Binnaz Abla

Hümanın dedikleri çıkmayan oldu mu?
Çıkan veya çıkmayan yazabilir mi tarih mi çıkmıyor konu mu direkt çıkmıyor?

katılıyorum ekim kasım. olumlu diye m ibeğeniyoruz biz acaba?

evet ya herkese aynı tarih
Ya isin ilginc yani cok da degisik fakat yuzde yuz dogru oldugunu birinci agizdan dinledigim seyler yazmis bana iki tarih vermis isminde su su harfler varsa su tarihlerde su su harflar varsa bu tarihler arasi demis fakat sundugu 4 hafte var isminde

katılıyorum ekim kasım. olumlu diye m ibeğeniyoruz biz acaba?
Yok ben mesela dogru oldugunu bildigim pek atip tutlmayacak seyleri yazdigi icin cok begendim, cok toz pembe degil zaten bana birakiyor digerleri gibi sonucunu bende cok olumlu degilim ama sinirlendigim sey herkesin mi tarihi ayni

Yok ben mesela dogru oldugunu bildigim pek atip tutlmayacak seyleri yazdigi icin cok begendim, cok toz pembe degil zaten bana birakiyor digerleri gibi sonucunu bende cok olumlu degilim ama sinirlendigim sey herkesin mi tarihi ayni
Evet o yüzden tarihler sanırım ço kbel bağlancak tarihler değil. Tarzı hep aynı ama bide sanıyorum bana da mesela harflerde bu varsa böyl böyle bu vrsa böyle böyle demiş

Ya isin ilginc yani cok da degisik fakat yuzde yuz dogru oldugunu birinci agizdan dinledigim seyler yazmis bana iki tarih vermis isminde su su harfler varsa su tarihlerde su su harflar varsa bu tarihler arasi demis fakat sundugu 4 hafte var isminde

aynen canım çok güzel yorumluyor, karşı tarafın karakterini süper anlatıyor ama anladığım kadarıyla tarih bilemiyor ve herkese aynı tarihleri atıyor bana Aylin'de dün aynı senaryoyu çizdi ben şok, ben ex aşk için falan baktırmadığım için u an tanıdığım biri yüzünden yorum yapmaları beni çok şaşırtıyor Ama aylin ocak dedi, bilemiyorum. Şu an ikisi favorim

İlkay Gür'ün verdiği tarihler yakın da olsa tutan var mı?

Kiz kacirdim ya ben aylintosu zam yapmis yeniden

Bana eski falı çıkmıştı temmuz sonu ağustos başı demişti ama dediği haziran sonunda olmuştu

Bana ekim demisti.drek.ekimden oncede gercekten birsey olmadi.bu ay bnmki donmezse humayla birlikte cogu fakci patliyorr

ben bu arada sevgi dumandan iade aldım tekrar ona baktırıcam çünkü bunu yapmamın sebebi sevgi hanımla konuşmştuk en başta bazı durumları bldirirsen ona göre yorumlarım canım demişti o sebeple

İlk defa geç tarih verip olay erken çıkana rastladım :)

Ya benim eskisi için nerdeyse bütün falcıların dediğinden önce olmuştu :) şimdiki çok daha önemli olmasına rağmen tarihi geçenler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…