- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Kizlar ya bu sevgi duman cok iyi analiz mukemmel ama olumsuz konustugu var mi ? Sanki herkese olumlu ve herkese ekim kasim demis
Ya isin ilginc yani cok da degisik fakat yuzde yuz dogru oldugunu birinci agizdan dinledigim seyler yazmis bana iki tarih vermis isminde su su harfler varsa su tarihlerde su su harflar varsa bu tarihler arasi demis fakat sundugu 4 hafte var ismindeevet ya herkese aynı tarih
Yok ben mesela dogru oldugunu bildigim pek atip tutlmayacak seyleri yazdigi icin cok begendim, cok toz pembe degil zaten bana birakiyor digerleri gibi sonucunu bende cok olumlu degilim ama sinirlendigim sey herkesin mi tarihi aynikatılıyorum ekim kasım. olumlu diye m ibeğeniyoruz biz acaba?
Evet o yüzden tarihler sanırım ço kbel bağlancak tarihler değil. Tarzı hep aynı ama bide sanıyorum bana da mesela harflerde bu varsa böyl böyle bu vrsa böyle böyle demişYok ben mesela dogru oldugunu bildigim pek atip tutlmayacak seyleri yazdigi icin cok begendim, cok toz pembe degil zaten bana birakiyor digerleri gibi sonucunu bende cok olumlu degilim ama sinirlendigim sey herkesin mi tarihi ayni
evet ya herkese aynı tarih
Ya isin ilginc yani cok da degisik fakat yuzde yuz dogru oldugunu birinci agizdan dinledigim seyler yazmis bana iki tarih vermis isminde su su harfler varsa su tarihlerde su su harflar varsa bu tarihler arasi demis fakat sundugu 4 hafte var isminde
Hangi harfleri demis canim sanaEvet o yüzden tarihler sanırım ço kbel bağlancak tarihler değil. Tarzı hep aynı ama bide sanıyorum bana da mesela harflerde bu varsa böyl böyle bu vrsa böyle böyle demiş
Kiz kacirdim ya ben aylintosu zam yapmis yenidenaynen canım çok güzel yorumluyor, karşı tarafın karakterini süper anlatıyor ama anladığım kadarıyla tarih bilemiyor ve herkese aynı tarihleri atıyorbana Aylin'de dün aynı senaryoyu çizdi ben şok, ben ex aşk için falan baktırmadığım için u an tanıdığım biri yüzünden yorum yapmaları beni çok şaşırtıyor Ama aylin ocak dedi, bilemiyorum. Şu an ikisi favorim
Kiz kacirdim ya ben aylintosu zam yapmis yeniden
Zaten isten cikmistim iyi oldu bakalim bir dahaki ay atacagim :)olsun baldanım, zaten ayda bir yapıyor bekle derim :)
Hümanın dedikleri çıkmayan oldu mu?
Çıkan veya çıkmayan yazabilir mi tarih mi çıkmıyor konu mu direkt çıkmıyor?
Bana eski falı çıkmıştı temmuz sonu ağustos başı demişti ama dediği haziran sonunda olmuştu
Bana ekim demisti.drek.ekimden oncede gercekten birsey olmadi.bu ay bnmki donmezse humayla birlikte cogu fakci patliyorrHümanın dedikleri çıkmayan oldu mu?
Çıkan veya çıkmayan yazabilir mi tarih mi çıkmıyor konu mu direkt çıkmıyor?
Kızlar ben de bunu söyleyecektim. Okuduğum yorumlarda neredeyse herkese ekim kasım tarihini vermiş . Çok İlginç. Birde çok yakın tarihler.Kizlar ya bu sevgi duman cok iyi analiz mukemmel ama olumsuz konustugu var mi ? Sanki herkese olumlu ve herkese ekim kasim demis
canım işte bu a,n varsa demiş bi de e,r varsa geri dönş kolay yok m t l i varsa zor demiş sana ne dedi? bide hayatndaki insanda e,s ya da e,ş var gbi bişi dmşHangi harfleri demis canim sana
İlk defa geç tarih verip olay erken çıkana rastladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?