Maasallahhh Aman nazar degmesın guzel seyler bunlar Bakalım, senın gönlün hangısını ısterse o olsun / O olsun ama sımarmasın, senın kıymetını bılsın, çok mutlu etsın
Katina attım ucuzken atsaydın keşke
Düzeltme: Hala indirimli fiyatı at derim sevgiden bile iyiydi.
Evet tatlın ben de boğayım ama ay yengeçte Serena da tutar bende ams şenle neredeyse aynı falcılarımız.sevgican ya gelse de nolduğunu öğrensek,çocuğu boğazlamamıştır inşallahBana yine aglama gelmeden ben yatiim en iyisi.
@sevgican86 i da merak ettim ama
Bu saate kadar gelmediyse iyiler herhalde
İlkay da benzer tarih verdi. 1,5 ay sonra gelecek ama sen onun sana etmiş olduğu sözler ve geçen zamandan sonra soğukluk hissedeceksin. Onunla bir süre daha devam edeceksiniz ama şu an tanışmadığın gözleri ışıl ışıl parlak gözlü biriyle bir ortamda tanışacaksınız en az 4 ortak arkadaşınız var bu kişiyle. Maddi durumu iyi, karşılıklı beğeni olacak ilk görüşte ama hemen bir ilişki olmayacak. Ayrıldığım kişiyi ben istemeyecekmişim. Eğer istersem yenisiyle yolum açıkmış, karşılıklı bir sevgi anlayış olacakmış. Ama sabredersem de eskisinin sorunları 8 ayda düzelecekmiş. Yani falın sonucunu benim irademe bağlamış ama onun dışında çok şeyler söyledi çok olabilitesi yüksek şeyler.
ilkay'a ne baktırmıştın? ben kahve attım bi defa ama acaba tarot'ta daha mı iyi?
Ilkay'ın ıhtısası tarottur Kahveyı tercıh etmez, bır dönem bakmadı bıle, sadece tarot baktı
Tuhaf gelebılır ama bana cıkmamasına ragmen begenırım Ilkay'ı
şimdi bi daha dinledim yorumunu, ay yine içim karardı vallahi. tarot atıp biraz daha mı karartsam içimi, yoksa hiç bulaşmasam mı bilemedim :)
ilkay'a ne baktırmıştın? ben kahve attım bi defa ama acaba tarot'ta daha mı iyi?
Bence sakin bırak
Tutmadiysa enerjin atma ilkay benim sinirimi bozmustu konusmasi bile olumsuz enerji veriyor o kadinin ,mesela ayni durumu nesibede soyluyor yada baska birisi mesela en son huma insan gibi uyardi kadin sevgide oyle ama ilkayin soyleme sekli,tarzi itici..o kadina isinamadim dedikleride olmadi ztn o yuzden zorlama bosunada moralini bozma :)dayanamadım attım valla.. hüma'ya niyet, ilkay'a kısmet :) Dün Serüven bozdu moralimi, bugün de ilkay gerçekleri yüzüme yüzüme vursun tamam olsun :))
dayanamadım attım valla.. hüma'ya niyet, ilkay'a kısmet :) Dün Serüven bozdu moralimi, bugün de ilkay gerçekleri yüzüme yüzüme vursun tamam olsun :))
Tutmadiysa enerjin atma ilkay benim sinirimi bozmustu konusmasi bile olumsuz enerji veriyor o kadinin ,mesela ayni durumu nesibede soyluyor yada baska birisi mesela en son huma insan gibi uyardi kadin sevgide oyle ama ilkayin soyleme sekli,tarzi itici..o kadina isinamadim dedikleride olmadi ztn o yuzden zorlama bosunada moralini bozma :)
Bu arada kizlar eskiden bana hep seruven cikardi hemde zamaniyla beraber ama bu kadina nolmus ya son baktirdigim fali cok bastan savmaydi
Seruven'i ben beğenmedim ama olabilir dediklerim de var. Ama öyle övüldüğü gibi bişey görmedim. Yalnız sevgi duman isminde e ve m harfi bulunan kişi ile yapacağı konuşma sonrası olumlu etkilenecek ve size bir adım atacak dedi. Pazar gününden bu yana adım felan olmadı. Seruven de isminde e ve m harfi bulunan bir kişiden seni kıskanmış ya da böyle bir kişi ile ilgili sorun yaşanacak demiş. Emre ismindeki arkadaşım onunla sorunları aşabilirsiniz tarzında pazar günü konuşmuştu. Sevgi ve seruven aynı harflere farklı anlamlar yüklemiş. Bayılazammm :))))
Sansli gunundeymisin :):) bide kizar erkeklere saydirir arada geliyorlar oyle :) bizim @sevgican86 gibi :) kizzz nerdesin cocugu buldun bizi unuttun :)Bi bana mı iyi davranmış bu kadın, herkes negatif diyor
Bu arada kizlar eskiden bana hep seruven cikardi hemde zamaniyla beraber ama bu kadina nolmus ya son baktirdigim fali cok bastan savmaydi
Sansli gunundeymisin :):) bide kizar erkeklere saydirir arada geliyorlar oyle :) bizim @sevgican86 gibi :) kizzz nerdesin cocugu buldun bizi unuttun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?