@sevgican86 ahaha demi bu gecenin olayi sevgicanin bulusmasi :)
Cemkirmese bari cocuga 10 gun aramadin, watsapta onlinedin, bana niye yazmadin,
kiminle konustun, ne haltlar yedin diye
Merhaba canım Hoşgeldin Off of bu ne be güzelim içini çok karartmışsın.Boşuna kuruntu yapıyorsun hep. Göz de var üstünde.Bir köpek var.Korkmuş halde.Sen yokken arkandan atan ama senle olunca senden korkan biri var,dikkatli olmalısın. Biraz soğuk yapın var bazı erkekler senden çekiniyor.Bu da açılmalarına mani oluyor bazen. İki kişi senin hakkında konuşuyor senin hakkında bilgi almak isteyen bir erkek var söyliyim bir kadına soruyor. Çok hararetli.Yakında anlarsın.Bu aralar parasal harcamalarına dikkat etmelisin.Bir yolun var sonu feraha çıkıyor.Şu bi kaç ay sonra rahatlayacaksın az sabır. İşte falın böyle çıkmış canım.Kafana takılan yer varsa kart çekebilirim.Hayatının güzelliklerle dolu olmasını dilerim,aşk için katinayada beklerim.Hoşçakal :)
10 liraya bakılan fal bu arkadaşlar. Ben de karar verdim falcı olmaya. Sizi özel mesajla uyarırım paranız yanmasın
Kızlar nihayet çıkan bi fal haberi, ufacık bir şey ama olsun
Selenaya fal baktırmıştım "dolaylı yoldan sana dair senin duyup görebileceğin bir davranış sergileyecek" demişti. Benimki sosyal medya üzerinden üstü kapalı laf atmış bana.
telvede hicranabla diye biri. 10 lira kredim vardı kullanayım bari dedim sonuç buAyıp ya kim bunu yazan,böyle falmı olur.Burdan açıklasan olmazmı.Herkes görsünde atmasın bu falcı kimse.
Hakikaten ya böyle fal mı olur.Bir de üste çıkmış yuhhtelvede hicranabla diye biri. 10 lira kredim vardı kullanayım bari dedim sonuç busonra olumsuz yazınca cevap olarak falın çok berbat hiç elle tutulur bir yanı yok ben yine cımbızla birşeyler çektim yazmış. güler misin ağlar mısın ya. kadındaki cahil cesaretine bak. madem bir şey göremedin hiç bakmadan iade et değil mi yok ama hanımefendi bir de üste çıkıyor.
Allahım nolur bana dedikleri de çıksın yani herkese çıksın tabiii dee. Kiskandimmmmmm
Kiz benim senle enerjim zit galiba selenanin bildikleri ile zit oldugu kanisina vardimKızlar nihayet çıkan bi fal haberi, ufacık bir şey ama olsun
Selenaya fal baktırmıştım "dolaylı yoldan sana dair senin duyup görebileceğin bir davranış sergileyecek" demişti. Benimki sosyal medya üzerinden üstü kapalı laf atmış bana.
Kiz benim senle enerjim zit galiba selenanin bildikleri ile zit oldugu kanisina vardimsu bana cikmadi ani bile bilemedi dedigin kim ona atayim
Fama bende iyidir dogru vallahi hele huma bal neredeyse tarihi ile birlikte cikiyordu eskinin enerjisi b.k etti. Bunlara baktirdim hayatim sevgi nasildi sende bende cok iyiydi onu da begenmediysen tamamdirFama,meryem,nesibe,hüma bal. Hepsini deneyebilirsinözellikle fama ve meryem çok alakasız yorum yapmışlardı. Hüma bal ve nesibe bir nebze iyiydi.
Canım bende tarıhler hiç tutmuyo, yıllardır boyle alıştım yani,, sevındım senın yorumların cıkmasına, ben ikisinide cok begeniyorum, abuk sabuk kırk kişi gidip aklımı corba yapıcagıma, sevgı ve hümaya ayda 1 baktırır hem fal dürtümü bitiririm hemde saglıklı yorum alırım
Önceki falı çıkmamıştı. Bu da belli değil bir zaman vermedi, sadece ufak bir dediği çıkmış oldu. Ama dilerim sana tüm güzel fallar çıkar
kızlar selenayı 2 haftadır bekliyodum sonunda bugün gelmiş falım ama tatmin olmadım ben hiç şaşıtmadı beni.
bide çizgi baktırdım ben belki ondan. işle ilgilide olumsuz gecikme var diye konuşmuş canım sıkıldı
Fama bende iyidir dogru vallahi hele huma bal neredeyse tarihi ile birlikte cikiyordu eskinin enerjisi b.k etti. Bunlara baktirdim hayatim sevgi nasildi sende bende cok iyiydi onu da begenmediysen tamamdir
Bu ne ya ben bile daha iyi fal bakarımMerhaba canım Hoşgeldin Off of bu ne be güzelim içini çok karartmışsın.Boşuna kuruntu yapıyorsun hep. Göz de var üstünde.Bir köpek var.Korkmuş halde.Sen yokken arkandan atan ama senle olunca senden korkan biri var,dikkatli olmalısın. Biraz soğuk yapın var bazı erkekler senden çekiniyor.Bu da açılmalarına mani oluyor bazen. İki kişi senin hakkında konuşuyor senin hakkında bilgi almak isteyen bir erkek var söyliyim bir kadına soruyor. Çok hararetli.Yakında anlarsın.Bu aralar parasal harcamalarına dikkat etmelisin.Bir yolun var sonu feraha çıkıyor.Şu bi kaç ay sonra rahatlayacaksın az sabır. İşte falın böyle çıkmış canım.Kafana takılan yer varsa kart çekebilirim.Hayatının güzelliklerle dolu olmasını dilerim,aşk için katinayada beklerim.Hoşçakal :)
10 liraya bakılan fal bu arkadaşlar. Ben de karar verdim falcı olmaya. Sizi özel mesajla uyarırım paranız yanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?