Binnaz Abla

çok sık baktırmak bencede iyi değil. işte kriz geldimi tutamıyorsun kendini.

:) evett canımm kendisi 3 kıymetlimden biri olurr :)) 3 ya da 4 tarot+2 kahve geçmişimiz var bizim, olumlu olumsuz ne gördüyse hep söyledi bana.. En son falında benimle ilgili öyle şeyler bildi ki ağzım 1 karış açık kaldı :)

Canııımmmm aman diyimmm amann yollamaaa!!!! Uzak dur, kaç hem de arkana bakmadan kaç!! Allahım sevgili kuluymuşsun Esince sana bakmamış.. O kadar net söylüyorum!!

Anam beyzoş niye böyle dedin zaten iadelerinde de tutarsızdı burda öven çok diye merak etmiştim

Neden beyzaaaa yaaa ben senin yorumlarına ve ikimizin fal enerjisine çok inanıyorummm..

Buraya yazmıştım baktırdığım zaman, sanırım kaçırdın canım sen.. Tekrar yazayım... ESİNCE bana yeni birine tarot göndermeye tövbe ettirmeyi başaran ilk ve tek kişidir!! Olumsuz konuştuğu için de söylemiyorum.. Baştan aşağı uydurma şeyler söylemiş, olması mümkün olmayan şeyler!!

Bana güvenin için çok teşekkür ederim.. Fal işi enerji işi sonuçta, madem seninle de uyuyor fal enerjimiz, uzak durmanı, baktırdıysan da söylediklerine inanmamanı şiddetle tavsiye ediyorum sana canım..

bak hele benimkine

eslinablaya baktırıp beğenen var mı? aranızda... demiş ki,, ben herzaman derim ki eskilerden hayır yok. önene bak demiş.

Kızzllaarrr şimdi size 100 puanlık uzman sorusu geliyor...

Bir adam, ayrı yaşıyor bile olsa hala resmi nikahlı eşi olan hatuna, doğumgünü kutlandığında bugün doğumgünüm olduğunu nerden biliyorsun? Sana kim söyledi? Derse bu adama ne denirr??? :)

100 Puanı ben alayım..
Öküz diyecem ama ona değil sana çok ayıp olacak o yüzden demiyeyim..

resmi nikahlı eşini geri istiyor. adım atmaya, köprü kurmaya başlamış. İçindeki aşk bitmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…