- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Canim bende cikan tek tarih famanin verdigi tarihti bir kez soka girmistim bir ay dedi bir ay sonra telefon caldi soktan acamamistim aylinde gecen falda bildi ama bir ay sonra dedi on gun sonra oldu
Ben hiç sevmedim falından sonrada 3 gün kendime gelemedim insan bitanemi iyi şey söylemez..söylemedi..hiçbir dediğide çıkmadı şükürler olsun.en sinir olduğım ve asla baktırmıycağım 2 falcı 1.ilkay 2. Falsepeti alex..Iyi geceler kizlar. Simdi ilkay ablanin yorumu dinledik simdi. Boşuna orda burda para harcamisim. Diger bir kac falci hariç bakilan en guzel faldi. Gizem hatun gecmis ve anda harikaydi. Lale gül, sevgi duman iyiydi. Bu uc falcinin en ust versiyonu gibi oldu ilkay abla. Geçmisle ilgili konusmadi. An ve gelecek. .. bana cok tutabilitesi yüksek seyler söyledi. Daha once falıma bakmamisti 5 6 kez Özür diledi. Hastalari vefatlari olmuş kötüymus gercekten. Falci olarak da insan olarak da acayip sevdim ben onu.
saraylinin twitter hesabini dene canim ordan vakit buldukca kart cekio burclar icin ve ayrica emaillere de cevap veriyorum demis, ben ir keresinde emaille fal istemistim paypaldan odeme yapmistim ona eger cok baktirmak istersen aklinda bulunsunValla sen Saraylı demiştin baktiracaktim kadın kayboldu bakıyorum yok yokk
Yaa dur hemen kusupp gorusmemek olmazz görüşün beeee kıymetini bilinn bulamayan varr..
İnşallah barisirsin kizzz
cikan fal haberleri olmasi insani birazcik da olsa mutlu ediyorinsan böyle olunca seviniyor değil mi yani en azından verdiğin paranın veya içine girdiğinin beklentinin karşılığını almak az da olsa güzel :)) son zamanlarda bende de fama, meryem,saraylı,aylin,ilkay,şehrazat bilmiş oldu.
falların çıkıyo da sonrası bizim kararımızla şekilleniyo işte. kararlı mısın sen peki küslüğü devam ettirme noktasında?
ne guzel..darisi herkesin basinaÇıkan fallarım var kızlarr..saraylıya baktırmıştım bir durumum vardı bunla ilgili aracılar vardı ama o aracılar patlayacak olmayacak demişti üzülmüştüm ama gerçekten dediği çıktı.
Bir diğeri de sevgi duman aşk hayatım için eylül ortası demişti ama gecikmeli olarak gerçi çok bi gecikme değil ama dun itibariyle çıktı.uzun zamandır iletişimde olmadığım farklı şehirde olduğum eski erkek arkadaşımı son iki harfini de söyleyerek tarif etmişti ve sana dönüş yapmak isteyecek demişti ama sen istemeyeceksin başkası çıkcak karşına ikilemde kalacaksın diğerini seçeceksin dedi henüz başkası çıkmadı ama eskisiyle ilgili dediği oldu iki gündür şaşırtıcı bir şekilde ilgisi başladı.başka çıkan ayrıntılar olursa yine yazarım :)
Lalegül ve saraylı nerede şeker ne falları baktırdınTakip edemedim, ne çıktı bacım? Ne demişlerdi son olay ne? tarih tuttu mu? :))
Ben hiç sevmedim falından sonrada 3 gün kendime gelemedim insan bitanemi iyi şey söylemez..söylemedi..hiçbir dediğide çıkmadı şükürler olsun.en sinir olduğım ve asla baktırmıycağım 2 falcı 1.ilkay 2. Falsepeti alex..
Senin adına sevindim canım
saraylinin twitter hesabini dene canim ordan vakit buldukca kart cekio burclar icin ve ayrica emaillere de cevap veriyorum demis, ben ir keresinde emaille fal istemistim paypaldan odeme yapmistim ona eger cok baktirmak istersen aklinda bulunsun
saraylı ya hiç baktırmadım. lale gül binnaz daLalegül ve saraylı nerede şeker ne falları baktırdın
İlkay abla harici kimse ikinci yeni birini görmemişti. Yeni birini de gördü İlkay :))
İlkay da benzer tarih verdi. 1,5 ay sonra gelecek ama sen onun sana etmiş olduğu sözler ve geçen zamandan sonra soğukluk hissedeceksin. Onunla bir süre daha devam edeceksiniz ama şu an tanışmadığın gözleri ışıl ışıl parlak gözlü biriyle bir ortamda tanışacaksınız en az 4 ortak arkadaşınız var bu kişiyle. Maddi durumu iyi, karşılıklı beğeni olacak ilk görüşte ama hemen bir ilişki olmayacak. Ayrıldığım kişiyi ben istemeyecekmişim. Eğer istersem yenisiyle yolum açıkmış, karşılıklı bir sevgi anlayış olacakmış. Ama sabredersem de eskisinin sorunları 8 ayda düzelecekmiş. Yani falın sonucunu benim irademe bağlamış ama onun dışında çok şeyler söyledi çok olabilitesi yüksek şeyler.Yenı bırı senı çokkkk mutlu etsın sekerrrr
Ne attin kiz batti balik yam gider jubile yapamaylin'in falını çok beğendim anda çok iyiydi. ilkfalı patlamıştı gerçihayırlısı
Ne attin kiz batti balik yam gider jubile yapam
İlkay da benzer tarih verdi. 1,5 ay sonra gelecek ama sen onun sana etmiş olduğu sözler ve geçen zamandan sonra soğukluk hissedeceksin. Onunla bir süre daha devam edeceksiniz ama şu an tanışmadığın gözleri ışıl ışıl parlak gözlü biriyle bir ortamda tanışacaksınız en az 4 ortak arkadaşınız var bu kişiyle. Maddi durumu iyi, karşılıklı beğeni olacak ilk görüşte ama hemen bir ilişki olmayacak. Ayrıldığım kişiyi ben istemeyecekmişim. Eğer istersem yenisiyle yolum açıkmış, karşılıklı bir sevgi anlayış olacakmış. Ama sabredersem de eskisinin sorunları 8 ayda düzelecekmiş. Yani falın sonucunu benim irademe bağlamış ama onun dışında çok şeyler söyledi çok olabilitesi yüksek şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?