Hadi bakalım inşallah hayırlısı olsun inşalaah... bir ara ziyaret edeyim onuda. oda olsun tam olsun bari.
Rezzan ablayı çok severim..Her şeyden önce gerçekten bir dost gibi..Bana söylediği şeyler başlarda iyi iken sonradan olmaz dedi..
Bilmiyorum o duruma tutarsızlıkta demek içimden gelmiyor..Belki çok sık baktırdım bir ara enerjiler yolunu şaşırdı ..:) O yüzden tekrar
baktırmadım..ama yine de kendisini benim için özeldir..
Canııımmmm aman diyimmm amann yollamaaa!!!! Uzak dur, kaç hem de arkana bakmadan kaç!! Allahım sevgili kuluymuşsun Esince sana bakmamış.. O kadar net söylüyorum!!
Evet...Beyzamızın kıymetlilerinden..:)Ondan duyup bir heves baktırdım..Kasımın ortasına kadar her şey düzelicek umarımOlumsuz
olduğunda da söylüyormuş yani öyle hayat güzel,kuşlar güzel şeklinde değil...O yüzden umarımmm olucak...
Çok önce baktırmıştım..Çok net bir soru sormuştum..Olmayacak demişti ama iki gün sonra oldu..bir dahada baktırmadım..
Canııımmmm aman diyimmm amann yollamaaa!!!! Uzak dur, kaç hem de arkana bakmadan kaç!! Allahım sevgili kuluymuşsun Esince sana bakmamış.. O kadar net söylüyorum!!
Kaç kere fal yolladım esinceye sayamadım bile artık sinir oldum ya
çok önermiyorum onu ama tabi merak ediyorsan baktır. Duvarına yaz. ikazda bulun istersen.
Neden beyzaaaa yaaaben senin yorumlarına ve ikimizin fal enerjisine çok inanıyorummm..
Anam beyzoş niye böyle dedin zaten iadelerinde de tutarsızdı burda öven çok diye merak etmiştim
Buraya yazmıştım baktırdığım zaman, sanırım kaçırdın canım sen.. Tekrar yazayım... ESİNCE bana yeni birine tarot göndermeye tövbe ettirmeyi başaran ilk ve tek kişidir!! Olumsuz konuştuğu için de söylemiyorum.. Baştan aşağı uydurma şeyler söylemiş, olması mümkün olmayan şeyler!!
Bana güvenin için çok teşekkür ederim.. Fal işi enerji işi sonuçta, madem seninle de uyuyor fal enerjimiz, uzak durmanı, baktırdıysan da söylediklerine inanmamanı şiddetle tavsiye ediyorum sana canım..
bak hele benimkine
Ne oooo beğenemediniss miii Cansu hanımcımmmm :)))
Bıktım ya yollamicam daha:) kimleri önerirsin canıııım
eslinablaya baktırıp beğenen var mı? aranızda... demiş ki,, ben herzaman derim ki eskilerden hayır yok. önene bak demiş.
Kızzllaarrr şimdi size 100 puanlık uzman sorusu geliyor...
Bir adam, ayrı yaşıyor bile olsa hala resmi nikahlı eşi olan hatuna, doğumgünü kutlandığında bugün doğumgünüm olduğunu nerden biliyorsun? Sana kim söyledi? Derse bu adama ne denirr??? :)
Kızzllaarrr şimdi size 100 puanlık uzman sorusu geliyor...
Bir adam, ayrı yaşıyor bile olsa hala resmi nikahlı eşi olan hatuna, doğumgünü kutlandığında bugün doğumgünüm olduğunu nerden biliyorsun? Sana kim söyledi? Derse bu adama ne denirr??? :)
100 Puanı ben alayım..
Öküz diyecem ama ona değil sana çok ayıp olacako yüzden demiyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?