Binnaz Abla

İnsan neyse odur işte ne bekliyoruz ki ,
Olmayorsa zorlamanın bir anlamı yok zaten
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
yanındayken iyi ama işte uzaktayken sıkıntı zaten .
bilmiyorum ya pek umudum yok bu ilişkiden açıkcası .

Seçtim gitti. İmparator mu neydi onu seçtim. 10 karttan 7 tanesi ters geldi. Oha!

Yemin ediyorum sırf verdikleri tarihler tutarlı mı diye en iyi denilenlere baktırıyorum :) Yoksa vazgeçtim galiba ben...

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın birşey sormak istiyorum. Fal baktırıyoruz hepimiz. Hepimizin sebebi farklı. Kimimiz başlangıç noktasında yaşadığı belirsizlikler için, kimimiz ayrılıp geri barışma durumlarını öğrenmek için baktırıyor. Peki terkedilen bi insan neden fal baktırıyor geri gelcek diyenlere inanıyor mu? Gelcekse neden terketti ben bu kısmı anlamıyorum. Benden 2 yaş büyük bir arkadaşım servet ödedi bu yüzden fallara. Gitmediği falcı kalmadı hülya balıkavlayanına kadar ki o kadın bazı durumlarda binlerce lira alıyormuş. Sonuç döncek defikleri tarihi beklerken adamın başkasıyla ilişkisini öğrenmesiyle hüsrana uğradı ümitleri. Kaç kez söylemiştim ona baktırma diye. Hadi kadın tarafı terketse acaba karşı taraf özür dileyip kendini affettircek mi diye merak olur da adam terkettiyse sevgi bitmiştir gibi geliyor bana. Var mı aranızda bu durumdan muzdarip kimse? Harcanan paraya, umutla beklenen zamana yazık ya çok üzücü

Arkdslar emine kurtulusun fali cikiyormu.benimki icin seni dusunmuyor donmez asla unut dedi.baskasiyla evlendirdi birde ev kadini yapti.cikiyormu dedikleri kabus gibi faldi

Kızlar artık tükendim be çok özlyorum ama 3 ay olucak nerdeyse sanırım dönse dönerdi kendimi kandırıyorum aptal diceksiniz ama 1 aylık ilişkiye 3 aydır ağlıyorum pskolojim çok bozuldu herşey öyle anlamsız falanki bi türlü atamadım da bu ölü toprağını üzerimden komşuda bakan teyzelerden tut onlayn falcılara yüzyüze baktırdıım falcılara kadar hepsi dönecek dedi hiçbiri bile dönmez demedi. ama işte sonuç ortada. yok en son sevgi duman'a baktırdım..o da ekm kasım fln dedi ama daha önce de hep eylül demişlerdi bi bok olduu yok yıldım ya

kızlar binnazabla'da fal iadesi nereden ve nasıl isteniyor? ne demek lazım açıklamaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…