Binnaz Abla

Şunu söyleyebilirim ki, Lale Gül ve İlkay Gür'ün anlık analizleri birebir aynı gibiydi. Çok paraleldi yorumları.

Evet eskiden seruven bana hep cikardi tarihiyle ama son attigimda cok sasirdim yani yuvarlak ve ozensiz bir faldi soruma gore sacmalamis yani :/ eskiden hic boyle degildi yazili bide eski insan mi bakiyor baskasi mi onuda anlamiyoruz ztn telwee malum herkes kendi kafasina gore soyle diyim sevgi ve huma bi olayi bildi net zaman degil ama bu ay icinde denmisti oldu,begendim bakimlarini ikisininde olumsuzdaa olsa insan gibi soyluyorlar :)

Olabiliyor mesela selenaya ben tarot atmistim hic bisey bilememisti ama su falinda ani gecmisi dokmustu kadin ortaya,ilkayi bilemem ona bi kere baktirdim bir dahada baktirmam :) o erkeklere genelde oyle hitap ediyor sevdigi bi erkek arkadas varmi bilmiyorum :) bir alip veremedigi var ama cozemedik :)

Bence aksine falda o insanlarla ilgili bişeyler görüyor ve kadınların bu denli üzülüp falcı peşinde koşması insani olarak etkiliyor onu. Erkeklerin bu vicdansızlıkları, kolayı seçmeleri kadını çileden çıkarttı sanırım

Orasi dogru bizde biliyoruz okuz olduklarini yada baska bir durumda soylenmesi gerekenleri :) ama hitap sekli denen bisey var olumsuzu bile soylerken kalp kiramak lazim o kadinin enerjisini sevmedim ben benden uzak aman :) ama sana tutmus ani falanda bilmisse o zaman sana bilmis gercekten , güzel seyler ciksin insallahh

Bad yorumcu kendisi demişti falında ama bana very bad dı arkadaş hiç tutmadı ve bende negatif enerji alıyorum ondan bilmiyorum niye.
Enerji meselesi diye hep diyoruz ya kuzum bizee tutmamiss zorlamanin manasi yok :) bu arada kizlar sezgi candanin dedigide oldu gibi ama sonuc onun dedigi gibi tozz pembe degil :/

Aminnn Lale Gül de İlkay Gür de 1 saat arayla bana çok pozitif enerjilisin tarzında yorum yaptılar. Çok parlak bir auram varmış. Hıh! Fallardan beynim mi ofsayta düştü yoksa gerçekten acımı unutmaya mı başladım bilmiyorum. Bugün pek neşeli hissediyorum.

Aşk acısı çekip de ölen kimse görmedim. Bence bu bir süreç. Bir gün bunları okuyup gerçekten güleceğiz. Sonuçta tevekkül ve tevafuk denen şeyler var. Teslim olmayı bilmiyoruz. Sabretmeyi... Becerebilsek teslim olmanın huzurunu yaşayacağız...

Masallah de nazar değmesinn zaman gectikcee bazi konularda insan kendine gelip daha az aklina takiyor o yuzden olabilir,fazla fal baktirmakta etkiliyor beni enerjim dusuyor mesela

Binnaz da Lale Gül'e mi baktırdın tek canım?

Masallah de nazar değmesinn zaman gectikcee bazi konularda insan kendine gelip daha az aklina takiyor o yuzden olabilir,fazla fal baktirmakta etkiliyor beni enerjim dusuyor mesela
Düşündüm... İlkay da dedi. Sürekli kafanda neden, niçin sorguluyorsun. Düşünmeyi bırak, biraz kafa tatili yap. Gerçekten düşündüm. Neden ağlıyorum? Sevgilim devasız hastalığa mı tutuldu? Yok. Kaza mı geçirdi? yok. Neden ağlıyorum? Çünkü ailesi beni istemedi, sevgilim de kolayı seçip benden vazgeçti. İşte durum bu! Terketti.., Bensiz daha huzurlu olacağına inandı. Benim elimi tutup, güç bularak yola devam etmek yerine bensizliği tercih etti. Değmez yüzümü kırıştırmaya, saçımı beyazlatmaya. Giyindim, süslendim bugün. Saçlarımı daha bir özenle şekillendirdim, makyajımı yaptım, şıkır şıkır giyindim, tıkır tıkır topukluları da geçirdim ayaklarıma. Dünya umrumda değil, umarım bu ruh haliyle devam ederim :)

Öyle olmuyo 18 ayla rekordayım ben o zamanSevgi duman tarıh verdımı? Birde denemedıysen Hüma Bal .. Önerırım. Aşk yorumunda ıyıdıt..

Öyle olmuyo 18 ayla rekordayım ben o zamanSevgi duman tarıh verdımı? Birde denemedıysen Hüma Bal .. Önerırım. Aşk yorumunda ıyıdıt..

Çok param gitti, sevgilim terketti diye değil ama parasızlıktan depresyona gireceğim bu gidişle :)) Hüma da 35 tl imiş oy oyyyy.... Ne zaman giriyor bu kadın? Saraylı ya da iyi diyorlar. Hüma mı saraylı mı? Allah sabır versin sana da inşallah. Evet verdi. İsminde o,u,ö,ü gibi yuvarlar harfler varsa ekim 20- kasım 10 arası bir süreç dedi. Soyisminde var bu harfler isim olarak niteleyebilir miyiz dedim evet dedi.

_Makaron_ benim eşek herif de ailesi için benden vazgeçmişti. Kaderdaşız sanırım. Üzülmeye bile değmez onlar için aslında.

Eskiden gelinlere kızardım. Kayınvalideleri kendi anneniz gibi görseniz sıkıntı olmaz derdim. Öyle olmuyormuş, sevmemek için tanımalarına bile gerek yokmuş

Hüma yakalamak zor!!!ama tavsiye ederim.. Açıkcası...

_Makaron_ benim eşek herif de ailesi için benden vazgeçmişti. Kaderdaşız sanırım. Üzülmeye bile değmez onlar için aslında.
O grupta bende varım değmez emin olun derdimi döktüğüm yeri okudum az önce ne için kim için demi beni seçmeyen biri için hakkettim mi hayır işte bunda sonuna kadar eminim bu dünyada olmazsa bile öbür dünyaya bıraksın Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…