Binnaz Abla

Tarota ben katinadan daha cok inaniyorum ya ama benim yukarida bahsettigim kiz yurtdisi destesiyle bakiyordu cok aramis o destenin guvenilirligine inaniyormus onu aramis bulmus.

Yorumlarım canım yalnız sımdı aklıma geldı yaptıgı yorumların bazıları kartlardan bırazcık degısıktı o farklı yorumlamıstı sen yaz ama su da var o mesela merkez esas kart su vs bu temel nokta dıye kendı usulunce yorumlamıs sen ozelden at bana

Tamam deneyelim bakalim ama musaitsen canim tamamen meraktan istedim eger musait degilsen salla gitsin musaitsen biraz is var yemek vs ondan sonra hemen bakar atarim sana

Arkadaşlar, çok ciddi olarak diyorum bu fal işi burada bitmiştir. Ama hep burda takipte olacağım. Baktığrdığım o kadar fal ve falcıya bakarak geri dönüş kasım aralık olacak. Hüma ya göre Kasım daha yatkın geliyormuş. Patlayıp patlamadığını göreceğiz. Falcıların hepsine göre o beni seviyor sadece ailesel sorunlarını yoluna koyması gerekiyor. Sonrasında gelecek. Haydi bakalım :)) Patlar ya da çıkarsa ilk size yazacağım.

Ya bu sevgi herkese ayni yorumumu yapiyor acep a n e r demis bende 4 harf de var. Neye gore dedi acaba
a,n,r,e birisinde m,t,l dik harfler diğerinde .. ekim ortası,sonu karar ise aralık demiş, peki siz de erkeğin hayatına girmek isteyebilecek bir kadının harfleri verilmiş mi bende verilmiş ve o kadar isabetli ki ben aynı gün üstüste 2 tane attım 2 si de erken geldi kartlatr farklı ama yorumlar o kadar doğruydu ki, kadın çok iyi yazdığı için mi ya da zihin falan mı okuduğu için o kadar iyi diyoruz ama iyi yani bende

canım işte bu a,n varsa demiş bi de e,r varsa geri dönş kolay yok m t l i varsa zor demiş sana ne dedi? bide hayatndaki insanda e,s ya da e,ş var gbi bişi dmş
aynı harfler :))))) Tarotta neden harf veriyolar işte isimlerde en çok olan harfler bunlar .geçmiş olsun herkes aynı.

Evet var atart falini atabilir misiniz bizim senle ayni olabilir vallahi sinirden elim ayagim titredi yine mi gol degil ya

eveet cok kucukte olsa cıkan bir kaç haber:

yiğit: eylül gibi birinin olacagını söylemişti oldu ama sen istemeyeceksin dedi, dediği gibi oldu,yine aynı tarihte bi anda çıkan iş bağlantıların olucak değerlendirebilirsen tabi dedi, sanırım değerlendiremedim:)
zehra: ailemde birinin sağlık durumuyla ilgili devam edeceğini söylemişti halbuki bütün sorunlar bitmişti, malesef cok ciddi olmasada yeni durumlar nüksetti.daha oncede bilmişti bu kişinin yine sağlık sorunlarını yazmıştım. karşıma birinin cıkacagını sans verirsem cok güzel olacagını söylemişti imkansız demiştim suan öyle bi ortamım yok cunku ama çıktı,tarif etttiği gibi biri ve hemen hemen söylediği tarihte..sans vermiycem tabıkı. günübirlik şehir dışına cıkmam gerekebileceğini ailemden biriyle gideceğimi söylemişti, çıktım. şehir değiştiricektim herşey hazırdı değiştirmeyeceksin mayıstan önce dedi, istediğim işte nasıl oldu bilmiyorum son mulakatta elendim harbiden gidemedim keşke cıkmasaydı neyse kısmet :)
sevgi duman: falını cok kart-kart yorumluyo yaniiiiii, seviyesinde bulmama ragmen verdiği harflerle ilgili kişiler cıktı karsıma , ha cok onemli bi olay bence değildi ama cıktı en azından.
geysuydu sanırım geçmişten sana büyük haksızlık yapan eski erk arkının saglık haberını duyucaksın tesadüfen ve cok şaşırıcaksın demişti itiraf ediyorum kanser olmuştur inşallah diye bekledim ama cıkmadı ahah bunu nıye yazdım bilmiyorum
şimdilik cok kayda değer şeyler olmasada ucundan kıyısından cıkmıs seyler bunlar

Bana ekim demisti.drek.ekimden oncede gercekten birsey olmadi.bu ay bnmki donmezse humayla birlikte cogu fakci patliyorr

Bu hüma'yı iyi diye kim tavsiye ettiyse ben onun taaa ellerinden öpeyim
Gitti 35 liram, ne geçmişle ilgili birşey söyledi ne anı doğru düzgün ayrıntılı açıkladı. Gelecekle ilgili bilgiler vermiş önemli konularla ilgili aylinin bile söylediği şeylerden hiçbirine dair birşey söylememiş. İnsan hiç mi şuanki durumumla ilgili tarih verip bilgi vermez. Tatlı dilli biri ama yani tatlı dil yetmez. Sorularımdan birine de ben şöyle hissediyorum diye bütün falcıların zıttı birşey söylemiş. Ki imkansız ve de gereksiz birşey. Olması gerekmiyor yani. Ay çok gerildim gibi bişey oldum

Bende baktırmayı düşünüyordum acaba baktırmasammı ya. Bana da böyle yakın tarihler verirse hiç inandırıcı gelmez

Ama onun dışında hemen hemen aynı tarihte baktırdıklarım bana daha uzun vade verdi, hüma falan daha ilk falında ekim dedi. 2-3 kişi eylül demişti onlar da pespembeydi zaten. Sevgi anda çok iyiydi aslında tarihe takılmazsan baktırabilirsin

Dün ayline baktırdım kadın 30 tane fal bakmış yönetimin söylediğine göre. Ona rağmen müthiş yorumladı falımı. Bugün hğmaya çok heveslenmiştim ama aşırı pembe tablocu geldi bana ve hiç ayrıntı yok. Sonuca odaklı yorumlamış. Yakınalrsaki planlarımın hiçbirinden bahsetmedi. Sevgi tümay hüma fama geysu aylin hepsi bilmişti bu planlarımı. Hüma tıkk yani. Normalde hiç enerjim uyuşmayan bi falcı olmamıştır hep tutar enerjimiz ama bu kadar ayrıntısız yorum cidden bilmiyorum ya. Çok gereksiz bir faldı. İade alabiliyor muyuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…