Binnaz Abla

Maasallahhh Aman nazar degmesın guzel seyler bunlar Bakalım, senın gönlün hangısını ısterse o olsun / O olsun ama sımarmasın, senın kıymetını bılsın, çok mutlu etsın

Aminn. En olumsuz konuşuyo denen ilkay abla bile dönecek dediyse gelicek galiba O kedi buraya gelecek :)))

Bana yine aglama gelmeden ben yatiim en iyisi.
@sevgican86 i da merak ettim ama
Bu saate kadar gelmediyse iyiler herhalde
Evet tatlın ben de boğayım ama ay yengeçte Serena da tutar bende ams şenle neredeyse aynı falcılarımız.sevgican ya gelse de nolduğunu öğrensek,çocuğu boğazlamamıştır inşallah

ilkay'a ne baktırmıştın? ben kahve attım bi defa ama acaba tarot'ta daha mı iyi?

Ilkay'ın ıhtısası tarottur Kahveyı tercıh etmez, bır dönem bakmadı bıle, sadece tarot baktı
Tuhaf gelebılır ama bana cıkmamasına ragmen begenırım Ilkay'ı

şimdi bi daha dinledim yorumunu, ay yine içim karardı vallahi. tarot atıp biraz daha mı karartsam içimi, yoksa hiç bulaşmasam mı bilemedim :)

dayanamadım attım valla.. hüma'ya niyet, ilkay'a kısmet :) Dün Serüven bozdu moralimi, bugün de ilkay gerçekleri yüzüme yüzüme vursun tamam olsun :))
Tutmadiysa enerjin atma ilkay benim sinirimi bozmustu konusmasi bile olumsuz enerji veriyor o kadinin ,mesela ayni durumu nesibede soyluyor yada baska birisi mesela en son huma insan gibi uyardi kadin sevgide oyle ama ilkayin soyleme sekli,tarzi itici..o kadina isinamadim dedikleride olmadi ztn o yuzden zorlama bosunada moralini bozma :)

dayanamadım attım valla.. hüma'ya niyet, ilkay'a kısmet :) Dün Serüven bozdu moralimi, bugün de ilkay gerçekleri yüzüme yüzüme vursun tamam olsun :))

Seruven'i ben beğenmedim ama olabilir dediklerim de var. Ama öyle övüldüğü gibi bişey görmedim. Yalnız sevgi duman isminde e ve m harfi bulunan kişi ile yapacağı konuşma sonrası olumlu etkilenecek ve size bir adım atacak dedi. Pazar gününden bu yana adım felan olmadı. Seruven de isminde e ve m harfi bulunan bir kişiden seni kıskanmış ya da böyle bir kişi ile ilgili sorun yaşanacak demiş. Emre ismindeki arkadaşım onunla sorunları aşabilirsiniz tarzında pazar günü konuşmuştu. Sevgi ve seruven aynı harflere farklı anlamlar yüklemiş. Bayılazammm :))))

Bi bana mı iyi davranmış bu kadın, herkes negatif diyor

Bu arada kizlar eskiden bana hep seruven cikardi hemde zamaniyla beraber ama bu kadina nolmus ya son baktirdigim fali cok bastan savmaydi

Serüven'e ben ilk defa baktırdım ama dün de yazdığım gibi pek tatmin olmadım. O da olumsuz konuştu, sorun içeriği değil, senin de dedğin gibi baştan savma oluşu, verdiği cevaplar hep yuvarlak ve tek cümle, net bir şey yok yani. Bilmiyorum sevemedim ve inşallah çıkmaz dedikleri..

İlkay'a gelince; atmış bulundum valla bi kere, iptal da edilmiyor. vardır bunda da bi hayır :) Hüma'ya hala atmayı düşünüyorum ama, o nasıl? Çıktı mı hiç dedikleri?

Baktırdığım bütün online falcılar içinde şimdilik en birinç favorim Sevgi. Dedikleri çıkar mı bilmiyorum ama üslubunu çok sevdim.

Sansli gunundeymisin :):) bide kizar erkeklere saydirir arada geliyorlar oyle :) bizim @sevgican86 gibi :) kizzz nerdesin cocugu buldun bizi unuttun :)

Benim eski sevgilimi içinde bulunduğu ruh hali ve karakteriyle öyle bir tarif etti ki... Aynen olduğu gibi... Çocuğa dolaylı yoldan mal dedi. Canım yaaa çok haklıydı bence huhaha Ama herkes tarot da iyi demiş bana kahve baktı. Sizce bir fark olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…