Binnaz Abla

Canım baldan sıkma canını. Duşunme falı çık gez. Faldan uzak daha rahat düşünürsün. Umarım gönlüne göre olur her şey. Ankara kapalı ama olsun yağmur güzeldir temizler her şeyi öyle düşün :*

Neler hıssettıgını tahmın edebılıyorum Alıstıgın, gununun onemlı bolumunu, evınden daha çok gecırdıgın bır yerden ayrılmak, her ne kadar ıstemıs olsan da, zor gelır ınsana Bırak bugunun de bıraz melankolık olsun, yagmur yagsın, ortalık temızlensın, durulsun..... Ne yapıcam ne olacak soruların, merakların bıraz beklesın.... Hersey çok guzel olacak bekledıgınden de guzel olacak ......

Bugün bende öyleyim yaşamak istediğim yere tatil için gitmiştim döndüm, geçmişimi sorguladım herşeyi bırakıp gitme isteği daha çok uyandı içimde. Orada yaşama isteğim daha da artı ne yapacağımı bilmiyorum şimdi birisi benimle tanışmak istiyor ama ben erkeklere olan güvenimi o kadar kaybettim ki konuşmak bile istemiyorum yağmur yağdı ben ağlamak istedim bugün toplu melankolik olduk galiba...

ve işte bekle bekle bekle diyen 53243123124324 fal yorumuna karşı ilk 'vazgeç bu sevdadan' yorumu Serüven'den geldi.. bekle diyenlere de inanmıyorum, ama bunu da duymak istemiyordum. Tam bir dengesizlik hali yani. moralim daha da çok bozuldu şimdi.

kızlarrr binnazki Asenat Kılıç nasıl acep varmı baktıran ?
Sevgi duman nı yakalayamıyorummmm

Aylinin fallarını beğenen var mı ilk defa attım neyle karşılaşıcam acaba merak ediyorum :)

Merhaba arkadaşlar,

Gizem Hatun bana "ailenden genç bir bayanın maddi sıkıntısı var.Onunla ilgili hanede bir borç durumu yaşanacak ona biraz canınız sıkılabilir" demişti 6 gün önce. Demin kız kardeşim benden borç istedi. Ödemesi varmış geciktirmiş. Borcu olan yer arıyormuş. Küçük bir meblağ bu ama 100 tl gibi :)) Fal tutmuş mudur sizce?

Gizem hatun hangi sitede bakıyor??birde kaç gibi cevrimiçi oluyor canım.tşk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…