Binnaz Abla

Banada bir tek rezzan ablaninkiler cikiyor

Rezzan Ablaya sanırım Hazirandan buyana 4 yada 5 kez fal baktırdım..Çok çıkan şeyi oldu bende...Buraya yazsam çıkanları herkez şok olur yani..Beni acayip şaşırtıyor..Enerjisimi uyuştu yada ben sık fal baktırmıyor ondan mıdır nedir bana tuturuyor hep Maşallah ona diyeyim...

lilypede 2nci kez baktırdım ve çok beğendiğim ilk falından sonra ıı ıı diyorum oda olmadı..

Aaayyy inşallah öylediiirrrr :)) cidden şok oldum çünkü bana böyle söylediğinde...

bence öyle, hadi hayırlısı olur inşallah.

Bu arada sana gidişatla ilgili falı çıkan, bir tek rezzan mı var? başka kim var? paylaşırsan seviniriz..Bana bak falcı peşindeyim resmen

Tutarsızlıklar mı oldu canım?

eveet aslında sonucu aynı şeye bağlamış ama falda öyle bir saçmalamış ki fal kendi içinde tutarsız.
mesela eski sevgilim için bu seni aldatmış yazmış (çocukta aldatcak kapasite yok adam tıpçı ve çirkin)
sonra demiş ki sana karşı güçlü duyguları var ( ama bu sırada nasıl oluyosa aldattığıyla birlikteymiş şu an)
adamın hayatında kimse yok bu arada kızlar..
sonra bu sana gelicek geçen falda zaman vermemişim demiş verdi aslında.
karşılaşmanız olucak sonra gelicek demiş
ben fal için yollarken muhtemelen yarın karşılaşıcaz yazdım zaten.
vs vs vs yani ilk falında ne güzel bildi dedim ikide patladı oda.

Esince nin bendeki falında olumluda vardı olumsuz yazdıklarıda.Ancak hakkını vermişti falın ,öyle ki her zaman mutlaka sorucak bişey bulurum,Esince'nin falında soru soramadım yahu.Her detayı merak ettiğim,öğrenmek isteyecegim herşeyi bir bir döktürmüştü.

ordakiler enteresanlar biraz fal baktirani fazla olan acayip havalarda bende sezgilerin dilimidir nedir onu kara listeye aldim.3 liraya bakiomusta bana soyluyor napayim 100 liraya bak o zaman hayret bisi..bir soruya cevap verecekler beklet beklet.kaldir o zaman soru sorma secenegini!!

Son düzenleme:
bence öyle, hadi hayırlısı olur inşallah.

Bu arada sana gidişatla ilgili falı çıkan, bir tek rezzan mı var? başka kim var? paylaşırsan seviniriz..Bana bak falcı peşindeyim resmen

Şu an gidişatla ilgili söylediği çıkan Rezzan Abla ve Nesibem.. Meleciğim son falında bişeyin olacağını söylemişti, zaman da verdi hatta.. O söyledikten sonra takvime baktım ne zamana denk geldiğine, gerçekten o gün dediği gibi birşey yaşayacağım.. Diğerleri çok ayrıntı vermeyip sadece durum ve geçmiş söyleyip, gelecekle ilgili olacak ya da olmayacak dedikleri için bilemeyeceğim çıkıp çıkmayacağını...

Durumla ilgili beni şoka sokanlarsa kıymetlilerim hariç 3 kişi... Biri Serra ( binnaz abladaki en iyi isim), biri Hoennir, diğeri de Medyum Selena...

yeri gelmişken denenebilecek bir falcı ismi de vereyim :) falalemde Beren Güneş.. Puanım biriktiği için kahve gönderdim Ona.. Fena değildi.. Durumu ve geçmişi bildi.. fal baktıracak gözdeleriniz online değilse, deneyebilirsiniz :)

eveet berende iyidir

babystercığım, ne yaşadın bilemiyorum ama seninkisi bence seni seviyor boşuna evham yapıyormuşsun gibi geliyor.

kızlar bazı falcıların tarotu bazılarının kahvesi iyi olabilir mi?

bakıyorum da birinin inanılmaz dediğine diğeri berbat diyor..

enerjiylede alakalıdır biliyorum ama, merak ettiğim şu;

kart ya da bardak bahane olup önemli olan his midir? mesela selenaya katina baktırdım diğerleri kadar etkilenmedim. kahve de baktırsa mı?

Eslinaablaya baktirdim, berbatti. Bana eski sevgililerinden biriyle evleneceksin demis, nasilsa herkesin unutamadigi birisi var diye sallamis ama benim yok iste kardesim. Gelecegi sallamis yani.

Ote yandan ani iyi biliyor diyenler olmus, ani bildiyse yandim. Haleh Hanim ve Acelyanin tersi seyler soylemis, onlar benim lehime seyler soylemislerdi. Eslina bu is kesinlikle olmaz, adamin gonlu baskasinda keci inadi yapiyorsun demis.Ben de Eslina'ya katiliyorum bir noktada, ama Acelya nin ani cok iyi bildigini soyleyenler oldu........offfffffffff kime inanacagimi sasirdim simdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…