Canım ailelerin istememesi çok kötü bir durum. Erkek arkadaşın geri dönsede ilerde çok büyük sorunlar olabilir. Tahmin edemeyeceğin kadar. Ben nelere şahit oldum istenmeyen gelini oğlundan ayırmak için büyü yapan kaynanalar bile var. Daha seni tanımadan istemeyen bir kayınvalide adayının da çok iyi niyetli olduğuna inanananam. Bunlar başına ilerde çok büyük sorunlar açabilir. Bilmiyorum aranızdaki sevgi bağını. Belki onsuz yaşayamayacak kadar çok seviyorsun ama biraz mantığını da devreye sokman gerekir böyle bir durumda..Eskiden gelinlere kızardım. Kayınvalideleri kendi anneniz gibi görseniz sıkıntı olmaz derdim. Öyle olmuyormuş, sevmemek için tanımalarına bile gerek yokmuş
bendede görmüştü temmuzda tanışıp çok mükemmmel oturaklı bi ilişkim olcaktı.galiba hayali bu kişi kiİlkay abla harici kimse ikinci yeni birini görmemişti. Yeni birini de gördü İlkay :))
Canım ailelerin istememesi çok kötü bir durum. Erkek arkadaşın geri dönsede ilerde çok büyük sorunlar olabilir. Tahmin edemeyeceğin kadar. Ben nelere şahit oldum istenmeyen gelini oğlundan ayırmak için büyü yapan kaynanalar bile var. Daha seni tanımadan istemeyen bir kayınvalide adayının da çok iyi niyetli olduğuna inanananam. Bunlar başına ilerde çok büyük sorunlar açabilir. Bilmiyorum aranızdaki sevgi bağını. Belki onsuz yaşayamayacak kadar çok seviyorsun ama biraz mantığını da devreye sokman gerekir böyle bir durumda..
Biraz zamana bırak bence.. Bakalım onsuzluğa alışabilecekmisin. Hem ben bir erkeğin anası babası istemedi diye mücadele etmeden sevdiği kızı terketmesini kabullenemem. Şimdi annesinin sözüne bakarak seni bırakan ilerde evlendiğinde kimbilir neler yapar bunları da düşün
bu hangi aylin acabaAyline katina atmıştım ben de. Çok tatlı bi bayan sıcakkanlı ve hiç ayrıntı vermediğim halde çok ince ayrıntılar bilmiş. En yakın ekim ayına verdi tarih. Aynı konu için sevgi kasım demişti. Tümay aralık veya kasım demişti. Bakalım hangisi tutucak.
Ekimde tarih bekleyenler var mı?
Çıkarsa veya çıkmazsa falcı adlarıyla birlikte yazın kızlar n'oolur, biz de boşa beklemeyelim bidaha da baktırmayalım onlara
Ayline katina atmıştım ben de. Çok tatlı bi bayan sıcakkanlı ve hiç ayrıntı vermediğim halde çok ince ayrıntılar bilmiş. En yakın ekim ayına verdi tarih. Aynı konu için sevgi kasım demişti. Tümay aralık veya kasım demişti. Bakalım hangisi tutucak.
Çıkarsa veya çıkmazsa falcı adlarıyla birlikte yazın kızlar n'oolur, biz de boşa beklemeyelim bidaha da baktırmayalım onlara
Ekimde ben de bekliyorum canım sonuna doğru ama. Ekimin sonuna doğru diyenler aylin, hüma, asenat, müge dedi. Sevgi eylül ortasından sonra demişti geçti.
Çok çok haklısın. İşte insan aslında mantığıyla biliyor da herşeyi aşıkken gözü görmüyor. Lale, İlkay, Gizem hepsi de ayrıldığım kişinin benden çok yıprandığını söylediler. Aşırı baskı altında kalmış. Adeta iki ateş hattında gibi hissetmiş. Yapı olarak ben güçlü o güçsüz olduğundan o daha çok yıpranmış ve kayıtsızlığı seçmiş. Ama bu kayıtsızlık sadece bana değil tüm sosyal yaşantısına karşıymış. Aşırı sorunlu bir dönemdeymiş ki bana da öyle diyordu, ya beni anlamıyorsun iyi değilim gelme üstüme diyordu. Ortada sebep bulamıyordum bu kadar bunalıma girmek için. Tuhaf, aşırı naif yapısı var. Bu benle evlense daha ne zorluklar gösterecek hayat kim bilir... Bundan bir cacık olmaz. Anlıyorum artık... Ama insan bir bakışını, bir gülüşünü özleyip kahırlanıyor bazenCanım ailelerin istememesi çok kötü bir durum. Erkek arkadaşın geri dönsede ilerde çok büyük sorunlar olabilir. Tahmin edemeyeceğin kadar. Ben nelere şahit oldum istenmeyen gelini oğlundan ayırmak için büyü yapan kaynanalar bile var. Daha seni tanımadan istemeyen bir kayınvalide adayının da çok iyi niyetli olduğuna inanananam. Bunlar başına ilerde çok büyük sorunlar açabilir. Bilmiyorum aranızdaki sevgi bağını. Belki onsuz yaşayamayacak kadar çok seviyorsun ama biraz mantığını da devreye sokman gerekir böyle bir durumda..
Biraz zamana bırak bence.. Bakalım onsuzluğa alışabilecekmisin. Hem ben bir erkeğin anası babası istemedi diye mücadele etmeden sevdiği kızı terketmesini kabullenemem. Şimdi annesinin sözüne bakarak seni bırakan ilerde evlendiğinde kimbilir neler yapar bunları da düşün
Amin... Ben şunu anladım ibadetle felan iyi müslümanlık olmuyormuş. Yazıklar olsun...Ne kadar zor bu ısler ya bırısı olsa bırısı olmuyor ınsanların hıc bırısı dört dörtlük değil tabi ki ama anlayışlı olmak lazım,özelliklede büyüklerin bu konuda anlayışlı olması lazımAllah hepimizi iyi ailelerle,insanlarla karşılaştırsın,bize destek olucak insanlarla
pek birşey yok ya maalesefnoolduu aşk böcüğü
Son olarak bi de Hüma Bal deneyip kapanışı yapayım dedim ama anında 4 kişi almış ve meşgule düşmüş. Sizce online olur mu bügün tekrar? Bi de ne falında daha iyi?
pek birşey yok ya maalesef
adam aynı yani .
Bana nerdeyse bütün hepsi ekim dedi ,hatta ekim sonunda bana tekrar gelip yazıcaksın oldu diyen var :) ben bu ayın sonunda tüm söylenen ve çıkanları rapor halinde yazıcam bi umut bekliyorum bende napyım , hem yakın tarih hemde sneeye evlilik diyorlarrAyline katina atmıştım ben de. Çok tatlı bi bayan sıcakkanlı ve hiç ayrıntı vermediğim halde çok ince ayrıntılar bilmiş. En yakın ekim ayına verdi tarih. Aynı konu için sevgi kasım demişti. Tümay aralık veya kasım demişti. Bakalım hangisi tutucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?