Binnaz Abla

Selena'nın dediği herşey çıktı bana

Ayyyy Selena denilince içim eriyoo resmen çok mutlu oluyorum. Amma velakin Selenanın bana olacak dediği birşey varki o olmasın Rabbim diğerleri olsunda o olmasın diyorum. Ama diğerleri olursa onun da olabilme ihtimali çok yüksek offff offf

Amannn Allahım kizz en ex ne yaa çok hoş böyle okuyunca da senin durumun zorr Nurayya ninki gibi. Allah kolaylik versinn balım.

Baldankabak yawrucan bugun mu toplandin sennn, hayirlisi olsun kuzum.
Ben niyeyse senin bu ikizlere sicagim, itekleme hemen cocugu bi dene kiz.
Bugun bende cok aglamakliyim, hatta dun geceden beri. Sabah gozlerim yaniyodu.
Kendime iyi biseyler yapiyorum bu ara, bugun butun gun disardaydim, gezdim falan ama yok.
Yine de aglamakliyim

havadan havadan tam yağmurlu, romantik ve melankolik

Ağlamak iyidirr hani sebepsiz ağlamak daha iyidir duygusallasmak falan da . Sen yinede çok ağlama abartma tamam mi bebemm

Amannn Allahım kizz en ex ne yaa çok hoş böyle okuyunca da senin durumun zorr Nurayya ninki gibi. Allah kolaylik versinn balım.
en ex, yakın çağ ex, yeni ex , birinin devri bitiyor biri başlıyor, sonra bi devrim oluyo bi darbe.. fetret devrinden lale devrine geçeriz canım inşallah topikçek :)

Kızlar,
Sıcacıkkkk, çay yapın, kahve yapın, pofuduk çoraplar gıyıp söyyyle soguyan havanın keyfını çıkarmaya çalısın, yaz ne sıcaktı be cayır cayır yandık, sımdı hmmmm yudum yudum sıcacık çayyy /kahveeee
(bıra degıl sıcak ıcecek bunlar )

sevgi dumanın zamanlarında gecikme oldu mu sende? bende hüma ve sevgiyi çok çok beğendim. zaten hümanın ilk 2 falıda çıktı zamanlarıda uyumlu olarak.
Canım bende tarıhler hiç tutmuyo, yıllardır boyle alıştım yani,, sevındım senın yorumların cıkmasına, ben ikisinide cok begeniyorum, abuk sabuk kırk kişi gidip aklımı corba yapıcagıma, sevgı ve hümaya ayda 1 baktırır hem fal dürtümü bitiririm hemde saglıklı yorum alırım

Lale Gül çok güzel analiz yaptı mest oldum. Keşke süre uzun olsaydı
Analız önemli tabi, ama zaten biliyoruz katşıdakı insanı az cok bence bu benim fikrim,,bırde zamanlılar genelde eksık kalıyo bence yorumcunun işe gelen bı sıstem, lale gül e bende baktırmak ıstemiştim sırf bu yüzden baktırmadım

O değil de @sevgican86 görüşmeye gitmiştir şimdi acaba Nasıl geçecek. Sevgiiii güzel haberlerleeee dön kız

Merhaba canım Hoşgeldin Off of bu ne be güzelim içini çok karartmışsın.Boşuna kuruntu yapıyorsun hep. Göz de var üstünde.Bir köpek var.Korkmuş halde.Sen yokken arkandan atan ama senle olunca senden korkan biri var,dikkatli olmalısın. Biraz soğuk yapın var bazı erkekler senden çekiniyor.Bu da açılmalarına mani oluyor bazen. İki kişi senin hakkında konuşuyor senin hakkında bilgi almak isteyen bir erkek var söyliyim bir kadına soruyor. Çok hararetli.Yakında anlarsın.Bu aralar parasal harcamalarına dikkat etmelisin.Bir yolun var sonu feraha çıkıyor.Şu bi kaç ay sonra rahatlayacaksın az sabır. İşte falın böyle çıkmış canım.Kafana takılan yer varsa kart çekebilirim.Hayatının güzelliklerle dolu olmasını dilerim,aşk için katinayada beklerim.Hoşçakal :)

10 liraya bakılan fal bu arkadaşlar. Ben de karar verdim falcı olmaya. Sizi özel mesajla uyarırım paranız yanmasın

Gizem Hatun, sevgi duman ve lale gül paralel şeyler söyledi. Lale hanım da anasını, aile baskısını bildi. İş sorunlarını felan bildi, Ama en uzak tarihi o verdi. Gizem hatun 1 aylık süre verdi en yakın tarih onunki. Ama o da bu süre uzayabilir ama gelecek dedi. Yani bir sürü fal baktırdım. Aralık sonunu vermişlerdi hep en son. Falcı Sema ve Lale Hanım Ocak dedi Ölürüm o zamana be... Ben zaten iyileşirim. Peh

Ayıp ya kim bunu yazan,böyle falmı olur.Burdan açıklasan olmazmı.Herkes görsünde atmasın bu falcı kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…