yanındayken iyi ama işte uzaktayken sıkıntı zaten .İnsan neyse odur işte ne bekliyoruz ki ,
Olmayorsa zorlamanın bir anlamı yok zaten
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Yaaa hümayı bu kadar beğeniyormusunuzzz ,
Bana çıkmadı hiççç
Yemin ediyorum sırf verdikleri tarihler tutarlı mı diye en iyi denilenlere baktırıyorum :) Yoksa vazgeçtim galiba ben...
Dün akşam baktırdım en son onun dışında genelde kahve atıyorum. Bilemedim şimdicanım aslında kartlı fallara çok baktırmamak gerekiyor bir süre sonra doğru sonuç vermiyorlar
Kiz sen sevgi dumana baktirdin mi ya da gizeme ?Arkdslar emine kurtulusun fali cikiyormu.benimki icin seni dusunmuyor donmez asla unut dedi.baskasiyla evlendirdi birde ev kadini yapti.cikiyormu dedikleri kabus gibi faldi
Ben bu ara uctum zaten denemedigim kalmadi gizeme baktirdim kuzu sevgiyi yakalayamiyorum bi turluKiz sen sevgi dumana baktirdin mi ya da gizeme ?
O ne dedi sana nasildiBen bu ara uctum zaten denemedigim kalmadi gizeme baktirdim kuzu sevgiyi yakalayamiyorum bi turlu
Bana gizem derin olumsuz .gizemin karistirdigi seyler vardi bende.olumsuzdu gizem bana.herkezin olumlu konstgu kisiye olumsuz.olumsuz dedikleri kisiyede olumlu konustuO ne dedi sana nasildi
Sevgiyi yakala bir bakalim sen o ne dicekBana gizem derin olumsuz .gizemin karistirdigi seyler vardi bende.olumsuzdu gizem bana.herkezin olumlu konstgu kisiye olumsuz.olumsuz dedikleri kisiyede olumlu konustu
Sevgi nasil denedinmi sennSevgiyi yakala bir bakalim sen o ne dicek
Arkdslar emine kurtulusun fali cikiyormu.benimki icin seni dusunmuyor donmez asla unut dedi.baskasiyla evlendirdi birde ev kadini yapti.cikiyormu dedikleri kabus gibi faldi
Cok degisik ayrintilar biliyor olumlumydu sanaBen begenmıstım, tutarlı gelmıstı ama tırt hıc bır dedıgı çıkmadı
Cok degisik ayrintilar biliyor olumlumydu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?