- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Yorumlarım canım yalnız sımdı aklıma geldı yaptıgı yorumların bazıları kartlardan bırazcık degısıktı o farklı yorumlamıstı sen yaz ama su da var o mesela merkez esas kart su vs bu temel nokta dıye kendı usulunce yorumlamıs sen ozelden at banaBir sey denemek istiyorum sevgiye cektigim kartlari sana yazsam yorumlar misin ? Anliyorum dedigin icin sormak istedim bakalim sende ayni seyleri yazarsan harbiden kart anlami yaziyordur benim de icime kurt dustu cok begendim diye onerdim burdan simdi tarihler vs suphelend acikcasi
Tamam deneyelim bakalim ama musaitsen canim tamamen meraktan istedim eger musait degilsen salla gitsin musaitsen biraz is var yemek vs ondan sonra hemen bakar atarim sanaYorumlarım canım yalnız sımdı aklıma geldı yaptıgı yorumların bazıları kartlardan bırazcık degısıktı o farklı yorumlamıstı sen yaz ama su da var o mesela merkez esas kart su vs bu temel nokta dıye kendı usulunce yorumlamıs sen ozelden at bana
Müsaitim :)Tamam deneyelim bakalim ama musaitsen canim tamamen meraktan istedim eger musait degilsen salla gitsin musaitsen biraz is var yemek vs ondan sonra hemen bakar atarim sana
Hüma Bal yorumladı. Harbiden bal dökmüş. Vay abiNormalde hep böyle şeker tadında mı konuşuyor?
a,n,r,e birisinde m,t,l dik harfler diğerinde .. ekim ortası,sonu karar ise aralık demiş, peki siz de erkeğin hayatına girmek isteyebilecek bir kadının harfleri verilmiş mi bende verilmiş ve o kadar isabetli ki ben aynı gün üstüste 2 tane attım 2 si de erken geldi kartlatr farklı ama yorumlar o kadar doğruydu ki, kadın çok iyi yazdığı için mi ya da zihin falan mı okuduğu için o kadar iyi diyoruz ama iyi yani bendeYa bu sevgi herkese ayni yorumumu yapiyor acep a n e r demis bende 4 harf de var. Neye gore dedi acaba
aynı harfler :))))) Tarotta neden harf veriyolar işte isimlerde en çok olan harfler bunlar .geçmiş olsun herkes aynı.canım işte bu a,n varsa demiş bi de e,r varsa geri dönş kolay yok m t l i varsa zor demiş sana ne dedi? bide hayatndaki insanda e,s ya da e,ş var gbi bişi dmş
Evet var atart falini atabilir misiniz bizim senle ayni olabilir vallahi sinirden elim ayagim titredi yine mi gol degil yaa,n,r,e birisinde m,t,l dik harfler diğerinde .. ekim ortası,sonu karar ise aralık demiş, peki siz de erkeğin hayatına girmek isteyebilecek bir kadının harfleri verilmiş mi bende verilmiş ve o kadar isabetli ki ben aynı gün üstüste 2 tane attım 2 si de erken geldi kartlatr farklı ama yorumlar o kadar doğruydu ki, kadın çok iyi yazdığı için mi ya da zihin falan mı okuduğu için o kadar iyi diyoruz ama iyi yani bende
2sini de atıyorumEvet var atart falini atabilir misiniz bizim senle ayni olabilir vallahi sinirden elim ayagim titredi yine mi gol degil ya
Bana ekim demisti.drek.ekimden oncede gercekten birsey olmadi.bu ay bnmki donmezse humayla birlikte cogu fakci patliyorr
2sini de atıyorum
Kizlar rahat olalim simdilik atartla fallarimiz tamen farkli :)
Bende baktırmayı düşünüyordum acaba baktırmasammı ya. Bana da böyle yakın tarihler verirse hiç inandırıcı gelmez
ben de az rahatladımn çok az ortak yerler var onlar da olsun .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?