Evet eskiden seruven bana hep cikardi tarihiyle ama son attigimda cok sasirdim yani yuvarlak ve ozensiz bir faldi soruma gore sacmalamis yani :/ eskiden hic boyle degildi yazili bide eski insan mi bakiyor baskasi mi onuda anlamiyoruzSerüven'e ben ilk defa baktırdım ama dün de yazdığım gibi pek tatmin olmadım. O da olumsuz konuştu, sorun içeriği değil, senin de dedğin gibi baştan savma oluşu, verdiği cevaplar hep yuvarlak ve tek cümle, net bir şey yok yani. Bilmiyorum sevemedim ve inşallah çıkmaz dedikleri..
İlkay'a gelince; atmış bulundum valla bi kere, iptal da edilmiyor. vardır bunda da bi hayır :) Hüma'ya hala atmayı düşünüyorum ama, o nasıl? Çıktı mı hiç dedikleri?
Baktırdığım bütün online falcılar içinde şimdilik en birinç favorim Sevgi. Dedikleri çıkar mı bilmiyorum ama üslubunu çok sevdim.
Olabiliyor mesela selenaya ben tarot atmistim hic bisey bilememisti ama su falinda ani gecmisi dokmustu kadin ortaya,ilkayi bilemem ona bi kere baktirdim bir dahada baktirmam :) o erkeklere genelde oyle hitap ediyor sevdigi bi erkek arkadas varmi bilmiyorum :) bir alip veremedigi var ama cozemedik :)Benim eski sevgilimi içinde bulunduğu ruh hali ve karakteriyle öyle bir tarif etti ki... Aynen olduğu gibi... Çocuğa dolaylı yoldan mal dedi. Canım yaaa çok haklıydı bence huhahaAma herkes tarot da iyi demiş bana kahve baktı. Sizce bir fark olur mu?
Olabiliyor mesela selenaya ben tarot atmistim hic bisey bilememisti ama su falinda ani gecmisi dokmustu kadin ortaya,ilkayi bilemem ona bi kere baktirdim bir dahada baktirmam :) o erkeklere genelde oyle hitap ediyor sevdigi bi erkek arkadas varmi bilmiyorum :) bir alip veremedigi var ama cozemedik :)
Bad yorumcu kendisi demişti falında ama bana very bad dı arkadaşSansli gunundeymisin :):) bide kizar erkeklere saydirir arada geliyorlar oyle :) bizim @sevgican86 gibi :) kizzz nerdesin cocugu buldun bizi unuttun :)
Orasi dogru bizde biliyoruz okuz olduklarini yada baska bir durumda soylenmesi gerekenleri :) ama hitap sekli denen bisey var olumsuzu bile soylerken kalp kiramak lazim o kadinin enerjisini sevmedim ben benden uzak aman :) ama sana tutmus ani falanda bilmisse o zaman sana bilmis gercekten , güzel seyler ciksin insallahhBence aksine falda o insanlarla ilgili bişeyler görüyor ve kadınların bu denli üzülüp falcı peşinde koşması insani olarak etkiliyor onu. Erkeklerin bu vicdansızlıkları, kolayı seçmeleri kadını çileden çıkarttı sanırım
Enerji meselesi diye hep diyoruz ya kuzum bizee tutmamiss zorlamanin manasi yok :) bu arada kizlar sezgi candanin dedigide oldu gibi ama sonuc onun dedigi gibi tozz pembe degil :/Bad yorumcu kendisi demişti falında ama bana very bad dı arkadaşhiç tutmadı ve bende negatif enerji alıyorum ondan bilmiyorum niye.
Orasi dogru bizde biliyoruz okuz olduklarini yada baska bir durumda soylenmesi gerekenleri :) ama hitap sekli denen bisey var olumsuzu bile soylerken kalp kiramak lazim o kadinin enerjisini sevmedim ben benden uzak aman :) ama sana tutmus ani falanda bilmisse o zaman sana bilmis gercekten , güzel seyler ciksin insallahh
Masallah de nazar değmesinnAminnnLale Gül de İlkay Gür de 1 saat arayla bana çok pozitif enerjilisin tarzında yorum yaptılar. Çok parlak bir auram varmış. Hıh! Fallardan beynim mi ofsayta düştü yoksa gerçekten acımı unutmaya mı başladım bilmiyorum. Bugün pek neşeli hissediyorum.
Binnaz da Lale Gül'e mi baktırdın tek canım?AminnnLale Gül de İlkay Gür de 1 saat arayla bana çok pozitif enerjilisin tarzında yorum yaptılar. Çok parlak bir auram varmış. Hıh! Fallardan beynim mi ofsayta düştü yoksa gerçekten acımı unutmaya mı başladım bilmiyorum. Bugün pek neşeli hissediyorum.
Düşündüm... İlkay da dedi. Sürekli kafanda neden, niçin sorguluyorsun. Düşünmeyi bırak, biraz kafa tatili yap. Gerçekten düşündüm. Neden ağlıyorum? Sevgilim devasız hastalığa mı tutuldu? Yok. Kaza mı geçirdi? yok. Neden ağlıyorum? Çünkü ailesi beni istemedi, sevgilim de kolayı seçip benden vazgeçti. İşte durum bu! Terketti.., Bensiz daha huzurlu olacağına inandı. Benim elimi tutup, güç bularak yola devam etmek yerine bensizliği tercih etti. Değmez yüzümü kırıştırmaya, saçımı beyazlatmaya. Giyindim, süslendim bugün. Saçlarımı daha bir özenle şekillendirdim, makyajımı yaptım, şıkır şıkır giyindim, tıkır tıkır topukluları da geçirdim ayaklarıma. Dünya umrumda değil, umarım bu ruh haliyle devam ederim :)Masallah de nazar değmesinnzaman gectikcee bazi konularda insan kendine gelip daha az aklina takiyor o yuzden olabilir,fazla fal baktirmakta etkiliyor beni enerjim dusuyor mesela
Evet. Canlı sohbet tarzı olması sinir bozucu ama. Süre kısa. Ve sonradan yazılara ulaşamadımBinnaz da Lale Gül'e mi baktırdın tek canım?
Öyle olmuyo 18 ayla rekordayım ben o zamanSevgi duman tarıh verdımı? Birde denemedıysen Hüma Bal .. Önerırım. Aşk yorumunda ıyıdıt..Gizem Hatun, sevgi duman ve lale gül paralel şeyler söyledi. Lale hanım da anasını, aile baskısını bildi. İş sorunlarını felan bildi, Ama en uzak tarihi o verdi. Gizem hatun 1 aylık süre verdi en yakın tarih onunki. Ama o da bu süre uzayabilir ama gelecek dedi. Yani bir sürü fal baktırdım. Aralık sonunu vermişlerdi hep en son. Falcı Sema ve Lale Hanım Ocak dediÖlürüm o zamana be... Ben zaten iyileşirim. Peh
Öyle olmuyo 18 ayla rekordayım ben o zamanSevgi duman tarıh verdımı? Birde denemedıysen Hüma Bal .. Önerırım. Aşk yorumunda ıyıdıt..
_Makaron_ benim eşek herif de ailesi için benden vazgeçmişti. Kaderdaşız sanırım. Üzülmeye bile değmez onlar için aslında.
Hüma yakalamak zor!!!ama tavsiye ederim.. Açıkcası...Çok param gitti, sevgilim terketti diye değil ama parasızlıktan depresyona gireceğim bu gidişle :)) Hüma da 35 tl imiş oy oyyyy.... Ne zaman giriyor bu kadın? Saraylı ya da iyi diyorlar. Hüma mı saraylı mı? Allah sabır versin sana da inşallah. Evet verdi. İsminde o,u,ö,ü gibi yuvarlar harfler varsa ekim 20- kasım 10 arası bir süreç dedi. Soyisminde var bu harfler isim olarak niteleyebilir miyiz dedim evet dedi.
Battı balık yan gider, bi de onu deneyeyim ama 2 hafta sonra felan. Beynim cidden çorba oldu. Kaç tane falcıyı dinledim, kendimi dinlemeye fırsatım olmadı :))Hüma yakalamak zor!!!ama tavsiye ederim.. Açıkcası...
O grupta bende varım değmez emin olun derdimi döktüğüm yeri okudum az önce ne için kim için demi beni seçmeyen biri için hakkettim mi hayır işte bunda sonuna kadar eminim bu dünyada olmazsa bile öbür dünyaya bıraksın Rabbim._Makaron_ benim eşek herif de ailesi için benden vazgeçmişti. Kaderdaşız sanırım. Üzülmeye bile değmez onlar için aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?