- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Kizlar benim gibi yaklasik 2 yildir fal baktirip da olumlu olumsuz hic bir falim cikmadi diyen var mi? Kiz ne olumlusu cikti ne olumsuzu. Sonuc olumsuz olsa bile dedimleri seyler cok sacma oluyor en cok seruvenle derin gormustu onlarinda dedikleri cikmadi. Benim gibi kardes bana da hic biri cikmadi ama an icin karsi tarafin duauncelerinde su cok cok iyi diyen var mi ? Ayol ben kacamiyorum da cok b.ktan bir durumda kaldim durumu anlayip yol cizmem lazim kendime vallahi fisardan birinin bakis acisina ihtiyacim var. Sevgi dumana hayran kaldim ama acikcasi emin olamiyorum.
Yani duzenleme geregi duydum derin ve seruven eskiyi sorarken yeniyi gorup birebir bildiler ama yeniden kacmaya calisiyorum yapamiyorum sartlar durumlar olmuyor, onlara gore biz birlikte mutlu olcaktik. B.k olduk.
Bugun cok duygusalim, is yerinde koliler halinde kitaplarim, butun esyalarimi topladim, ben istedim ama cok acikli su an halim. Ankarada yagmurlu. Bugun her sey melankolik.
Kizlar benim gibi yaklasik 2 yildir fal baktirip da olumlu olumsuz hic bir falim cikmadi diyen var mi? Kiz ne olumlusu cikti ne olumsuzu. Sonuc olumsuz olsa bile dedimleri seyler cok sacma oluyor en cok seruvenle derin gormustu onlarinda dedikleri cikmadi. Benim gibi kardes bana da hic biri cikmadi ama an icin karsi tarafin duauncelerinde su cok cok iyi diyen var mi ? Ayol ben kacamiyorum da cok b.ktan bir durumda kaldim durumu anlayip yol cizmem lazim kendime vallahi fisardan birinin bakis acisina ihtiyacim var. Sevgi dumana hayran kaldim ama acikcasi emin olamiyorum.
Yani duzenleme geregi duydum derin ve seruven eskiyi sorarken yeniyi gorup birebir bildiler ama yeniden kacmaya calisiyorum yapamiyorum sartlar durumlar olmuyor, onlara gore biz birlikte mutlu olcaktik. B.k olduk.
Edit 2: ay kusura bakmayin arada salon kadini cizgimden sapiyorum ama bunca boktan adam nasil anlatilcakki baska :)
Bugun cok duygusalim, is yerinde koliler halinde kitaplarim, butun esyalarimi topladim, ben istedim ama cok acikli su an halim. Ankarada yagmurlu. Bugun her sey melankolik.
Bugün bende öyleyim yaşamak istediğim yere tatil için gitmiştim döndüm, geçmişimi sorguladım herşeyi bırakıp gitme isteği daha çok uyandı içimde. Orada yaşama isteğim daha da artı ne yapacağımı bilmiyorum şimdi birisi benimle tanışmak istiyor ama ben erkeklere olan güvenimi o kadar kaybettim ki konuşmak bile istemiyorum yağmur yağdı ben ağlamak istedim bugün toplu melankolik olduk galiba...Kizlar benim gibi yaklasik 2 yildir fal baktirip da olumlu olumsuz hic bir falim cikmadi diyen var mi? Kiz ne olumlusu cikti ne olumsuzu. Sonuc olumsuz olsa bile dedimleri seyler cok sacma oluyor en cok seruvenle derin gormustu onlarinda dedikleri cikmadi. Benim gibi kardes bana da hic biri cikmadi ama an icin karsi tarafin duauncelerinde su cok cok iyi diyen var mi ? Ayol ben kacamiyorum da cok b.ktan bir durumda kaldim durumu anlayip yol cizmem lazim kendime vallahi fisardan birinin bakis acisina ihtiyacim var. Sevgi dumana hayran kaldim ama acikcasi emin olamiyorum.
Edit 2: ay kusura bakmayin arada salon kadini cizgimden sapiyorum ama bunca boktan adam nasil anlatilcakki baska :)
hayrlisi cnm oyle arada goruncede insana heyecan basiyodur
Biryolunvardaki Aylin e fal attım çok bekletir mi ?
kızlarrr binnazki Asenat Kılıç nasıl acep varmı baktıran ?
Sevgi duman nı yakalayamıyorummmm
aynısını soracaktım çok yaşa :) bir de tarot mu atayım katina mı kızlar?
Gizem hatun hangi sitede bakıyor??birde kaç gibi cevrimiçi oluyor canım.tşk:)Merhaba arkadaşlar,
Gizem Hatun bana "ailenden genç bir bayanın maddi sıkıntısı var.Onunla ilgili hanede bir borç durumu yaşanacak ona biraz canınız sıkılabilir" demişti 6 gün önce. Demin kız kardeşim benden borç istedi. Ödemesi varmış geciktirmiş. Borcu olan yer arıyormuş. Küçük bir meblağ bu ama 100 tl gibi :)) Fal tutmuş mudur sizce?
Sence tutmuş mu? Falalem'de. Sabahları 9-10 gibi giriyordu ama bu ara denk getirmek çok çok zor.Gizem hatun hangi sitede bakıyor??birde kaç gibi cevrimiçi oluyor canım.tşk:)
aynısını soracaktım çok yaşa :) bir de tarot mu atayım katina mı kızlar?
Sence tutmuş mu? Falalem'de. Sabahları 9-10 gibi giriyordu ama bu ara denk getirmek çok çok zor.
Yoo sıkılmadı 100 tl bişi değil ama ya gizemin dediği tuttuysa diye üstüne sevindimBuna canın sıkıldı mı Yoksa rakam az mı dedın
Bence dolaylı olarak tutmuş.güzel bir nokta atışı olmuş:) diğer söylediklerinin çıkması için umut vaad ediyor:)Gizem hatun hangi sitede bakıyor??birde kaç gibi cevrimiçi oluyor canım.tşk:)
Bence dolaylı olarak tutmuş.güzel bir nokta atışı olmuş:) diğersöylediklerinin çıkması için umut vaadediyor:)Sence tutmuş mu? Falalem'de. Sabahları 9-10 gibi giriyordu ama bu ara denk getirmek çok çok zor.
aaa sana tutmamış demek ,emine nin bende irili,ufaklı çıkanları oldu ama tabi seveni çok,sevmeyeni hiç sevmiyo :/O kadar fal baktırdım iğrenç dediğim tek kişinin falı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?