sorma bu teknoloji gelistikce iliskilerinde cilki cikiyor sanki hos ben teknolojinin gelismemis halindeykende sevgilim yoktu ilk defa birini bulduk oda kafayi siyirdi yada baska bi kiz elimden almaya calisiyor su an paranoyak oldum
aman su an hic te yogun degil istese yazar bu kadar soguk olmak zorunda da degil ayrica naptim anasina bacisina mi askinti oldumd aban adon yagi gibi davraniyor...
anasiyla konusmuyor whatsupi yok kadinin kesin bi kadinla konusuyor uyuz ya
canim askerse hic bulasma, bende asker bekledim vaktinde.
dengesizlik diz boyu oluyor. Sabret.
ilkinde attı da tutturdu demek. O da eksik kalsın o zaman vazgeçtimpropofol123 hislerenerjiye 2 kez baktırdım. İlk falında dediği şey tarihiyle beraber çıktı. İkinci falı çıkmadı. O yüzden benim için nötr.
Ay canım üzüldüm gerçektenMerhabalar, çıkan fal haberi ile burdayım. Maalesef olumsuz, 1 ay önce ayrıldığım erkek arkadaşım benden bir kaç hafta sonra bir ilişkiye başlamış. Bunu bilenler, Açelya Tuğra : uyarmıştı böyle böyle olcak diye, Kesira Sirel: o da başka kişinin varlığını net bilmiş.
Nicesi patladı. eylül'de iletişim ekim-kasım dönemi barışma diyen herkes.
Zaten olmaz olsun öylesi. bu kaçıncı sefer artık, hep aynı terane. başka kadınlar için terkedilmek hem öz güveni zedeliyor, hem kapanmaz yaralar açıyo kadın ruhunda. Siz siz olun sizi başka biri için yarı yolda bırakan adama geri dönmeyin kızlar. Çünkü yıllar geçse de huy değişmiyor. Geç oldu güç oldu ama anladım.
ay canım ya kıyamam . erkek milleti işte nefret ediyorum hepsinden .Merhabalar, çıkan fal haberi ile burdayım. Maalesef olumsuz, 1 ay önce ayrıldığım erkek arkadaşım benden bir kaç hafta sonra bir ilişkiye başlamış. Bunu bilenler, Açelya Tuğra : uyarmıştı böyle böyle olcak diye, Kesira Sirel: o da başka kişinin varlığını net bilmiş.
Nicesi patladı. eylül'de iletişim ekim-kasım dönemi barışma diyen herkes.
Zaten olmaz olsun öylesi. bu kaçıncı sefer artık, hep aynı terane. başka kadınlar için terkedilmek hem öz güveni zedeliyor, hem kapanmaz yaralar açıyo kadın ruhunda. Siz siz olun sizi başka biri için yarı yolda bırakan adama geri dönmeyin kızlar. Çünkü yıllar geçse de huy değişmiyor. Geç oldu güç oldu ama anladım.
Nurayya eskisine birseyler hissediyorsan ve zamaninda seni cok hirpalamadiysa al gotur kiz, yenisini de harcamayim ama dur simdi arti eksi yapalim. Bir kiyiya birinin artilarini eksilerini bir yerede digerinin arti eksilerini yaz oran orantidan sec hayatim benceBu arada sen sevgi dumana attin mi ? Atmadiysan dene derim kadin cidden cok iyi gormus ani ya gelecegi bilemiyorum tabisi
bu arada kırgınlığın duygularından baskın ise bir de yeni kişi daha kadir kıymet bilebilecek biriyse bence görüş yüzyüze de görüş hatta umut ver sonra vur ve kaç. katinadaki balık kartı gibi ikilemdir ya. :) hem bunun sonucunda kazanmaya çalışır,mücadelesini verirse o zaman düşünürsün, ama bu kez yeni kişiye mi haksızlık olur.. uff dönsün diye bakılan fallar gerçekleşince sevinemiyoruz bile yaa :/
noldu ki bunlara retro metro da yok ,kanlı ay tutulmasından mı acep ? :) Peki malum soru ; kimler bildi nurayyacan
canım sen şu ex sevgilinin dönüceğini kimler bildi yazar mısın ?
bide ne zaman sonra döndü bu herif merak ettim kuuzum .burda eski sevgilisini bekleyen tayfa olarak soruyorum .
nurayyaaaaa hadi yaz eskinin dönüşünü kimler bildiiii :)) çatlıycaz meraktan
ilkay der zaten hep eskileriEvet kızlar birtek zamanda aksamalı olarak ilkay gür bildi.
Başka hiç kimse eskiden bahsetmememiştii
ilkay der zaten hep eskileri
benim bir eski sevgilim vardı onun içinde dönücek dedi ama adam yok ortada henüz olur mu olur bak şimdi aklıma geldi . ama benim umrumda mı o ayrı . zaten demişti senin umrunda değil artık dönücek ama dönse ne olucak sanki diye .
benim hiç sanmıyorum yaBenimde hiç aklımda yokken söylemişti.
Kafam baya karışıcak sürekli geçmişi düşünmeye başlayacaksın , evdeki hesap çarşıya uymayacak demişti.
Ama sonra kendini toplarlayacaksın ve istemeyeceksin dedi. Sanırım öyle olucak mücadele ediyorum şuan kendimle
O kadar fal baktırdım iğrenç dediğim tek kişinin falı okızlar emine kurtuluş nasıl deneyen var mı ?
hmm o zaman baktırmayayım ona . sağol canım .O kadar fal baktırdım iğrenç dediğim tek kişinin falı o
2 senedr gorusmuyo muydunuz cnmAhh baldanım üzerinden iki sene geçti tam unuttum yenisine adapte oldum derken kafam yine karıştıı . Tabiki eskine daha çook duygum var seviyommm
Ama değişmeyeceğinide biliyorum denenmişim denenmişi olmaz işteeee
ayy evet çook karıştıııı
2 senedr gorusmuyo muydunuz cnm
hayrlisi cnm oyle arada goruncede insana heyecan basiyodurBizim iş bağlantımız var bu sebeple ara ara toplatılarda karşılıyoduk bazen telefonda konuşuyoduk iş dolayısıyla .
Ama artık sürekli watsapdan falan yazmaya başladı , tekrar ima etti yeniden falan sürekli görüşelim diyip duruyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?