Binnaz Abla

İlkay Gür ve Seruven'de de falım var bekliyor. Onlar da uzak tarih verip dönecek derse, yakacam fal dünyasını ve çekiliceemmmmm

Bende de 22,5 TL lik bir fal var aynen söyle "olumlu düsünürsen olur, olumsuz düsünürsen olmaz Olumlu düsünürsen ısteklerıne ulasır mutlu olursun, olumsuz düsünürsen enerjın düser, ıstedıklerın gerçeklesmez " E bunu söylemek için fala gerek var mı ?

Allahım nolur bana dedikleri de çıksın yani herkese çıksın tabiii dee. Kiskandimmmmmm

Ayıp ya kim bunu yazan,böyle falmı olur.Burdan açıklasan olmazmı.Herkes görsünde atmasın bu falcı kimse.
telvede hicranabla diye biri. 10 lira kredim vardı kullanayım bari dedim sonuç bu sonra olumsuz yazınca cevap olarak falın çok berbat hiç elle tutulur bir yanı yok ben yine cımbızla birşeyler çektim yazmış. güler misin ağlar mısın ya. kadındaki cahil cesaretine bak. madem bir şey göremedin hiç bakmadan iade et değil mi yok ama hanımefendi bir de üste çıkıyor.

Kuantum enerji evrene pozitif enerji sal

Hakikaten ya böyle fal mı olur.Bir de üste çıkmış yuhh

Kiz benim senle enerjim zit galiba selenanin bildikleri ile zit oldugu kanisina vardim su bana cikmadi ani bile bilemedi dedigin kim ona atayim

Kiz benim senle enerjim zit galiba selenanin bildikleri ile zit oldugu kanisina vardim su bana cikmadi ani bile bilemedi dedigin kim ona atayim

Fama,meryem,nesibe,hüma bal. Hepsini deneyebilirsin özellikle fama ve meryem çok alakasız yorum yapmışlardı. Hüma bal ve nesibe bir nebze iyiydi.

Fama,meryem,nesibe,hüma bal. Hepsini deneyebilirsin özellikle fama ve meryem çok alakasız yorum yapmışlardı. Hüma bal ve nesibe bir nebze iyiydi.
Fama bende iyidir dogru vallahi hele huma bal neredeyse tarihi ile birlikte cikiyordu eskinin enerjisi b.k etti. Bunlara baktirdim hayatim sevgi nasildi sende bende cok iyiydi onu da begenmediysen tamamdir

sende sevgi ya da hüma çıktı mı?

kızlar selenayı 2 haftadır bekliyodum sonunda bugün gelmiş falım ama tatmin olmadım ben hiç şaşıtmadı beni.
bide çizgi baktırdım ben belki ondan. işle ilgilide olumsuz gecikme var diye konuşmuş canım sıkıldı

Kizlar bi fal geldi bana sozde su fali.fal su etrafinda iki kadin var arasinda kalmis.ekim sonu konusmanizi gordum.bu firsati kacirma.ciddi yim de...sadece bu kadar uc satir yazmis.ve uzakta yapmis.bari kredimi iade ette gitti vicdansiz.

sen dun sevgiyi yakalayabildin mi?

Fama bende iyidir dogru vallahi hele huma bal neredeyse tarihi ile birlikte cikiyordu eskinin enerjisi b.k etti. Bunlara baktirdim hayatim sevgi nasildi sende bende cok iyiydi onu da begenmediysen tamamdir

Sevgiyi ben de çok beğendim :) başarılı bir faldı. Son dönemlerde en beğendiğim falcılar: sevgi duman, selena ve gizem hatun.

Bu ne ya ben bile daha iyi fal bakarım kim bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…