Binnaz Abla

canim askerse hic bulasma, bende asker bekledim vaktinde.
dengesizlik diz boyu oluyor. Sabret.

Merhabalar, çıkan fal haberi ile burdayım. Maalesef olumsuz, 1 ay önce ayrıldığım erkek arkadaşım benden bir kaç hafta sonra bir ilişkiye başlamış. Bunu bilenler, Açelya Tuğra : uyarmıştı böyle böyle olcak diye, Kesira Sirel: o da başka kişinin varlığını net bilmiş.
Nicesi patladı. eylül'de iletişim ekim-kasım dönemi barışma diyen herkes.
Zaten olmaz olsun öylesi. bu kaçıncı sefer artık, hep aynı terane. başka kadınlar için terkedilmek hem öz güveni zedeliyor, hem kapanmaz yaralar açıyo kadın ruhunda. Siz siz olun sizi başka biri için yarı yolda bırakan adama geri dönmeyin kızlar. Çünkü yıllar geçse de huy değişmiyor. Geç oldu güç oldu ama anladım.

Ay canım üzüldüm gerçekten Senin hakkında hayırlısı olsun, güçlü ol. Buraya yazdığın için teşekkür ederiz. Senden ricam patlayan falcıları da yazar mısın?

ay canım ya kıyamam . erkek milleti işte nefret ediyorum hepsinden .

kızlar emine kurtuluş nasıl deneyen var mı ?

Ahh baldanım üzerinden iki sene geçti tam unuttum yenisine adapte oldum derken kafam yine karıştıı . Tabiki eskine daha çook duygum var seviyommm
Ama değişmeyeceğinide biliyorum denenmişim denenmişi olmaz işteeee

ayy evet çook karıştıııı

noldu ki bunlara retro metro da yok ,kanlı ay tutulmasından mı acep ? :) Peki malum soru ; kimler bildi nurayyacan

canım sen şu ex sevgilinin dönüceğini kimler bildi yazar mısın ?
bide ne zaman sonra döndü bu herif merak ettim kuuzum .burda eski sevgilisini bekleyen tayfa olarak soruyorum .

nurayyaaaaa hadi yaz eskinin dönüşünü kimler bildiiii :)) çatlıycaz meraktan

Evet kızlar birtek zamanda aksamalı olarak ilkay gür bildi.
Başka hiç kimse eskiden bahsetmememiştii

Evet kızlar birtek zamanda aksamalı olarak ilkay gür bildi.
Başka hiç kimse eskiden bahsetmememiştii
ilkay der zaten hep eskileri
benim bir eski sevgilim vardı onun içinde dönücek dedi ama adam yok ortada henüz olur mu olur bak şimdi aklıma geldi . ama benim umrumda mı o ayrı . zaten demişti senin umrunda değil artık dönücek ama dönse ne olucak sanki diye .

Benimde hiç aklımda yokken söylemişti.
Kafam baya karışıcak sürekli geçmişi düşünmeye başlayacaksın , evdeki hesap çarşıya uymayacak demişti.
Ama sonra kendini toplarlayacaksın ve istemeyeceksin dedi. Sanırım öyle olucak mücadele ediyorum şuan kendimle

benim hiç sanmıyorum ya
yani ne bileyim dönmez bence .sanmam yani çok şaşırırım öyle birşey olursa .
banada öyle demişti zaten istemezsin ki doğru istemem . defolsun gitsin .

Son zamanlarda baktırdğım geysu,fama ,hüma bal,ilkay,pınar gökçe,sevgi duman,bade bayık,medyum gizem,melih gün ,serkan tek ve daha birsürü kişiye 1aydır baktırdım.ekim ayı için hepsi zaman verdi ay sonunda görücem hiç biri tutmaz ise parama cidden yazık oldu hepsimi aynı şeyleri söyler .

2 senedr gorusmuyo muydunuz cnm

Kızlar forumda arattım ama pek bahseden olmamış falsepeti demirkan derene baktıran oldumu aranızda patlayan ya da çıkan.bir de tellwe de medyum emel çok dikkatimi çekiyor bu ara yorumlar çok iyi de fiyat pahalı değermi bilemedim

2 senedr gorusmuyo muydunuz cnm

Bizim iş bağlantımız var bu sebeple ara ara toplatılarda karşılıyoduk bazen telefonda konuşuyoduk iş dolayısıyla .
Ama artık sürekli watsapdan falan yazmaya başladı , tekrar ima etti yeniden falan sürekli görüşelim diyip duruyor ..

hayrlisi cnm oyle arada goruncede insana heyecan basiyodur

Kizlar benim gibi yaklasik 2 yildir fal baktirip da olumlu olumsuz hic bir falim cikmadi diyen var mi? Kiz ne olumlusu cikti ne olumsuzu. Sonuc olumsuz olsa bile dedimleri seyler cok sacma oluyor en cok seruvenle derin gormustu onlarinda dedikleri cikmadi. Benim gibi kardes bana da hic biri cikmadi ama an icin karsi tarafin duauncelerinde su cok cok iyi diyen var mi ? Ayol ben kacamiyorum da cok b.ktan bir durumda kaldim durumu anlayip yol cizmem lazim kendime vallahi fisardan birinin bakis acisina ihtiyacim var. Sevgi dumana hayran kaldim ama acikcasi emin olamiyorum.

Yani duzenleme geregi duydum derin ve seruven eskiyi sorarken yeniyi gorup birebir bildiler ama yeniden kacmaya calisiyorum yapamiyorum sartlar durumlar olmuyor, onlara gore biz birlikte mutlu olcaktik. B.k olduk.

Edit 2: ay kusura bakmayin arada salon kadini cizgimden sapiyorum ama bunca boktan adam nasil anlatilcakki baska :)

Bugun cok duygusalim, is yerinde koliler halinde kitaplarim, butun esyalarimi topladim, ben istedim ama cok acikli su an halim. Ankarada yagmurlu. Bugun her sey melankolik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…