saraylı da senle aynıyız sanırım, hiç umudum yolktu ondan ama son falı yazı ve eylül ü özetlemiş yani :)))
Ahaha daha bi de bunca fala ragmen acrba eski okuzde mi problem vardi bir de yenisi icin mi denesem belki onda cikar diye kebelekte 37.siraya girdim sonra amaaan baslarim sirasina dedim kredi yukleyip geysuya attimWalla mi, selena bana da bir iki bisey bilmisti, gecen kis, ama gidishat dedigi gibi degildi.
Fama da oyleydi. Fama bana cikmaz derdim ama bu ara pek anlasiyoruz,
Selenaya da bi kere daha mi atsam, bunca seveni var, terslik bende mi diyodum.
Zorlamamak lazim galiba. Sen baya costurmussun selenaya
insan böyle olunca seviniyor değil mi yani en azından verdiğin paranın veya içine girdiğinin beklentinin karşılığını almak az da olsa güzel :)) son zamanlarda bende de fama, meryem,saraylı,aylin,ilkay,şehrazat bilmiş oldu.Aynen, benimde ask durumuma 3-4 kere daha gorusup sonrasinda
Zihin enerjini baska seylere vereceksin sana iyi gelecek demis.
4 kere gorusup küstük, simdi heyecanla internetten baska seyler arastiriyorum,
Basvurularim falan var.
Ahaha daha bi de bunca fala ragmen acrba eski okuzde mi problem vardi bir de yenisi icin mi denesem belki onda cikar diye kebelekte 37.siraya girdim sonra amaaan baslarim sirasina dedim kredi yukleyip geysuya attim
Valla sen Saraylı demiştin baktiracaktim kadın kayboldu bakıyorum yok yokkCikan fal haberi, bu ara hayatimda ani gelisen atilimlar var.
Sadece sarayli hanim bilmis.
Aynen, benimde ask durumuma 3-4 kere daha gorusup sonrasinda
Zihin enerjini baska seylere vereceksin sana iyi gelecek demis.
4 kere gorusup küstük, simdi heyecanla internetten baska seyler arastiriyorum,
Basvurularim falan var.
insan böyle olunca seviniyor değil mi yani en azından verdiğin paranın veya içine girdiğinin beklentinin karşılığını almak az da olsa güzel :)) son zamanlarda bende de fama, meryem,saraylı,aylin,ilkay,şehrazat bilmiş oldu.
falların çıkıyo da sonrası bizim kararımızla şekilleniyo işte. kararlı mısın sen peki küslüğü devam ettirme noktasında?
sevgi duman,hüma da ben de çok başarılıydı evet hatta hüma 3 falda ısrarla bu dedi . döndü attım o kadar yerinde tespit etmiş ki daha kararlı gelecek vs diye ..Evet cok kararliyimariyo da acmiyorum. Eskiden deseler inanmazdim,
cocukluk askim kendileri cunku. Ama tam bir çöp.
Ilkay sarayliyla resmen ayni cumleleri kurmus, soklama gecirdim dinlerken.
Huma bal cikar bana. Sevgi duman, eski meryem, fama da oldukca iyi bende.
Aylin ve derinin atislari da basarili. Sehrazat orta. Gerisi cop.
enerjimiz benziyo seninle, yeni kesif bulursak paylasiriz
kızlar bu bınnazda puan geldıkden sora baska androıd tlfdan yuklenınce puan gene gelır mı? yoksa baska uyelık varsa ondan yuklersek mı gelır puan?
sevgi duman,hüma da ben de çok başarılıydı evet hatta hüma 3 falda ısrarla bu dedi . döndü attım o kadar yerinde tespit etmiş ki daha kararlı gelecek vs diye ..
şuanki ilişkinizi,problemleri,bilinçaltını çözmek için çocukluğunuza inmek gerek heraldecanım aynen onu farkettim senle ortak çıkan çok, yeni keşiflerde bulunuruz tabi
Ben suyum selenayi hic sevmedim senin saydiklarin banada ayni ciktiHuma oyle her ay bir fal atiyorum, 3 fal bakti toplam, Hepsi cikti.
Sonuncuda ekim basi hanede tartisma gordu, yarin eve bi sahsiyet gelecek,
Kesin tartisiriz, son falida yuzdeyuz cikmis olur zamaniyla beraber.
sen de bogaydin demi, acaba burclar mi etkiliyo bu enerji isini.
mesela selanayi sevenler su grubu falan mi? Bunu bi arastirmak lazim.
mevcut durumda ve karşındaki kişinin duygularında nasıl buldun canım?
bır yolun varda maıllere cvp verılmıyormu? bılen varmı soru sordm cvp vermedıler halen
Aylin eskiye gore cok daha basarili sanki artikÇok beğendim canım ya herşeyi doğru söylemiş ayrılık sebebimizi falan bilmiş, kafamın içini okumuş sanki resmen ben o kadar beklemiyordum aylini. bir de pembeci değilmiş ya o bakımdan çok önemliydi benim için
Selenanin tek kelimesi cikmadi banaHayatim o zamanlar anda bildikleri olmus ama malesef gelecek cikmadi bir tarot bi su attim bi de kebelek ama hicbiri cikmadi. Sanirim bir cikmadi mi bir daha cikmiyor selena korkma o yuzden, kendisi de diyor cikmadiysam atmayin muhtemelen yine cikmayacak paraniza yazik olur diye
Aylin eskiye gore cok daha basarili sanki artik
Canim bende cikan tek tarih famanin verdigi tarihti bir kez soka girmistim bir ay dedi bir ay sonra telefon caldi soktan acamamistim aylinde gecen falda bildi ama bir ay sonra dedi on gun sonra olduBen ilk defa baktırdım canım ya biryolunvarda ilkay dışında kimseye güvenmiyordum çünkü ne kadar rezil falım varsa biryolunvarda hep. O yüzden indirimde diye bir atıyım dedim ama şaşırttı baya verdiği tarihler ötekilerle aynı delirmemek elde değil insan çok umut ediyor ya hemen hepsi aynı tarihi verince keşke yapmasak oluruna bıraksak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?