi simdi baktim böyle bakinca kötü oluyorum
5 gün olmus bana tek kelime yazmamis sabah zoraki günaydin yazdi cok gicik oldum nasilsin yazmistim aksam cevap geliyor görevdeyim yogun
sen nasilsin napiyosun diye bisi yok öküz oldu cikti benimki
kız bana diyon kendin ne yapıyon . herif askerde tabi yoğun olucak . nasıl konuşsun sürekli senle ?belki anasıyla konuşuyor whatspatan illa kızla mı konuşcak .Benim gerizekali sevgilim bana yazmiyor ne haltlar karistiriyosa whatsupta bide cevrimiciydi simdi baktim böyle bakinca kötü oluyorum
5 gün olmus bana tek kelime yazmamis sabah zoraki günaydin yazdi cok gicik oldum nasilsin yazmistim aksam cevap geliyor görevdeyim yogun
sen nasilsin napiyosun diye bisi yok öküz oldu cikti benimki
Ya bu teknoloji afedersiniz ağzımıza etti..herseyi görüp akıl sağlığımızı yitiriyoruz.eskiden ne güzeldi mesaj at iletildi iletilmedi aman görmemiştir aman kontürü yoktur acaba şimdi napıyodur oturur avunur hayal kurardık...artık tüm uygulamalar sanki senden bıktı,bu adam karaktersiz,baaaak senle konuşmuyor ama online diye sanki kanser etmeye çalışıyor bizi(....
aman su an hic te yogun degil istese yazar bu kadar soguk olmak zorunda da degil ayrica naptim anasina bacisina mi askinti oldumd aban adon yagi gibi davraniyor...kız bana diyon kendin ne yapıyon . herif askerde tabi yoğun olucak . nasıl konuşsun sürekli senle ?belki anasıyla konuşuyor whatspatan illa kızla mı konuşcak .
Hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versinismini hatırlamadığım birisi bana da bunda şekil yok,telvesi eksik gelmiş,tekrar yap gönder demiştio gün bugün önce şekillere bakıyorum kendimce yeterince olay örgüsü yaratabilecek şeyler görüyorsam öyle gönderiyorum :)
İki saattir yorumlarınabakıorum tek bi olumsuz yorum yada düşük yıldız göremedim.nasıldı sende? Memnun kaldınmı(pardon canım ben geleceğin şifresine baktırdın sandım karıştı)
saniyesinde oldu ya yok böyle bişey atamadım çıldırdım şu andasevgi ç.dışı oldu
ben burda ç.dışı yazmak için bile 5 sn beklerken o yok oldu, alın size ışık hızının uygulamalı şekli :)saniyesinde oldu ya yok böyle bişey atamadım çıldırdım şu anda
saniyesinde oldu ya yok böyle bişey atamadım çıldırdım şu anda
tamamdır:)Sen sayfayi yenilemeye devam et, tekrar aliyo bitirdikce.
Ben de oyle yakalamistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?