Binnaz Abla

incesaz3506 @bilhassa @ederun kizlar sagolun yazdiklariniz guc verdi. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Artik guzel seyler olsun.

Bu arada ben geysunun gizem oldugunu hic dusunmemistim, bana baktiklari fal da taban tabana zit ama su son olayda bana da acaba dedirtti. Ikisinin de ayni an fal bakamamasi garip tesaduf.

kızlar bu son olayda mayıs ayında baktırdığım Saraylı da harfiyen çıkmış oldu ve temmuzdaki meryem falı..

Baldankabak canım bu arada en hayırlısı olsun hakkında, mevsim hüzün mevsimi normalde daha az üzülebileceğimiz durumlar bizi daha çok hassaslaştırabiliyor , umarım seni daha çok mutlu ve huzurlu edecek yeni başlangıçların olur..

Takip edemedim, ne çıktı bacım? Ne demişlerdi son olay ne? tarih tuttu mu? :))
hem tarih hem en eskisi hem bu dönen hem de aradaki kişiyle ilgili diyebilirim ki aynen şuan onun dediği gibi oldu.. gelişmer de oldu yazın ve mayıs da baktığı faldan sonra düşündüm evet ben bir sürü haber aldım en ex den , birinin hoşlantısına tanık oldum ve bu tekrar dank edip yazan kişi de aynen onun dediği gibi utanç ve yaptığı haksızlığın farkında olarak geldi az önce dinledim. meryem de demiş ama tutarsız olabileceğini de söylemiş şehrazat gibi.. bir tek eğer unuttuğum diğer kişiler varsa Aylin bunun en hayırlı kişi olduğunu söylemişti.. ilkay da yine son falında birebir demese de direk ciddiyetle gelecek birisinin olup, benim düşündüğüm diğer kişiyle kafamın karışacağını söyledi tıpkı hüma ve sevgi gibi.. o kadar mantıklı ki hepsinin dedikleri

Kızlar Lale Gül'e baktırdım ben de şimdi. Beni canlı sohbet odasına bekliyormuş? O ne yaaa giremiyorum?
MAİLİNE GELEN LİNKE TIKLA Dİrek sohbet penceresi açılır

MAİLİNE GELEN LİNKE TIKLA Dİrek sohbet penceresi açılır
Canım çok teşekkür ederim ama ben şirketteyim öyle kamera ya da sesli aygıt yok. Zaten duyma problemim var dinleyemem de. Yazılı sanmıştım ben falı atarken. Kadın sistemden çıkmadan nasıl ulaşacağım ((

aaaa telefon mu ? hımmm hemen bize ulaşın dan fal numarasını yazarak durumunu bildir uygun olduğun zamanı söyle ve yorumcu o saatte girmeye çalışsın gece falan ya da iptal ettirip puan iadesi yaptır sonra da yakalarsın o gece de giriyo

Yani görüntülü ya da sesli iletişim kuramam. Hem kameram yok hem de işitme engelliyim dinleyemem. Direkt ses kaydı atsa arkadaşıma da dinletirdim de of sinir oldum yaa ((

_Makaron_ canım lale gül kamera veya sesle bakmıyor, canlı sohbet. Chat yapar gibi yazışıyorsunuz. Sana gönderilen linke tıkla bekle gelir.

Yani görüntülü ya da sesli iletişim kuramam. Hem kameram yok hem de işitme engelliyim dinleyemem. Direkt ses kaydı atsa arkadaşıma da dinletirdim de of sinir oldum yaa ((
aynen öyle sesli bir durumu yokm chat yapar gibi yazıyorsun :) sıkıntı olmaz senin için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…