Binnaz Abla

Sevgiyi ben de çok beğendim :) başarılı bir faldı. Son dönemlerde en beğendiğim falcılar: sevgi duman, selena ve gizem hatun.
Yaaaaaaaa niye begendin kiz selena ve gizem hatun bende olmadi gizem hayatina 3 vakte iste tanisacagin biri gircek dedi isten ciktim ocaga kadar is yok bana iste birini bulmam da yok o yuzden ay cook uzuluyorum kara talihim kor bahtim

Ay bunda bile tersim ya dogrusu kara bahyim kor talihimdi galiba

ya bugün aylini indirimden yakalayıp ilk defa fal attım ama dehşet bilmiş ya. ama falı eksik gelmiş kadın sağolsun kalan kısmı hemen yazılı gönderdi ama sisteme de mesaj attım ne gerizekalı bunlar ya falım eksik diyorum fal eksik değildir orda bitmiştir diyorlar. ya cümlenin yarısından sonrası yok nerde orda bitmiş dedim olmuştur öyle diyorlar. bunları kim işe almış ya, binnazdakiler ne kadar kibar saygılı bunlar tam bir mal

bende attm cnm katina attm artk yarına gelir sırada 13 kişi var

o zaman ilkayın biryolunvardan çoktaaaaan atılması gerekirdi kadın tam bir felaket tellalı...
İlkay dürüsttür hatta bu konuyla alakalı tavrını net koymustur taa o zamanlardan bılıyorum ben cunku ılk fal baktırdıgım kısı ılkay gur du o zamanlar bırıne asıgım tabı olmayacak demıstı mutlu etmek ıcın kandırmaz ha dıceksınız hepsı cıktımı cıkmadıgı cok sey de oldu ama en azından durust bı de bınnazda bılgeyı hıc sevmıyorum

bende attm cnm katina attm artk yarına gelir sırada 13 kişi var

bilmiyorum ki canım gece de gelebilir ilk defa attım ayline geç mi yorumluyor normalde hiç bilmiyorum, ama çok beğendim yorumunu ya keşke ses kaydı tam olsaydı baktırdığım en iyi fallardan biriydi resmen inş tutar ya

mevcut durumda ve karşındaki kişinin duygularında nasıl buldun canım?

Ortak beğenilerden zarar gelmez. Beğenmediğin falcı olursa haber ver

Selena cikmaz bana misal, ay bilemedim valla ben hicbirini begenmiyorum aslinda sanirim
ya selena beni şaşırtmadı falında hiç. bi gizem hatun sevgi değildi. ama olumsuz konuşmuş sinir oldum.
sende anı falan nasıldı baldancıım?
bide ünlü olmadan baktırdığımda selena çıkmamıştı bana..inşallah gene çıkmaz.

Hayatim o zamanlar anda bildikleri olmus ama malesef gelecek cikmadi bir tarot bi su attim bi de kebelek ama hicbiri cikmadi. Sanirim bir cikmadi mi bir daha cikmiyor selena korkma o yuzden, kendisi de diyor cikmadiysam atmayin muhtemelen yine cikmayacak paraniza yazik olur diye

oh iyi bari içim azıcık ferahladı.

Walla mi, selena bana da bir iki bisey bilmisti, gecen kis, ama gidishat dedigi gibi degildi.
Fama da oyleydi. Fama bana cikmaz derdim ama bu ara pek anlasiyoruz,
Selenaya da bi kere daha mi atsam, bunca seveni var, terslik bende mi diyodum.
Zorlamamak lazim galiba. Sen baya costurmussun selenaya

AnDada kotumuydu sende yoksa anda iyi olupmu cikmadi hicc

Cikan fal haberi, bu ara hayatimda ani gelisen atilimlar var.
Sadece sarayli hanim bilmis.

saraylı da senle aynıyız sanırım, hiç umudum yolktu ondan ama son falı yazı ve eylül ü özetlemiş yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…