ben baktırdım ve beğendim herşeyi bilmişti bende olumlu olumsuz ne gördüyse yazmış.
Banada bir tek rezzan ablaninkiler cikiyor
resmi nikahlı eşini geri istiyor. adım atmaya, köprü kurmaya başlamış. İçindeki aşk bitmemiş.
De tatlım dee çekinmeee bana hiç ayıp olmazz 100 puan senin olacak gibi duruyor :))
Kusura bakma tatlım dayanamıyorum ben dengesiz adamlara :2:
lilypede 2nci kez baktırdım ve çok beğendiğim ilk falından sonra ıı ıı diyorum oda olmadı..
Aaayyy inşallah öylediiirrrr :)) cidden şok oldum çünkü bana böyle söylediğinde...
Canım benimm bitanesinn... Ama bak Selinax cığım başka bir yorum getirmiş olaya, gece gece içim aydınlandı walla :)
Tutarsızlıklar mı oldu canım?
Esince bir bana mı olumlu konuştu o zamanÖyle ki karşımdaki kişinin beni çok sevdiğinden hatta o kadarki kimseyi hayatına almak
istememesinden bahsetmişti..1 ay önce baktırdığımda..tuhaf olan durum karşımdaki kişiden bu kadar sadakat beklemediğimi söylememe
rağmen
Aaay çıldırtıyo beni lilypede yolladım ikinci kez bende. Birde falciasliyada yolladım 3 kartlık tarot bunda bişey göremedim zaten 3 kartlık bakmıyorum yazmış iade etmiş. O zaman niye 3lük kart seçme var anlamadım. Sinir oldum yollamicam onada:)
bence öyle, hadi hayırlısı olur inşallah.
Bu arada sana gidişatla ilgili falı çıkan, bir tek rezzan mı var? başka kim var? paylaşırsan seviniriz..Bana bak falcı peşindeyim resmen
Şu an gidişatla ilgili söylediği çıkan Rezzan Abla ve Nesibem.. Meleciğim son falında bişeyin olacağını söylemişti, zaman da verdi hatta.. O söyledikten sonra takvime baktım ne zamana denk geldiğine, gerçekten o gün dediği gibi birşey yaşayacağım.. Diğerleri çok ayrıntı vermeyip sadece durum ve geçmiş söyleyip, gelecekle ilgili olacak ya da olmayacak dedikleri için bilemeyeceğim çıkıp çıkmayacağını...
Durumla ilgili beni şoka sokanlarsa kıymetlilerim hariç 3 kişi... Biri Serra ( binnaz abladaki en iyi isim), biri Hoennir, diğeri de Medyum Selena...
yeri gelmişken denenebilecek bir falcı ismi de vereyim :) falalemde Beren Güneş.. Puanım biriktiği için kahve gönderdim Ona.. Fena değildi.. Durumu ve geçmişi bildi.. fal baktıracak gözdeleriniz online değilse, deneyebilirsiniz :)
eveet aslında sonucu aynı şeye bağlamış ama falda öyle bir saçmalamış ki fal kendi içinde tutarsız.
mesela eski sevgilim için bu seni aldatmış yazmış (çocukta aldatcak kapasite yok adam tıpçı ve çirkin)
sonra demiş ki sana karşı güçlü duyguları var ( ama bu sırada nasıl oluyosa aldattığıyla birlikteymiş şu an)
adamın hayatında kimse yok bu arada kızlar..
sonra bu sana gelicek geçen falda zaman vermemişim demiş verdi aslında.
karşılaşmanız olucak sonra gelicek demiş
ben fal için yollarken muhtemelen yarın karşılaşıcaz yazdım zaten.
vs vs vs yani ilk falında ne güzel bildi dedim ikide patladı oda.
babystercığım, ne yaşadın bilemiyorum ama seninkisi bence seni seviyor boşuna evham yapıyormuşsun gibi geliyor.
ben baktırdım ve beğendim herşeyi bilmişti bende olumlu olumsuz ne gördüyse yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?