Yok artık bu kadar tesadüf olamaz bence yaniKizlar geysu ve gizem hatun ayni kisi mi diyenlerden sonra ben de supheye dustum. Geysu ya hic baktirmadim ama sabah attim enerjim dustu bir kac gun bakamiycam yazmis duvarina. Gizem hatun da bekleyen arkadaşımın fali vardi o da demin iade edildi gizem hatun cok rahatsizmis bakamayacakmis. Sizce tesaduf mu?
özelden msj atıcam sana .özel kutuna bak ok
Geysunun 3.ayda baktirdigim falini buldum ani bilmis yakin gelicegide ama gelicek icin zaman var hala gizem hatunuda cok begenmistim ben ayni kisi olabilirler diye dusunuyorum bende giris cumleleri tanitma durumlari ayni gibi kisilik analiziyle basliyor ikiside .Kizlar geysu ve gizem hatun ayni kisi mi diyenlerden sonra ben de supheye dustum. Geysu ya hic baktirmadim ama sabah attim enerjim dustu bir kac gun bakamiycam yazmis duvarina. Gizem hatun da bekleyen arkadaşımın fali vardi o da demin iade edildi gizem hatun cok rahatsizmis bakamayacakmis. Sizce tesaduf mu?
Sana geri dönmeyecek deyipde mi geri iade etti. O zaman bakmış gibi olmuyor mu fala . Ben mi yanlış anladım yoksaBende ole dedim olumsza acigim diyip 2.falimi attim geri donmicek deyip tekrr iade aldim degisik biri ya.bana bakmiyor sana bakmiyor kime bakiyor bu kadin
Kizzz çok tatlisinTopigin ballisi benim o zaman,
hislerenerji bana bakti ahahah size bakmamis
Catlayin da patlayin
Ay gidip sayisal falan mi oynasam, cok sansli hissettim kendimi
İki saattir yorumlarınabakıorum tek bi olumsuz yorum yada düşük yıldız göremedim.nasıldı sende? Memnun kaldınmı(pardon canım ben geleceğin şifresine baktırdın sandım karıştı)
O duygu çok güzel bir duygu canım bence unutmamissin belli ki ama ne yapacağına karar vermek zorlayacak seni inşallah doğru karar verirsin.ahhh hemde nasıl
duyguların bitmediğini yazışırken salak salak güldüğümde anladım
Serüven bana da dedi ama daha fazla acı cekmiyeyim diye dedi bizim ki imkansız azicik. Sana bir açıklama yaptı mıve işte bekle bekle bekle diyen 53243123124324 fal yorumuna karşı ilk 'vazgeç bu sevdadan' yorumu Serüven'den geldi.. bekle diyenlere de inanmıyorum, ama bunu da duymak istemiyordum. Tam bir dengesizlik hali yani. moralim daha da çok bozuldu şimdi.
Merhaba arkadaşlar,
Gizem Hatun bana "ailenden genç bir bayanın maddi sıkıntısı var.Onunla ilgili hanede bir borç durumu yaşanacak ona biraz canınız sıkılabilir" demişti 6 gün önce. Demin kız kardeşim benden borç istedi. Ödemesi varmış geciktirmiş. Borcu olan yer arıyormuş. Küçük bir meblağ bu ama 100 tl gibi :)) Fal tutmuş mudur sizce?
O duygu çok güzel bir duygu canım bence unutmamissin belli ki ama ne yapacağına karar vermek zorlayacak seni inşallah doğru karar verirsin.
Serüven bana da dedi ama daha fazla acı cekmiyeyim diye dedi bizim ki imkansız azicik. Sana bir açıklama yaptı mı
Kuzuuu bence tutmuş 100 tl calismayan veya öğrenci için acayip yüksek bir meblağ kii bazen çalışan için bile yüksek tutmuş fallinşallah olumluları da tutar senin adına
O duygu çok güzel bir duygu canım bence unutmamissin belli ki ama ne yapacağına karar vermek zorlayacak seni inşallah doğru karar verirsin.
Serüven bana da dedi ama daha fazla acı cekmiyeyim diye dedi bizim ki imkansız azicik. Sana bir açıklama yaptı mı
Kuzuuu bence tutmuş 100 tl calismayan veya öğrenci için acayip yüksek bir meblağ kii bazen çalışan için bile yüksek tutmuş fallinşallah olumluları da tutar senin adına
özetle; yoluna devam etmek senin için daha hayırlı gözüküyor, yoksa daha da çok üzeceksin demiş. (tam abla nasihatı ^^) Bildiği şeyler var, nokta atışları var, sonucundan ziyade genel olarak pek tatmin olmadım ama. yani aman da aman kötü bir şey söyledi, o yüzden beğenmedim değil de, çok yuvarlak bir fal. Evet anı bilmiş ama sorularımı geçiştirmiş, çok yuvarlak yorumlar yapmış. örneğin bu konu hakkında şöyle düşünüyorsun demiş ama bu düşüncemin doğru ya da yanlış olduğunu söylememiş. yani kadın sonuçta psikolog değil ama ne bileyim galiba hani o hep bahsedilen enerji bu sefer tutmadı. kötü diyemem falı için, dediğim gibi içinde bulunduğum durumu ben söylemeden bilenlerden, ama işte bir şeyler eksik gibi, bilmiyorum.
Kızlar piyasadaki yorumcuların hemen hepsi farklı sitelerde çalışıyor ama bizler anlayamıyoruz bence.Geysuyla gizemin bahtsızlığı popüler olmaları,beğenilmeleri oldueğer aynı kişilerse.Aynı kişilersede iyi bir yorumcu bu.Çünkü geysunun da gizeminde çıkan fal haberleri gelmeye başladı.Anda ve geçmişte başarılılar zaten ikiside.
Kesin değil aslında günahlarını almayalım yinede.Ama söylentiler o yönde.Tam Geysu'ya baktıracaktım bu olay patlak verdi. Gizem hatun bende anı bile bilemediği için geysu'yu denememe gerek kalmadı. Online fal baktırmıcam bi daha diyorum, yine de dayanamıyorum işte
Himm yani bazen tatmin olmuyoruz doğru net konussun istiyoruz ama olmuyo bazen canım
aman aklım çok karışık zaten. ne duymak istediğimi de bilmiyorum ki. Umut verenlere de kızıyorum, bu tarz yorumlayanlara da. Gerçekten kafayı kırdım galiba :/
Canım o kadınında beğenenleri oluyor,burda yazmışlardı.kızlar emine kurtuluş nasıl deneyen var mı ?
Aslında tek değilsin bu konuda yani ben olmayacağını zaten biliyorum ama tamamen olumsuz gelse üzülüyorum. Olumlu duyunca pembeci diyoruz falan.
Sevgi dumana baktirdin mi
Bu arada ben de Gizemhatunu deneyeyim diyorum
Patlayan Falcıları yazıyım tabi ama zamanında çoğunun verdiği tarihten çok sonra dedikleri gerçekleşti. O yüzden hiç bi yorumcuyu karalamak istemem. Yani tabi ki artık benim geri dönüşüm söz konusu olmaz ama net olarak patlayanlar şöyle;
Benna Küçüker, Elif Işık, İlkay Gür(ki genelde bana çıkar dedikleri), Emine Kurtuluş, Fama, Falcı Sema, Şehrazat, Asenat Kılıç, Ester Kira, Haleh Çetiner, Kerem Avşar.. bunlar aklıma gelenler. Bir de bilenlerden Lale Gül oldu, son baktırdığım falda bir kadın görmüştü onun tarafında. İnanmak istememiştim, ama doğruymuş. Rezzan Abla da bahsetmişti bir kızın varlığından.
Gizem Hatun'un verdiği süre dün doldu. Geri dönecek vs diye. Bu patladı dediklerimin hiç biri bir kadın varlığından bahsetmeyen kişiler bana. Günler önce Selena'ya atmıştım. Henüz bakmadı. Onun yorumu gelince haberdar ederim sizi.
Sevgi'ye baktırdım ve çok beğendim. O da anı bilmiş, o özel durumu bilmiş, gelecekle ilgili umutlu konuşmuş ama ne bileyim çok inandım yazdıklarına. Bir de yazılı yorum yapan falcılar arasında kendini en düzgün ifade eden Sevgi. İmlası falan çok iyi, ki ben ona da çok önem veriyorum. Okuma akışını bozan hatalardan rahatsız oluyorum, o açıdan da çok beğendim Sevgi'yi.
Gizem hatun bende hiçbir şey bilemedi, benim falımda öyle başkalarında olduğu gibi şeklimi şemalimi de tarif etmedi ve dediğim gibi yazdığı hiçbir şey bana uymuyordu, tamamen ters tepti yani. ama ben hariç herkes memnun, yani bi dene, bence ben tek istisnayım gizem hatun konusunda :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?