Size patlayanlar bana da iyi şeyler söyleyenler(( Lale Gül ne falı bakmıştı?
incesaz3506 @bilhassa @ederun kizlar sagolun yazdiklariniz guc verdi. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Artik guzel seyler olsun.
Hayırlısı olsun bıtanemmm,biz bu fallara kapılıp anı yaşamayı unutuyoruz zaman akıp gıdıyor beklentılerde yoruyor bızı bunu ogrenmemız lazım once.İnsallah cok guzel bır işin olur
Takip edemedim, ne çıktı bacım? Ne demişlerdi son olay ne? tarih tuttu mu? :))kızlar bu son olayda mayıs ayında baktırdığım Saraylı da harfiyen çıkmış oldu ve temmuzdaki meryem falı..
hem tarih hem en eskisi hem bu dönen hem de aradaki kişiyle ilgili diyebilirim ki aynen şuan onun dediği gibi oldu.. gelişmer de oldu yazın ve mayıs da baktığı faldan sonra düşündüm evet ben bir sürü haber aldım en ex den , birinin hoşlantısına tanık oldum ve bu tekrar dank edip yazan kişi de aynen onun dediği gibi utanç ve yaptığı haksızlığın farkında olarak geldi az önce dinledim. meryem de demiş ama tutarsız olabileceğini de söylemiş şehrazat gibi.. bir tek eğer unuttuğum diğer kişiler varsa Aylin bunun en hayırlı kişi olduğunu söylemişti.. ilkay da yine son falında birebir demese de direk ciddiyetle gelecek birisinin olup, benim düşündüğüm diğer kişiyle kafamın karışacağını söyledi tıpkı hüma ve sevgi gibi.. o kadar mantıklı ki hepsinin dedikleriTakip edemedim, ne çıktı bacım? Ne demişlerdi son olay ne? tarih tuttu mu? :))
MAİLİNE GELEN LİNKE TIKLA Dİrek sohbet penceresi açılırKızlar Lale Gül'e baktırdım ben de şimdi. Beni canlı sohbet odasına bekliyormuş? O ne yaaa giremiyorum?
Canım çok teşekkür ederim ama ben şirketteyim öyle kamera ya da sesli aygıt yok. Zaten duyma problemim var dinleyemem de. Yazılı sanmıştım ben falı atarken. Kadın sistemden çıkmadan nasıl ulaşacağımMAİLİNE GELEN LİNKE TIKLA Dİrek sohbet penceresi açılır
aaaa telefon mu ? hımmm hemen bize ulaşın dan fal numarasını yazarak durumunu bildir uygun olduğun zamanı söyle ve yorumcu o saatte girmeye çalışsın gece falan ya da iptal ettirip puan iadesi yaptır sonra da yakalarsın o gece de giriyoCanım çok teşekkür ederim ama ben şirketteyim öyle kamera ya da sesli aygıt yok. Zaten duyma problemim var dinleyemem de. Yazılı sanmıştım ben falı atarken. Kadın sistemden çıkmadan nasıl ulaşacağım((
Yani görüntülü ya da sesli iletişim kuramam. Hem kameram yok hem de işitme engelliyim dinleyemem. Direkt ses kaydı atsa arkadaşıma da dinletirdim de of sinir oldum yaaaaaa telefon mu ? hımmm hemen bize ulaşın dan fal numarasını yazarak durumunu bildir uygun olduğun zamanı söyle ve yorumcu o saatte girmeye çalışsın gece falan ya da iptal ettirip puan iadesi yaptır sonra da yakalarsın o gece de giriyo
Hadi yaa süper. Ama linke tıklayınca da saat görüntüsü çıktı ama bişey açılmadı ki_Makaron_ canım lale gül kamera veya sesle bakmıyor, canlı sohbet. Chat yapar gibi yazışıyorsunuz. Sana gönderilen linke tıkla bekle gelir.
Tarayıcından kaynaklıdır o zaman. Google chrome falan dene istersen. Yada cep telefonundan.Hadi yaa süper. Ama linke tıklayınca da saat görüntüsü çıktı ama bişey açılmadı ki
aynen öyle sesli bir durumu yokm chat yapar gibi yazıyorsun :) sıkıntı olmaz senin için canımYani görüntülü ya da sesli iletişim kuramam. Hem kameram yok hem de işitme engelliyim dinleyemem. Direkt ses kaydı atsa arkadaşıma da dinletirdim de of sinir oldum yaa((
Hay Allah razı olsun. Telefondan girebildim şükürTarayıcından kaynaklıdır o zaman. Google chrome falan dene istersen. Yada cep telefonundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?