- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Kızlar ben de bunu söyleyecektim. Okuduğum yorumlarda neredeyse herkese ekim kasım tarihini vermiş . Çok İlginç. Birde çok yakın tarihler.
O ne kiz olecanım işte bu a,n varsa demiş bi de e,r varsa geri dönş kolay yok m t l i varsa zor demiş sana ne dedi? bide hayatndaki insanda e,s ya da e,ş var gbi bişi dmş
Sanirim a n varsa ekim kasimda e r varsa kasim aralik gibi bisey dedi. Hepsi var isimde. Bir de baska bi mevzu icin e s dedi e var onda da.canım işte bu a,n varsa demiş bi de e,r varsa geri dönş kolay yok m t l i varsa zor demiş sana ne dedi? bide hayatndaki insanda e,s ya da e,ş var gbi bişi dmş
Bende baktırmayı düşünüyordum acaba baktırmasammı ya. Bana da böyle yakın tarihler verirse hiç inandırıcı gelmezAğustosta da hemen hepimize eylül ortası demişti sanırım çoğumuzun da patladı
Aynı harfleri banada aynı şekilde verdiii :)) bide düşünüyorum geneldede isimlerde olan harflerki bunlarcanım işte bu a,n varsa demiş bi de e,r varsa geri dönş kolay yok m t l i varsa zor demiş sana ne dedi? bide hayatndaki insanda e,s ya da e,ş var gbi bişi dmş
Iyi de canim ben seni anlamadim yanlis anlama sevgiye bende sinirliyim tarih yuzunden ama kadin neye gore yorumlayacak. Aceleden hepimiz rast gele seciyoruz o kadar cabuk doluyor ki kimsenin odaklanarak sectigini duaunmuyorum. Kadin kendisi kart secse de begenmeyebilirdin enerjin uymamis olabilir keske kendiai acilim yapsaymis ya da ben kartlarini hislerimle aktaracagim diye aciklama yapsaymis ama normali de sectigin kartlarin hisleriyle aktarimidir zaten. Bence aizin enerjiniz uymamis.Ben bundan bıkac gun once baya bı kotulemıstım galıba Sevgı'yı sora sustum vıcdanen rahatsız oldum bı mucıze belkı cıkar dıye ama gene soyluyorum kartları 1-2-3-4-5-6-7 dıye ılıskı acılımında salladım aceleden kendısıne bıldırdıgım halde o kartları acıklamıs ıyıde o kartların benle alakası yok kı en azından bı seferlıgıne teker teker acıklamıyorum cunku rast gele secmıssın dıyebılırdı hıc ınanmıyorum ben sevgıye ama bılsın cıksın cıkar ozrumude dılerım
Ya bu sevgi herkese ayni yorumumu yapiyor acep a n e r demis bende 4 harf de var. Neye gore dedi acaba
Canım benim nacizane fikrim M harfli bir insan yola cıkacak cok bunalmış kaçma fikri var kafasında :)Eki Görüntüle 1644585
Kızlar orda bir kalp ve içinde de kocaman bir hançer var demiii? Biraz önce içtim kahve ve yakalarsam Gizemhatunu atayim. O kalp benim harbi yüreğimde bir hançer varr
Hayır hayır kesınlıkle sana katılmıyorum canım yanlıs anlama benıde benımde tarot kartlarım var enerjım dusuyor arada bakıyorum ben kesınlıkle sıstemden secılen kartlara ınanmıyorumkı ben ozellıkle soyledım kendınız acılım yaparmısınız ortadan sırayla 7 tane sectım dıye enerjı olayı felan deıl ınan bana benım ole durumum ask acısı vs olmadıgı ıcın daha mantıklı yorum yapabılıyorum bakan kısılerden kendısı acılım yapmamıs gercek fal bakan kısı nın mutlaka yanında kartları olur ve o acılımı mutlaka yapar ılkay gur mutlaka kendısı kart ceker mesela desteklemek amaclı selena mesela neden su falını uzun bakar hazırlık yapıyor cıkar ya da cıkmaz ben orasına kızmadım 1-acılım yaparmısın dedıgım halde yapmamıs 2-gercekten bu fal ısınde ıyı olan bırısının yanında kendı kartları da olur destekler orda ben bı kaldım sasırdım bu arada sıstemdekı kartları onemsemeden sezgılerıyle yorum yapan kısıler de var onlar da ıstısnaIyi de canim ben seni anlamadim yanlis anlama sevgiye bende sinirliyim tarih yuzunden ama kadin neye gore yorumlayacak. Aceleden hepimiz rast gele seciyoruz o kadar cabuk doluyor ki kimsenin odaklanarak sectigini duaunmuyorum. Kadin kendisi kart secse de begenmeyebilirdin enerjin uymamis olabilir keske kendiai acilim yapsaymis ya da ben kartlarini hislerimle aktaracagim diye aciklama yapsaymis ama normali de sectigin kartlarin hisleriyle aktarimidir zaten. Bence aizin enerjiniz uymamis.
Evet kesınlıkle harf olayı nın tarotla alakası nedır ben de cozemedım :)Kızlar benim tek merak ettiğim bende amatör tarotla ilgilendim ama harf tarih neye göre veriliyor anlamıyorum.bu sebeple genelde kahve falı baktırıyorum.benim mantığım almıyor.bakanların başka güçlerle ilişkisi var ise anlarımda şimdiye kadar o güçte fal bakanını görmedim ki. herhalde o güçte olanlar online fal ile uğraşmazlar.
Hayır hayır kesınlıkle sana katılmıyorum canım yanlıs anlama benıde benımde tarot kartlarım var enerjım dusuyor arada bakıyorum ben kesınlıkle sıstemden secılen kartlara ınanmıyorumkı ben ozellıkle soyledım kendınız acılım yaparmısınız ortadan sırayla 7 tane sectım dıye enerjı olayı felan deıl ınan bana benım ole durumum ask acısı vs olmadıgı ıcın daha mantıklı yorum yapabılıyorum bakan kısılerden kendısı acılım yapmamıs gercek fal bakan kısı nın mutlaka yanında kartları olur ve o acılımı mutlaka yapar ılkay gur mutlaka kendısı kart ceker mesela desteklemek amaclı selena mesela neden su falını uzun bakar hazırlık yapıyor cıkar ya da cıkmaz ben orasına kızmadım 1-acılım yaparmısın dedıgım halde yapmamıs 2-gercekten bu fal ısınde ıyı olan bırısının yanında kendı kartları da olur destekler orda ben bı kaldım sasırdım bu arada sıstemdekı kartları onemsemeden sezgılerıyle yorum yapan kısıler de var onlar da ıstısna
Valla ınsallah bılır, cıkar da burda yanılmısım dıye yazarım halen % 5 lık umudum var belkıde su da olabılır mesela kart yorumlamak zorundadır sıte solemıstır acıklıcaksın dıye o da olabılırsenin durumunla ilgili konuşamam, tarot'tan ya da genel olarak faldan da anlamam ama Sevgi bende çok az kişinin bildiği şeyleri bildi. dedikleri çıkar mı onu bilemem, ama anı gerçekten çok güzel yorumladı. yani bence o kadında kartlar bahane gibi sanki, onun söylediklerini söyleyen Selena var örneğin online falcılardan, ama ilkay o konuya, ki benim durumumun kilit noktası o sorun, hiç değinmemiş bile, aynı şekilde nesibe çok tatlı, çok güzel bir yorum yapmış ama o da o kilit soruna hiç değinmemiş. Yani benim durumumu ben anlatmadan bilen ve olumlu konuşan Sevgi ve Selena, yine ben anlatmadan bilen ve olumsuz konuşan Serüven. Diğerleri genel geçer yorumlar yaptı hep.
Ben ne kartlara ne telveye inaniyordum aslinda sadece hislere inaniyordum ta ki bir kiz tarot okuyana kadar. Kiz sectigin tarot kartlarini okuyor ve normal fallar kadar tatmin etmese de sadece o kizin dediklerinden cikanlar oldu bana. O yuzden tarot fal degildir gorusune bende katiliyorum, yabancilarin tarot okumasi dedikleri seye gercekten inaniyorum artik ve senin sectigin kartlarla yapildigini dusunuyorum. Ama mesela elif isiktan iskambil istediginde kendi secip yapiyor farkindayim o durumunda her yigidin yogurt yiyisi farklidir canim ama sana su yonden katiliyorum etik olmamis cunku sen ortadan 7 secmissin ve bunu belirtmissin yalniz cok kibar naif birine benziyor cevapta memnun olmadigini ifade ettin mi ne dedi merak ettim :)Hayır hayır kesınlıkle sana katılmıyorum canım yanlıs anlama benıde benımde tarot kartlarım var enerjım dusuyor arada bakıyorum ben kesınlıkle sıstemden secılen kartlara ınanmıyorumkı ben ozellıkle soyledım kendınız acılım yaparmısınız ortadan sırayla 7 tane sectım dıye enerjı olayı felan deıl ınan bana benım ole durumum ask acısı vs olmadıgı ıcın daha mantıklı yorum yapabılıyorum bakan kısılerden kendısı acılım yapmamıs gercek fal bakan kısı nın mutlaka yanında kartları olur ve o acılımı mutlaka yapar ılkay gur mutlaka kendısı kart ceker mesela desteklemek amaclı selena mesela neden su falını uzun bakar hazırlık yapıyor cıkar ya da cıkmaz ben orasına kızmadım 1-acılım yaparmısın dedıgım halde yapmamıs 2-gercekten bu fal ısınde ıyı olan bırısının yanında kendı kartları da olur destekler orda ben bı kaldım sasırdım bu arada sıstemdekı kartları onemsemeden sezgılerıyle yorum yapan kısıler de var onlar da ıstısna
Bir sey denemek istiyorum sevgiye cektigim kartlari sana yazsam yorumlar misin ? Anliyorum dedigin icin sormak istedim bakalim sende ayni seyleri yazarsan harbiden kart anlami yaziyordur benim de icime kurt dustu cok begendim diye onerdim burdan simdi tarihler vs suphelend acikcasiValla ınsallah bılır, cıkar da burda yanılmısım dıye yazarım halen % 5 lık umudum var belkıde su da olabılır mesela kart yorumlamak zorundadır sıte solemıstır acıklıcaksın dıye o da olabılır
Ya bu sevgi herkese ayni yorumumu yapiyor acep a n e r demis bende 4 harf de var. Neye gore dedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?